EUROCENTRES

Almanya da Almanca Dil Okulu

1990 yılında yeniden birleşen bu tarihsel ve zengin kültürlü ulus, romantik peyzaj alanları ve büyüleyici kasabalarıyla ziyaretçilere meraklarının karşılığını vermektedir. Dinamik başkent Berlin hızla değişimler geçirmektedir. Kültür, politika ve sanatın gelişen bir merkezi olarak Berlin, yeni akımlar yayılıp tarih kutlanırken, bunu yaşamak isteyen dünyanın her yerinden insanı cezbeden bir şehirdir.

BERLİN

Doğu ve Batı arasındaki geçiş kapısı. Modaya uygun butiklerin ve yenilikçi sanatın, müziğin, konserlerin ve kültürün dinamik, kozmopolit şehri. 150 den fazla tiyatro, 170 adet müze ve 200 adet sanat galerisi vardır. Sıcak ve kozmopolit halk. Çok çeşitli restoranlar ve barlar. Tarihi anıt heykellerin büyük zıtlıkları. Mükemmel toplu taşıma sistemi.

Okul, Potsdamer Platz ın hemen yakınında, modern bir binada yer almaktadır. Bir multimedya Öğrenme Merkezi, bir bilgisayar salonu ve 8 aydınlık ve iyi donatılmış sınıf mükemmel bir öğrenme ortamı sunar. Berlin in toplu taşıma hatları tüm önemli yerlere çabuk ve güvenli ulaşım sağlamaktadır.

Okullar Şehir Açıklama
Sprachcaffe Languages Plus 2 Şehir

Sprachcaffe Almanya Dil Okulları;

1-FRANKFURT

F

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj