Eurocentres

Amerika Birleşik Devletler de İngilizce Dil Okulları

Birleşik Devletler den daha muhteşem ve eşsiz ülke neredeyse yoktur. Burada yaşamak, heyecan verici şehir yaşamını denemekten vahşi ve bozulmamış bir ülkeyi keşfetmeye, aynı zamanda ülkenin açık ve davetkâr halkıyla iletişim kurmaya kadar sınırsız imkanlar sunmaktadır. Araştırma, teknoloji, ticaret ve endüstride lider bir ülkede İngilizce öğrenmek, yalnızca dilinizi değil, aynı zamanda kişiliğinizi de geliştirecektir.

1-BOSTON
Cambridge kenti dünyanın en iyi üniversitelerinden ikisi olan Harvard Üniversitesi ve MIT ye ev sahipliği yapmaktadır. ABD de öğrencilere hareketli ve çağdaş bir yaşam tarzıyla kültür, gelenek ve tarihi - ve tabii ki İngilizce öğretmenlerini - böylesine heyecan verici bir karışımla sunabilen çok az yer vardır. NESE, Cambridge de Harvard Üniversitesi ne komşu olan ve Charles Nehrine sadece birkaç dakikalık yürüme mesafesindeki Harvard Meydanı nda bulunmaktadır. Harvard Meydanı, öğrenci etkinliklerinin odak noktasıdır ve ABD deki en ilginç ve hareketli öğrenci merkezlerinden biridir. Öğrencilerin ihtiyaçları ve eğlenip dinlenmeleri için ideal bir mekan olan -Meydan-, kafeler, restoranlar, kitapçılar ve butiklerle çevrilidir.

NESE de öğrenciler sadece bir dil değil; Amerikan kültürünü de öğrenirler. Öğrenciler başarı basamaklarını hızla tırmanırlar, çünkü kültürel olarak desteklenen yoğunlaştırılmış İngilizce eğitiminin dil öğreniminin etkinliğini en yüksek düzeye çıkardığı kanıtlanmıştır.

2-MIAMI
Miami Beach 1900 lü yılların başlarından beri tüm yıl güneşli ve eğlenceli olmasıyla meşhur. Amerikan Rivierası olarak da tanınan Miami Beach, basit bir kumsal ve ışıltılı okyanustan daha fazlasını barındırıyor. Burası dünya çapında ün salmış restoranların, mankenlik, film ve müzik endüstrilerinin ve canlı gece hayatının merkezi. Ülkenin en büyük tarihi bölgesi sıfatıyla sahip olduğu birçok kültürel mekanda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçileri ve şehir sakinlerini ağırlıyor. Rennert South Beach, Miami Beach te, okyanusa yalnızca 2 sokak mesafede ve Lincoln Road un popüler alışveriş caddesi üzerinde yer almaktadır. Okula yürüme mesafesinde bir dizi restoran, kafe ve yiyecek yerleri bulunmaktadır. Rennert, özel bir binada 2 kat üzerine kurulmuştur. Okulda interaktif akıllı tahta teknolojisi, kablosuz internet, mobil bilgisayar istasyonları, dizüstü bilgisayar istasyonları ve bir salon bulunmaktadır.

3-NEW YORK
Takma adı The Big Apple olan New York, en iyilerin ve Amerikan Rüyası nın şehri. New York tan başka hiçbir şehirde bu kadar farklı kültürü, dini ve ırkı bir arada bulamazsınız. Manhattan, Broadway, ve Wall Street gökdelenleri arasında herkes için bir şey var. Hiç uyumayan şehirde, -sıkıcı- yabancı bir kavram ve büyük şehrin itiş kakışından birkaç saatliğine kaçmak isteyenler için, Central Park ta bir huzur ve dinlenme vahası var. Rennert orta Manhattan da, Grand Central Tren İstasyonu yakınında, lüks semt East Side dadır. Okul, tüm ulaşım araçlarına birkaç adım uzaklıkta ve Empire State Building, Times Square ve diğer birçok turistik noktaya çok yakın. Sınıflar modern bir ofis binasında yer almakta. Her sınıfın Manhattan silueti manzarası sunan ve bol doğal ışık alan büyük bir penceresi var.

4-SAN DIEGO
-Amerika nın en güzel şehri- hızlı bir şekilde dünyanın her yerinden gezginlerin, ilk hedefi haline geliyor. Neden olmasın ki? Yıl boyunca devam eden neredeyse kusursuz iklimiyle, göz alıcı kumsallarıyla, çarpıcı manzaraları, birinci sınıf restoranları ve kültürel mekanlarıyla San Diego, Amerikan kültürünü güvenli ve dost canlısı bir şehirde tatmak isteyen yabancı öğrenciler için en uygun yerdir. Disneyland ve Los Angeles in cazibe merkezleri kuzeye ve Meksika ise güneye doğru kısa süreli araba yolculuğu mesafesindedir. Dil okulu, şehrin hareketli Gaslamp Querter bölgesinde yer almaktadır. Çeşitli uluslararası mutfaklar sunan düzinelerce restoran, şehir merkezindeki büyük alışveriş merkezi, gece kulüpleri, San Diego nun modern birinci lig beysbol stadyumu ve güzel sahili birkaç dakikalık yürüyüş mesafesindedir. Okul, bilgisayar laboratuvarı ve özel eğitim merkezi olan bir öğrenim merkezi, ücretsiz Wi-Fi ve hafif yemek büfesi olan bir öğrenci oturma salonu sunmaktadır.

5-COLUMBIA UNIVERSITY / NEW YORK
En lerin şehri Big Apple hakkında küçük ölçekli hiçbir şey yoktur. Yeryüzünde başka hiçbir şehir bu kadar ırkı, kültürü, dini ve ulusu bir araya getiremez. Yeni akımlar, Manhattan gökdelenleri arasında, Broadway, Wall Street ve Central Park boyunca, her zaman buradan doğmuştur. Bu ünlü Ivy League Üniversitesi kampüsü Yukarı Manhattan da yer almaktadır. Birkaç blok ötede Columbia uzanmaktadır ve kolejleri, dükkanları, büfeleri ve restoranlarıyla özerk, küçük bir kasabadır. American Language Program (Amerikan Dili Programı) (ALP) üniversitenin yeşil, ağaçlık Morningside Heights kampüsünün bir parçasıdır.

6-EAST LANSING / MICHIGAN STATE UNIVERSITY
Tipik, ancak büyük bir şehirden beklenen tüm güzelliklere sahip bir üniversite kenti—hepsi kampüsten ve öğrenci evlerinden yürüyüş mesafesinde olan restoranlar, kafeteryalar, eğlence merkezleri, alışveriş merkezleri. Yaşamak için çok güvenli bir şehir. Ünlü Michigan State University (MSU), öğrenme, spor ve boş vakit için en iyi olanaklardan bazılarına sahiptir, ve Detroit, Chicago ve Toronto ya kolayca ulaşılabilecek mesafededir. English Language Centre (İngilizce Dil Merkezi), ana kampüsle tamamen birleşmiştir ve multimedya Öğrenme Merkezi, ses ve video laboratuvarı ve bilgisayar laboratuvarına sahiptir.

7-SANTA BARBARA
Dostça ve tasasız ortamı ve şaşırtıcı doğal çevresiyle Santa Barbara Kaliforniya nın en fazla puan alan destinasyonlarındandır. Bu sakin kasabanın renkli pazarlar, prestijli festivaller ve canlı bir eğlence sahnesi de dahil olmak üzere, muhteşem bir sub-tropik iklimden moda bar ve dükkanlara, sunacak çok özelliği vardır. Bu Kaliforniya kasabası da beyaz kum sahillerle, palmiyelerin çevrelediği bulvarlarla ve yurtdışında dil öğrenimini olağanüstü bir etkinlik dizisiyle birleştirmeyi kolaylaştıran dev doğal alanlarla bezenmiştir. İster alışveriş, ister sanat ya da açık hava sporlarına meraklı olun, Santa Barbara eğitimini yurtdışında sürdürmek isteyen herkes için en iyi seçeneklerden birisidir.

Kendinizi bir süreliğine Kaliforniya da yaşayıp İngilizce öğreniyorken düşünebiliyor musunuz? Her yıl, düşünüzü paylaşan binlerce öğrenci Santa Barbara da bir İngilizce kursuna katılarak bu rüyayı gerçekleştiriyor. Bu güzel Kaliforniya kentinin merkezinde yer alan prestijli bir okul olan Santa Barbara İngilizce Dil Merkezinde (English Language Center) inanılmaz sayıda İngilizce kurs mevcuttur. Santa Barbara daki ELC okulu öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayan ve motive olmalarını sağlayan keyifli bir ortamda kalitesi yüksek bir dil eğitimi vermeyi taahhüt ediyor. Buna bir de kentin ılıman iklimini ve muhteşem eğlence sahnesini eklerseniz, Santa Barbara da İngilizce öğrenmenin neden verebileceğiniz kararlardan en iyisi olacağını anlamak kolaylaşır. Düşü yaşamaya hazır mısınız? Öyleyse İngilizce öğrenmek, yurtdışında bir macera yaşamak ve hayata ilişkin değerli beceriler kazanmak için Santa Barbara ya gelin.

İngilizce Dil Merkezi, Santa Barbara kent merkezinin tam ortasında, 1100 Santa Barbara Caddesindedir. Öğrencilerin halka mahsus park ve bahçelere, müzelere, büyük mağazalara ve en iyi uluslararası yemekleri sunan onlarca restorana kolay erişimden yararlanabilmeleri için, okulun yeri dikkatle seçilmiştir. Santa Barbara nın ünlü plajı sadece 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Okulun merkezi konumu toplu taşımayla, yayan, bisikletle, hatta tekerlekli patenle her yere kolayca gidebileceğiniz anlamına gelir.

1978 den beri faaliyette olan okul, her düzeyde dil dersi verme sertifikasına sahiptir. Eğitiminizin diğer ilgi alanlarınıza uyarlanabilmesi için, bir dizi esnek program veya kurs da mevcuttur. ELC de verilen kurslardan bazıları Genel İngilizce kurslarını, sınav hazırlığını, iş İngilizcesini ve dil öğrenmeyi fotoğraf, dans veya sörfle bağdaştıran bir dizi kursu da içerir. Tüm kurslar en yüksek standartlara cevap veren, üstün kaliteli ve çekici eğitim materyalleriyle çalışan, üniversite eğitimli ve dostça yaklaşımlı öğretmenlerce verilir. Öğleden sonraları, yeni ortamınıza alışmanıza yardımcı olmak amacıyla bir dizi okul dışı etkinlik arasından seçim yapma fırsatı bulacaksınız.

ELC Santa Barbara da öğrenci salonuna, kablosuz İnternete bilgisayarlara ve parlak Kaliforniya güneşi altında ders çalışabileceğiniz açık hava oturma mekanlarına erişiminiz olacaktır. Dahası, yerleşmenize ve ihtiyaçlarınız için en uygun konaklama türünü bulmanıza yardımcı olacak bir okul içi koordinatörün desteğinden de yararlanabileceksiniz.

8-LOS ANGELES
Los Angeles gezegenin en kozmopolit kentlerinden biridir. Kaliforniya nın gayri resmi başkenti olan bu gösterişli metropol dünyanın her köşesinden binlerce ziyaretçi çeker. Los Angeles ın -Melekler Kenti- olarak adlandırılması boşuna değildir: Melekler dünyaya inmeye kalksalar, Los Angeles a yerleşmeyi seçmeleri çok muhtemeldir. Kent bütün yıl boyunca mükemmel bir iklimle kutsandığı için, sevdiğiniz açık hava faaliyetlerinize eğilebilir, sosyalleşebilir ve yeni edindiğiniz dil becerilerinizi kullanabilirsiniz. Los Angeles kıyılar ve doğal çekim yerleri kadar canlı bir alışveriş ve eğlence sahnesine de sahiptir.

Los Angeles ELC olarak yeni bir dile ve kültüre aşinalık söz konusu olduğunda, konumun önem kazandığını bilir. İngilizce öğrenmeye ya da mevcut becerilerinizi geliştirmeye karar verdiyseniz, Los Angeles taki English Language Center ın en önemli seçeneklerinizden biri olması gerekir. Los Angeles kenti gelişen bir eğitim ortamıyla olduğu kadar Birleşik Devletler in en heyecan verici eğlence ve kültürel sunumlarından biri olmasıyla da tanınır. Los Angeles ta İngilizce eğitimi almak lüks hayatı yaşamak, arkadaş edinmek ve değerli beceriler kazanmak için bir fırsattır. Her yıl, dünyanın her yerinden yüzlerce öğrenci Los Angeles taki ELC English Language Center ın İngilizce kurslarından birine yazılır. Bugün onlara katılın ve bu yurtdışında yaşayıp eğitim görmek fırsatından yararlanın.

Eurocentres üzerinden Los Angeles ta bir İngilizce kursuna kayıt yaptırdığınız zaman, İngilizce Dil Merkezindeki (English Language Center) derslere katılırsınız. Okul canlı Wetswood bölgesinin en önemli caddelerinden biri olan Wilshire Boulevard üzerinde ideal bir konuma sahiptir. Amacı İngilizce Dil Merkezine her adım attığınızda kendinizi rahat ve öğrenmeye hazır hissettirmektir; bu nedenle birinci sınıf tesisleri ve mükemmel konumuyla diğerlerinden ayrılan bir okul seçtiler.. Bu dil merkezinde büyük ve iyi donanımlı sınıflar, konforlu bir öğrenci salonu ve öğreniminizi size özgü tempoda tamamlamaya yönelik basılı ve multimedya materyallerden geniş bir seçeneğe erişim imkanı bulacaksınız.

Yurtdışına gitmenin zorlu bir tecrübe olabileceğinin bilincinde olan, bu nedenle Los Angeles taki hayatla olabilecek en güzel biçimde tanışmanızı sağlamak için elinden geleni yaptı. İngiliz Dil Merkezinin merkezi konumu yaya olarak ya da toplu taşıma araçlarıyla kentte dolaşmanızı kolaylaştırır. Okulun konumu dükkanlara, restoranlara, sinemalara ve Los Angeles taki en ünlü kent simgelerine kolay erişim sunar. Dahası, Eurocentres ile dil kursunuzun kapsamında sayısız kültürel etkinliğe, rehberli gezilere ve Los Angeles içinde ve çevresinde hafta sonu gezilerine katılma fırsatı bulacak, böylelikle bu bölgenin doğal ve kültürel mirasını sınıf arkadaşlarınızla birlikte keşfedebileceksiniz. Ayrıca dil öğrenmek için kalışınızın bütünüyle rahat olması için size Los Angeles ta ortak apartman dairelerini, kampüs yatakhanelerini, kent otellerini ve yerli aileler yanında konaklamayı da içeren geniş konaklama seçenekleri sunuyor.

Okullar Şehir Açıklama
Kaplan International English 13 Merkez

Amerika da Dil Kursu

Dünyanın en popüler ülkelerinden birinde, yepyeni bir kültürü keşfe

ELS

İdeal ortamında eğitim gör!

ABD’de 70’den fazla eğitim merkezine sahip ELS’ de sizin iç

Sprachcaffe Languages Plus 4 Şehir

Sprachcaffe Amerika Dil Okulları;

1-NEW YORK
New Y

LSI 4 Şehir

ABD de İngilizce Eğitimi

Doğu Yakası nda New York un canlılığından Boston un tarihi ihtişamına, Batı Yakasında

LAL 2 Merkez

LAL Amerika Dil Okulları;

1-BOSTON
LAL Boston da pek çok farklı kurs arasından kendini

EC English 7 Şehir

Amerika Dil Okulları;

1-BOSTON
Amerikan tarihinin

ZONI 6 Merkez

Zoni Language Centers 1991 yılında Mr. Zolio C Nieto tarafından kurulmuştur. Zoni New York Eyaleti Eğitim Departmanlı

St Giles International 2 Şehir

St Giles ın Sözü: Misyon Beyanı

Uluslararası öğrencilere ve stajyer öğretmenlere yüksek kali

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj