EC English

Amerika Dil Okulları;

1-BOSTON
Amerikan tarihinin en önemli şehirlerinden biri olmasının yanı sıra, ev sahipliği yaptığı Harvard ve MIT gibi pek çok birinci sınıf üniversite ile de akademik mükemmelliğin merkezi sayılır. Güvenli ve dost canlısı bu şehrin modern gökdelenlerinin tarihi mekanlarla bütünleştiği bölgelerini, taş sokaklarını, parmak ısırtan restoranlarını ve hareketli sanat bölgelerini keşfe çıkmak büyük bir keyif.
Okul şehrin yemek ve alışveriş kalbi olan Faneuil Hall Pazar alanının hemen yanındadır. Boston un ünlü Özgürlük Yolu üzerinde (Freedom Trail) ve deniz kıyısına 5 dk mesafede yer alır. Uzun dönem öğrencilerinin anadili İngilizce olan mahalli kişilerle eşleştirildiği ayrıcalıklı program mevcuttur.

2-NEW YORK
Özgürlük Heykeli ve Times Meydanı gibi dünyanın en ikonik görüntülerine ev sahipliği yapan ve dur durak bilmeyen enerjiye sahip - Big Apple – başka hiçbir şehre benzemez. Dünya trendlerini belirleyen ve rüyaları gerçekleştiren bu eğlenceli ve hareketli şehir; sanatta, alışverişte, kültürde, finans ve modada dünya lideridir.
İkonik Times meydanında, son derece merkezi konumdaki okul, dünyaca ünlü Broadway şovlarına birkaç adım uzaklıktadır. 5. Caddeye, Empire State binasına ve Grand Central tren istasyonuna yürüyüş mesafesindedir.

3-WASHINGTON,DC
Bu şehir, politikanın merkez üssü, Amerikan tarihi ve kültürünün en önemli vitrinidir. Smithsonian Enstitülerine bağlı dünya standartlarındaki müzeleri ve görülmesi gereken şehrin simgeleri keşfedilmeyi beklemektedir. Muhteşem mimarisi ile birlikte Amerika nın bu başkenti pek çok önde gelen ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmaktadır.
Şehrin kalbinde, iki metro istasyonunun yanında ve Beyaz Saray a beş dakika uzaklıktadır. İçeride Amerikan Başkan larının simalarından oluşan butik duvar resimleri ve geniş öğrenci dinlenme alanları vardır.

4- SAN FRANCISCO
Ünlü panoramik Golden Gate Köprüsü, ileri teknoloji – Silikon Vadisi- ve alışılmadık yerel kültürüyle her köşesinde farklı sürprizleri barındırır. Dünyada son kalan manuel olarak çalışan teleferiğine binin, ağzınıza Dungeness yengecinden atın ve Al Pacone gibi ünlü suçlulara ev sahipliği yapmış eski Alcatraz hapishanesini ziyaret edin.
Şehrin merkezinde, Market caddesinde konumlanmaktadır ve Union Meydanı na 5 dk yürüme mesafesindedir. 18. Katta yer alan okulun güneş alan geniş salonuyla çevrili derslikleri şehir manzaralıdır.

5-SAN DIEGO
Golden State in en ünlü sahil merkezlerinden San Diego, La Jolla ya hoş geldiniz. Üç tarafı ışıldayan mavi okyanusla çevrili olan bu yerde yüzebilir, dalış, şnorkelle dalış veya sörf yapabilir, ya da sadece plajda güneşlenebilirsiniz. Balboa Park müze ve bahçelerini ziyaret etmeli, birinci sınıf sanatın ve muhteşem yemeklerin tadını çıkarmalı ve güneş batarken tarihi Gaslamp bölgesine doğru yola koyulmalısınız.
San Diego nun en iyi dalış ve sörf merkezi La Jolla koyuna 5 dk. yürüyüş mesafesindedir. Güneşin ve okyanusa bakan manzaranın tadını çıkaracağınız harika bir açık hava terası bulunur.

6-LOS ANGELES
Santa Monica Sahili, güneşin yılın %90 ında parıldadığı, altın Güney Kaliforniya sahil şeridinde uzanmaktadır. Tuhaf sokak performans sanatçılarını, Venice Sahili ndeki kaykaycıları, bayılana kadar 3. Cadde Kordon yolunda alışveriş yapmayı ve tabii ki Hollywood ve Beverlyhills te favori listenizdeki ünlülerle karşılaşmayı sakın ihmal etmeyin.
Santa Monica nın kalbinde, sahile 5 dk lık yürüyüş mesafesindedir. Yemek, alışveriş ve gece hayatı cenneti Third Street Promenade e birkaç adım uzaklıktadır.

7-MIAMI
-Büyülü Şehir- olarak da bilinen Miami, pastel renklerdeki Art Deco mimarisi ve geceleri ışıldayan neon ışıkları ile farklı kültürleri ve görülmesi gereken yerleri potasında eritir. Dünyaca ünlü Lincoln Caddesi nden South Beach in beyaz kumsallarına ve turkuaz rengi sahiline doğru yürüyüşe çıkın -Bu Güneşli Eyalet, görülüp gidilebilecek en sıcak adrestir.
South Beach in göbeğinde şehrin simgesi olan bir binada yer almaktadır. Etrafı Lincoln Road Alışveriş Merkezinin mağazaları, barları ve kafeleri ile çevrilidir.

Okullar Şehir Açıklama
Kaplan International English 13 Merkez

Amerika da Dil Kursu

Dünyanın en popüler ülkelerinden birinde, yepyeni bir kültürü keşfe

ELS

İdeal ortamında eğitim gör!

ABD’de 70’den fazla eğitim merkezine sahip ELS’ de sizin iç

Sprachcaffe Languages Plus 4 Şehir

Sprachcaffe Amerika Dil Okulları;

1-NEW YORK
New Y

LSI 4 Şehir

ABD de İngilizce Eğitimi

Doğu Yakası nda New York un canlılığından Boston un tarihi ihtişamına, Batı Yakasında

Eurocentres 8 Şehir

Amerika Birleşik Devletler de İngilizce Dil Okulları

Birleşik Devletler den daha muhteşem ve eşsiz ülke neredey

LAL 2 Merkez

LAL Amerika Dil Okulları;

1-BOSTON
LAL Boston da pek çok farklı kurs arasından kendini

ZONI 6 Merkez

Zoni Language Centers 1991 yılında Mr. Zolio C Nieto tarafından kurulmuştur. Zoni New York Eyaleti Eğitim Departmanlı

St Giles International 2 Şehir

St Giles ın Sözü: Misyon Beyanı

Uluslararası öğrencilere ve stajyer öğretmenlere yüksek kali

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj