Sprachcaffe Languages Plus

Amerika'daki Yaz Okulları;

1-New York

New York, iyi bir sebeple hiç uyumayan ve efsanevi bir şehirdir. Günün ve gecenin her saatinde, kentin gözde mekanları arasında sonsuz bir dizi etkinlik, festivaller ve konserler sunulan, gerçek bir şehirdir. Bir gece kuşu ya da sabah insanı olun, New York, Sprachcaffe yaz okulunda çocuklar ve gençlerin İngilizce öğrenmesi için mükemmel bir şehirdir.

Güzelliğin ortasında modern gökdelenleriyle, New York'da, tüm dünyadan harika yiyecekler, müzikler, sanat eserleri ve farklı kültürler bulabilirsiniz. Sayısız müze, sinema, tiyatro, müzikal, kafe, restoran, festival, park, dükkan ve sadece keşfedilmeyi bekleyen dünyanın en ünlü mekanları vardır. Çocuklar için bir İngilizce kursuna katılarak, sadece New York tarafından sunulan benzersiz ve büyüleyici atmosferi yaşayın!

 

New York'ta İngilizce dil kursu sırasında, kesinlikle bu muhteşem şehrin daha fazlasını keşfetmek için zaman ayrılmalıdır. Bu heyecan verici şehir, sadece keşfedilmeyi bekleyen sonsuz sayıda köşelere sahiptir. Kültür ve sanat ile ilgiliyseniz, sanat galerileri ve müzelerin büyük bir seçimiyle çok memnun kalacaksınız. Neden New York'ta Sprachcaffe İngilizce kampında İngilizcenizi geliştirirken şehiri zamanla tanımayasınız?

2-Boston

Boston, Amerika'nın en eski ve muhtemelen de en kültürlü şehridir. Boston 1630 yılında kurulmuştur ve bugün görkemli mimarisini teşhir eden tarihsel kökleriyle gurur duyar. Modern gökdelenler 400 yıllık eski kiliselerin yanında dik durarak, Avrupalı veya Kanadalı şehirlerden çok daha fazla Amerikan şehirlerini hatırlatıyor. Boston'daki binalar ve simgeler sadece tarihsel değildir, çünkü eskidirler ama aynı zamanda Amerikan tarihinin önemli dönemlerinde ya da olaylarında inşa edilmişlerdir ya da kullanılmışlardır, Amerikan Bağımsızlık Savaşı gibi.

 

Boston 100'ün üzerinde kolej ve üniversiteye ev sahipliği yaptığı için, aynı zamanda yaygın olarak "Amerika'nın Atina'sı" olarak bilinir. Amerika'nın ve dünyanın en seçkin öğrencilerinden bazıları Boston'a ileri eğitim almaya gelir. Boston yerel vatandaşları ile birlikte bu parlak genç beyinlerin dünyada başka hiçbir yerde taklit edilemez sofistike ve kültürel-hala genç ve eğlenceli- bir atmosfer oluşturması için yardımcı olur. Boston ayrıca alışveriş, gezi ve kent mutfağının temel gıdaları haline gelmiş, New England midye çorbası gibi, yerel yiyeceklerin tadını çıkarmak için mükemmel bir şehirdir. Boston'daki gençler için İngilizce kursumuz boyunca şehrin size sunduğu diğer imkanları ve tüm kenti keşfedin!

 

Boston'da etkili İngilizce dil kursumuza kayıt olun, İrlandalı Amerikan kültürü ve kendine özgü bölgesel New England mutfağı ile şehri keşfedin. Boston ve çevresi her zevke uyabilecek çok büyük sayıda turistik yer ile aktivite sunar ve burası İngilizce kurs almak için mükemmel bir şehirdir. Neden Boston'daki fantastik Sprachcaffe gençler için İngilizce kampında İngilizcenizi geliştirirken şehri keşfetmeyesiniz?

3-Los Angeles

Malibu, Hermosa Beach, Universal Studios, Beverly Hills, Disneyland.. Los Angeles görülmeye değer pek çok güzelliğin yanı sıra Kaliforniya'nın dinginliğini de sizlere sunmaktadır. Los Angeles'da daimi iyi hava koşulları ile yüzme ve sörf gibi pek çok eğlenceli boş zaman aktivitesi sizleri bekliyor! Ama aynı zamanda gelişen bir sanat sahnesi ve iç kesimlerde nefes kesen dağların manzarası hem yerliler hem de dünyanın farklı yerlerinden gelen turistler için mutlaka görülmeye değerdir. Disneyland'a bir gezi yapmaya ne dersiniz? Hollywood'u seviyorsanız ve kulise bir göz gezdirmek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın!

 

Los Angeles size özellikle öğrenmeyi keyifli hale getirecek muhteşem bir yaz havası sunmaktadır. Süpervizörlerimiz ile birlikte Kaliforniya'nın bu muhteşem kentinde her gün yeni bir şey keşfedeceksiniz. Çok kısa zamanda bu şehrin büyüsüne kapılacaksınız ve hayatınız boyunca unutamayacağınız anılar ve arkadaşlıklar kazanacaksınız.

 

 

 

Okullar Şehir Açıklama
Stafford House International 4 Merkez
EC English 1 Merkez
LSI 4 Merkez

Küçükler için İngilizce kursumuz, heyecan verici kültürel ve sosyal aktivitelerden fay

Kaplan International English 3 Merkez

Genç Öğrenciler için İngilizce programları

Kaplan'ın Genç Öğrenciler programı; samimi

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj