LAL

LAL Amerika Dil Okulları;

1-BOSTON
LAL Boston da pek çok farklı kurs arasından kendinize uygun seçimi yapabilirsiniz. Günlük hayatta kullanmak amacıyla İngilizce nizi geliştirmek istiyorsanız, Genel İngilizce sizin için doğru kurs olacaktır. Kalacağınız süreye ve ihtiyaçlarınıza bağlı olarak, öğleden sonra veya sabahki yarı-zamanlı kursa katılabilir, kaldığınız süreyi en iyi şekilde değerlendirmek için yoğun kursa devam edebilir ya da hafta içi iş nedeniyle vakit bulamıyorsanız dersleri Cumartesi günü almayı tercih edebilirsiniz.

Ayrıca, İngilizce Okulunda artık genç olmadığını kabullenmiş katılımcılar için düzenli olarak 30+ yaş sınıfı da açılmaktadır.

Uzun vadeli hedefleriniz arasında üniversiteyi Amerika veya İngiltere de okumak ya da kariyerinizde ilerlemek için Yüksek Lisans yapmak varsa, aşağıdaki sınava hazırlık kurslarıyla ilgilenebilirsiniz:

-IELTS sınavına hazırlık kursu – Avrupa veya Amerika daki bir üniversitede okumak istiyorsanız genellikle IELTS sertifikası istenmektedir
-TOEFL sınavına hazırlık kursu – Amerika daki bir üniversite veya yüksekokulda okumak istiyorsanız bu sertifika gereklidir
-Cambridge Sınavlarına Hazırlık kursları veya TOEIC sınavına hazırlık kursu.

Son olarak, bir profesyonel olarak İngilizce konuşulan bir ortamda çalışmanıza imkan verecek bir kurs arıyorsanız, özel amaçlı iki İngilizce kursu size hitap edebilir: Tıp İngilizcesi ve Finans ve İş İngilizcesi. Bu kurslar, gerek bir iş görüşmesinde gerekse iş yeri ortamında dili daha iyi anlayabilmeniz için gerekli olan derinlemesine konu bilgisini İngilizce olarak verecek şekilde hazırlanmaktadır. Bu kurslar, gerek bir iş görüşmesinde gerekse iş yeri ortamında dili daha iyi anlayabilmeniz için gerekli olan derinlemesine konu bilgisini İngilizce olarak verecek şekilde hazırlanmaktadır.

Kursların tamamı profesyonel ve nitelikli İngilizce öğretmenleri tarafından verilmekte olup, öğretmenlerin becerileri ve yetenekleri sayesinde LAL Boston İngilizce Okulu uluslararası kabul görmüş CEA akreditasyonunu almaya hak kazanmıştır.

Otantik butik bir okul olmasıyla gurur duyulan Boston İngilizce Okulu, şehrin tam ortasında, şehir merkezine sadece birkaç adım mesafede bulunmaktadır. Maksimum 12 öğrenci kapasiteli altı sınıfı ile, LAL ailesinin en küçük ve en samimi okuludur. LAL Boston İngilizce Okulu, çok sıcak bir atmosfere sahiptir ve öğrencilere burada kaldıkları süre boyunca kapsamlı kişisel destek sunmaktadır.

Kısa süre önce yenilenen LAL Boston İngilizce Okulu, öğrencilere gerçek hayattan medya içerikleri sunarak ve yeri geldiğinde en güncel uluslararası gelişmelerle ilgili yorum ve tartışmalara imkan vererek, dersleri daha ilgi çekici hale getirmek için televizyonlar ve projektörlerle donatılmıştır.

Boston da boş zamanlarınızda yapabileceğiniz pek çok aktivite mevcuttur ve LAL Boston İngilizce Okulu sosyal programı sayesinde bu aktivitelerden en iyi şekilde yararlanmanız mümkündür! Bu program her hafta değişmektedir. Derslerden sonra, pek çok tarihi gemiye ev sahipliği yapan 174 yıllık Charlestown Tersanesini ziyaret edebilirsiniz. Bilim Müzesi başka bir popüler mekan olup, heyecan arayanlar için birçok atraksiyonun bulunduğu Six Flags Eğlence Parkı da çok yakındır. Basketbol ve beysbol maçları da LAL Boston İngilizce Okulu boş zaman programında önemli bir yer tutmakta olup, bu maçlardan keyif alacağınıza emindir. Hafta sonları, isterseniz New York, Philadelphia, Niagara Şelaleleri gibi yerleri keşfedebilir ya da şehrin etrafındaki nefes kesici New England manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz.

LAL Boston İngilizce Okulu nda kursa devam ederken, Boston ın en gözde semtlerinden birisi olan tarihi Back Bay deki Uluslararası Konuk Evi nde kalarak pek çok yeni arkadaş edinebilirsiniz. Uluslararası Konuk Evi nde, özel banyosu bulunan tek kişilik odayı tercih edebilir ya da ortak banyosu bulunan iki kişilik odada başka bir öğrenci arkadaşınızla birlikte kalabilirsiniz. Pek çok ortak kullanım alanının yanı sıra, arkadaşlarınızla yemek pişirip yiyebileceğiniz bir merkezi yemek odası da mevcuttur.

Daha fazla mahremiyeti tercih ediyorsanız, Waverly IGH Apartments sizin için ideal seçenek olabilir. Her dairede dört tek kişilik oda, ortak banyo ve geniş bir mutfak vardır ve daireler şehir merkezindeki İngilizce okulundan 45 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca, okuldan ortalama 40 dakika mesafedeki ev konaklamalarından birinde kalarak Amerikan yaşam tarzını yakından görebilir ve 7/24 İngilizce pratik yapma imkanı bulabilirsiniz.

Boston, gelişmekte olan modern yapısıyla tarihi bir şehirdir. 1630 yılında kurulan Massachusetts eyaletinin başkenti, Amerika Birleşik Devletleri nin en eski şehirlerinden birisidir ve Özgürlük Yolu olarak bilinen 4 kmlik yürüyüş rotasında keşfedebileceğiniz gibi Amerikan Devrimi nin (Boston Çay Partisi size bir şey ifade ediyor mu?) kalbi niteliğindedir.

Boston, inovasyon ve girişimcilik alanında bir dünya lideri ve prestijli bir yüksek öğrenim merkezi olarak kabul edilmekte olup, bu yönüyle ABD de İngilizce öğrenmek için ideal bir yerdir. Yeni bilgiler edinmek ve şehrin ev sahipliği yaptığı profesyonellere yönelik sayısız etkinlikten birine katılarak sosyal çevrenizi genişletmek istiyorsanız, Boston sizin için doğru tercihtir!

2-FORT LAUDERDALE
LAL Fort Lauderdale İngilizce Okulu olarak çeşitli kurs alternatifleri sunuyor. Günlük iletişim becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız, İngilizce seviyeniz ne olursa olsun Genel İngilizce kursu size uyacaktır. Bu kursta her Pazartesi yeni bir grup başlamaktadır ve farklı alternatifler mevcuttur: Genel (haftada 15 saat), Ekstra (F-1 vizesine ihtiyacı olan öğrenciler için haftada 18 saat), Yoğun İngilizce (haftada 22,5 saat) Öğleden Sonra İngilizce (sadece öğleden sonra haftada 7,5 saat) ve 1986 yılından önce doğanlara özel bir kurs (Genel İngilizce 30+).

Ayrıca, daha kişisel veya birebir derslere ihtiyacınız varsa, özel dersler ve İki Kişiye İngilizce (iki kişiye özel ders) kursları da mevcuttur. Hali hazırda ticaret sektöründe çalışıyorsanız veya çalışmak istiyorsanız ve işinizle ilgili dil becerilerinizi geliştirmeniz gerekiyorsa, İş İngilizcesi kursunu çok yararlı bulacağınızdan eminiz.

Özel bir sınava hazırlık sınıfının olması, tüm öğrencilere mümkün olan en iyi sınava hazırlık kurslarını vermeyi amaçlandığının en iyi göstergesidir. Cambridge sınavlarına yönelik sınava hazırlık kurslarının da bulunduğu Fort Lauderdale deki İngilizce Okulu aynı zamanda bir Cambridge Sınavı merkezidir, yani kursu tamamladığınızda başka bir şehre gitmeye gerek kalmadan Cambridge sınavına burada girebilirsiniz. Ayrıca, genel İngilizce dersleri ile birleştirebileceğiniz TOEIC sınavına hazırlık kursu ve TOEFL sınavına hazırlık kursu mevcuttur. ABD de bir üniversite kursuna katılmak veya giriş vizesi almak istiyorsanız TOEFL sertifikası gereklidir.

LAL Florida İngilizce Okulu olarak iki farklı Özel Amaçlı İngilizce (ESP) kursu sunuyor. Havacılık sektöründe çalışıyorsanız (veya çalışmak istiyorsanız), ICAO Seviye 4 sınava hazırlık kursu sizin için uygun olacaktır. Mühendislik sektöründe olanlar için ise, Mühendislik İngilizcesi kursu mükemmel bir seçimdir.

LAL Fort Lauderdale, İngilizce Dili Akreditasyon Komisyonu(CEA) tarafından akredite edilmiştir.

LAL Fort Lauderdale, öğrenci yurduyla aynı binayı paylaşan modern bir İngilizce okuludur. Okulda 19 sınıf vardır ve her sınıfta en fazla 12 öğrenci (yaz aylarında 15) eğitim görmektedir. Ayrıca, özel bir sınava hazırlık sınıfı mevcuttur. Dersten sonra, tabletler ve bilgisayarların bulunduğu multimedya merkezinde pratik yapmaya devam edebilirsiniz. Derslerden vakit bulduğunuz zamanlarda, öğrenci salonunda diğer öğrenci arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, Xbox veya masa tenisi oynayabilir ya da büyük ekran TV de film izleyebilirsiniz. Okul binasında ayrıca derslerden sonra sosyalleşebileceğiniz yüzme havuzu ve jakuzinin bulunduğu çok güzel bir bahçe vardır. Tüm bu olanaklar dikkate alındığında, Florida, Fort Lauderdale deki LAL İngilizce Okulu gerek mükemmeliyet standartları gerekse benzersiz ortamı ve büyük mutlu aile tablosu ile gerçekten öğrenciler için harika bir yerdir.

Burası sadece bir okul değil; biz farklı insanların bir araya geldiği ve birlikte yeni deneyimler kazandığı bir topluluğuz. ABD de İngilizce öğrenmek istiyorsanız, LAL Fort Lauderdale her zaman akademik olarak iddialı ve kişisel olarak ödüllendiricidir.

Tam bir Amerika deneyimi için, eskiden beri muhteşem bir tatil isteyenlerin uğrak yeri olan ABD nin bu bölgesine gelmelisiniz. Florida da sahillerden sulak alanlara, aksiyondan hayvanlara, lunapark trenlerinden roketlere kadar aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.

LAL olarak, İngilizce nizi geliştirirken bir yandan da organize etkinlikler ve turlara katılarak hayatınız boyunca unutamayacağınız hatıralar biriktirmenizi istiyor. Okul bünyesinde tam donanımlı öğrenci salonu ve öğrencilerin sınırsız olarak kullanabileceği yüzme havuzu gibi olanakları mevcuttur. Ancak, öğrencilerin Fort Lauderdale ve civardaki yerleri de keşfetmesi gerektiğini düşünüyor. Florida İngilizce Okulu okuldan sonra veya hafta sonları katılabileceğiniz farklı etkinliklerin bulunduğu, düzenli bir haftalık boş zaman programına sahiptir. Bu program kapsamında, yarım günlük Fort Lauderdale Gemi Turu ve hafta sonu Orlando gezisi gibi etkinlikler düzenlenmektedir. LAL Fort Lauderdale İngilizce Okulu na geldiğinizde gözlerinizi dört açın ve bir yandan kursa devam ederken bir yandan da gezi etkinliklerini takip edin…

LAL dil okulunda İngilizce öğrenirken konaklamanız için farklı alternatifler sunuyor. Amerikan yaşam tarzını birinci elden deneyimlerken aynı zamanda İngilizce pratik yapma şansına sahip olmak istiyorsanız, özenle seçtiği ev konaklamalarından birinde tek veya çift yataklı odada kalmak sizin için en iyi seçim olabilir. Bunun size uygun olmadığını düşünüyorsanız, LAL Fort Lauderdale bu şehirde aynı binada öğrenci yurdu bulabileceğiniz tek uluslararası dil okuludur. Öğrenci yurdunda, temizlik hizmeti, 24 saat güvenlik, konforlu ve samimi konaklama ve açık büfe kahvaltı gibi rahat bir otel ortamı sunulmaktadır. Ayrıca, daha fazla mahremiyet isteyenler için konumu ve olanakları çok iyi olan bazı otel seçenekleri mevcut olup, Shore Haven Resort stüdyo daireleri de diğer bir alternatiftir.

ABD de İngilizce öğrenin! Lüks West Palm Beach ve hareketli Miami arasında kalan Fort Lauderdale tam da olmak isteyeceğiniz bir yer. Dünyanın yat ve cruise merkezinde, LAL Fort Lauderdale de İngilizce öğrenin ve tüm yıl boyunca mükemmel hava, ödüllü plajlar, altın rengi kumsallar, outlet mağazalar, Orlando ve Florida Keys adalarına kolay ulaşım, sanat, kültür ve daha pek çok olanağın keyfini çıkarın. Florida da İngilizce Okuluna devam ederken, eşsiz restoranlar, barlar ve etkinliklerin bulunduğu 37 km lik sahil şeridinde bütün gün güneşin tadını çıkarıp, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Okul, Fort Lauderdale plajlarından birine otobüsle sadece 10 dakika ve popüler Las Olas Bulvarı ve ünlü Fort Lauderdale Plajına 20 dakika mesafede bulunmaktadır.

Okullar Şehir Açıklama
Kaplan International English 13 Merkez

Amerika da Dil Kursu

Dünyanın en popüler ülkelerinden birinde, yepyeni bir kültürü keşfe

ELS

İdeal ortamında eğitim gör!

ABD’de 70’den fazla eğitim merkezine sahip ELS’ de sizin iç

Sprachcaffe Languages Plus 4 Şehir

Sprachcaffe Amerika Dil Okulları;

1-NEW YORK
New Y

LSI 4 Şehir

ABD de İngilizce Eğitimi

Doğu Yakası nda New York un canlılığından Boston un tarihi ihtişamına, Batı Yakasında

Eurocentres 8 Şehir

Amerika Birleşik Devletler de İngilizce Dil Okulları

Birleşik Devletler den daha muhteşem ve eşsiz ülke neredey

EC English 7 Şehir

Amerika Dil Okulları;

1-BOSTON
Amerikan tarihinin

ZONI 6 Merkez

Zoni Language Centers 1991 yılında Mr. Zolio C Nieto tarafından kurulmuştur. Zoni New York Eyaleti Eğitim Departmanlı

St Giles International 2 Şehir

St Giles ın Sözü: Misyon Beyanı

Uluslararası öğrencilere ve stajyer öğretmenlere yüksek kali

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj