Kaplan International English

Genç Öğrenciler için İngilizce programları

Kaplan'ın Genç Öğrenciler programı; samimi, güvenli ve eğlenceli bir ortamda İngilizce öğrenmek isteyen 12 - 17 yaş arası öğrencilere yöneliktir. En popüler kurs seçeneğinde haftalık 15 saat Genel İngilizce dersi ve tam zamanlı sosyal aktivite programı sunulmaktadır. Nitelikli ve tecrübeli öğretmen ekibimiz, öğrencilerin günlük İngilizcelerini ve temel dil becerilerini geliştirmeyi amaçlayan dinamik ve ilgi çekici dersler verir.  Kaplan ekibinin planlayıp denetlediği eğlenceli ve unutulmaz aktivitelerden oluşan yoğun programda, öğrenciler hızla arkadaş edinir ve sınıf dışında da harika vakit geçirir. 

Öğrenciler, aile yanı ya da yurt konaklama opsiyonlarından birini seçebilir. Kaplan'ın ev sahibi aileleri, öğrencilerin samimi, rahat ve güvenli bir ortamda yaşaması için titizlikle seçilir ve denetlenir. Yurtta, eksiksiz bir şekilde güvenlik incelemesinden geçmiş personel tarafından 7/24 yerinde gözetim sağlanır. Diğer öğrenciler ve Kaplan ekibi ile birlikte yaşayan öğrencilere güvenli ve gerçekten uluslararası bir yaşama ortamı sunulur.

Kaplan International'ın Genç Öğrenciler programının öne çıkan özellikleri:

-Kaplan'ın Genç Öğrenciler programlarındaki 25 yıllık deneyimi ve uzmanlığı

-İngiltere, Amerika, Kanada ve Avustralya'da okullar

-Eğlenceli, ilgi çekici ve akademik açıdan güçlü bir eğitim deneyimi

-Değişik ve heyecan verici aktivite programları

-Güvenli, samimi ve rahat konaklama seçenekleri

-7/24 mevcut olan profesyonel ve özel personel

Amerika'daki Yaz Okulları;

1-LOS ANGELES WHITTIER

Bu okulumuz sadece öğrenci grupları için uygundur.

12 ila 17 yaşları arasındaki öğrenciler, Los Angeles'ın dışında güzel bir kampüs olan Whittier Kolejinde İngilizce öğrenirken harika vakit geçirecekler. Muhteşem kampüs imkanlarına erişim sağlayarak, öğrenciler rahat Kaliforniya eyaletinde güvenli bir ortamda eğitim alabilirler. 

Whittier, genç öğrencilere dil becerilerini günlük yaşamlarında kullanmaları için yardımcı olan aile yanı konaklama programları sunmaktadır. Kolejin dostane ve rahat bir topluluk ortamı vardır ve öğrencilerin yapacak çok şeyleri bulunmaktadır. Çeşitli aktivite ve gezilerimiz unutulmaz anlar yaşanmasını sağlayacaktır, öyle ki ister Disneyland'da güzel bir gün geçirin isterseniz arkadaşlarınızla birlikte bir yetenek yarışmasının parçası olun.

-Whittier, plajlara, tema parklara, alışveriş merkezlerine yakın harika bir konumda olmasının yanı sıra Los Angeles'tan da 23 km uzaklıktadır.

-Kütüphane, spor kortları ve koşu pisti, spor salonu, yüzme havuzu ve kafeterya gibi kampüs tesislerine erişim mümkündür.

-Sinema akşamları, disko ve spor turnuvaları gibi çeşitli günlük aktiviteler mevcuttur.

-LA, Disneyland, Universal Studios ve Sea World gibi harika yerlere tam günlük geziler.

-Okula giderken ve dönerken günlük ulaşım hizmeti.

2-SAN DIEGO

San Diego, Amerikan Batı Yakası kültürünü yaşarken İngilizce öğrenmek isteyen genç öğrenciler için harika bir yerdir. Kumsalları, harika iklimi ve rahat bir ortamı ile San Diego'daki genç öğrenciler sıkı çalışabilecekleri ve boş zamanlarını iyi değerlendirebilecekleri bir ortamın keyfini çıkaracaklar.

Harika bir konumda bulunan okulumuz başlangıçtan ileri seviyeye kadar 14-17 yaşları arası öğrencilere açık, modern bir binada konumlandırılmıştır. Harika imkanları arasında, güneşin tadını çıkarmak için bir arka bahçenin yanı sıra tüm sınıflarda interaktif beyaz tahtalar ve bir ibadet odası vardır. Genç öğrencilerin yerel  bir ailenin yanında rahat biçimde kalabilecekleri aile yanı konaklama programı sunmaktayız.

-Okulumuz San Diego'nun etkileyici şehir merkezinde tarihi Gaslamp Bölgesinde yer alır.

-Kütüphane, spor kortları ve koşu pisti, spor salonu, yüzme havuzu ve kafeterya gibi kampüs tesislerine erişim mümkündür.

-Müze gezileri, sahilde gezme ve kano gibi çeşitli günlük aktiviteler mevcuttur.

-LA, Disneyland, Universal Studios ve Sea World gibi harika yerlere tam günlük geziler.

-Okula giderken ve dönerken günlük ulaşım hizmeti.

3-SAN FRANCISCO BERKELEY

Bu okulumuz sadece öğrenci grupları için geçerlidir.

Berkeley, San Francisco koyunun kıyısında küçük ama dinamik bir şehirdir. Okulumuz, 14 ve 18 yaşları arası gençlere Kaliforniya yaşam tarzını tecrübe etme ve Amerikan kolej hayatının nasıl olduğunu görme fırsatı sunmaktadır. Kampüste konaklamanın yanı sıra öğrencilerin harika imkanlardan faydalanmalarına olanak sağlayan güvenli bir kolej kampüsünde yer almaktayız.

Tüm İngilizce düzeyleri katılabilir ve yerel öğrenciler ile takılmanın yanı sıra gelen herkes uluslararası genç öğrenciler ile birlikte eğitim alma şansına sahip olacaktır. Aktif sosyal programımız öğrencilerin dersler bittiğinde sürekli bir faaliyette bulunmasını ve eğlenmesini sağlayacaktır. Bu program sadece grup kayıtları için mevcuttur.

-San Francisco şehir merkezine trenle sadece 25 dakika mesafede olan Berkeley harika bir konumdadır.

-Kütüphane ve müzeler, spor tesisleri ve yemek salonları dahil tüm kampüs tesislerine erişim imkanı.

-Spor turnuvaları, sinema akşamları ve kültürel geziler gibi çeşitli günlük aktiviteler mevcuttur.

-San Francisco, Alcatraz Adası ve Yosemite Ulusal Parkı gibi muhteşem yerlere tam gün geziler.

Okullar Şehir Açıklama
Stafford House International 4 Merkez
Sprachcaffe Languages Plus 3 Merkez

Amerika'daki Yaz Okulları;

1-New York

EC English 1 Merkez
LSI 4 Merkez

Küçükler için İngilizce kursumuz, heyecan verici kültürel ve sosyal aktivitelerden fay

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj