Eurocentres

Avustrulya da İngilizce Dil Okulları

Avustralya kalbinizi fethedecek. Sonsuz manzaralar, ÅŸaşırtıcı coÄŸrafi zıtlıklar ve eÅŸsiz farklı hayvan türlerinden oluÅŸan bir kıta. Canlı, kozmopolit ÅŸehirler, muhteÅŸem plajlar (yaklaşık 37,000 kilometre uzunluÄŸunda), dikkate deÄŸer güzellikteki ünlü dünya mirası sit alanı iç bölgeler ve gizemli, neredeyse terk edilmiÅŸ ÅŸehir dışı bölgesi. Avustralya gerçekten özel bir yer. Ilıman iklimi ve muhteÅŸem manzarasının yanı sıra Avustralya, sporsever ve sıcakkanlı halkıyla da ünlüdür. Avustralyalılar güzel uluslarıyla gurur duyarlar ve paylaÅŸmaktan memnun oldukları kolay yaÅŸam tarzının keyfini çıkaran rahat tavırları vardır. Bu da Avustralya yı okumak, yaÅŸamak, çalışmak ve Ä°ngilizce öÄŸrenmek için uygun bir yer haline getirmektedir.

1-BRISBANE

Brisbane ÅŸehri Queensland in baÅŸkentidir; Sidney ÅŸehrine 966 km uzaklıktadır. Brisbane Avustralya da en geniÅŸ kentsel alana sahip olan ÅŸehirdir ve Avustralya nın 3. büyük ÅŸehri olduÄŸu kabul edilir. Ä°klimi çok güzeldir; birçok turist, gidilecek yerler arasında Brisbane i olmazsa olmaz ÅŸehirlerden biri olarak seçer. Heyecan sevenler için bu ÅŸehir mükemmel bir seçenektir. ÇoÄŸu müzeye giriÅŸ ücretsizdir. Åžehirde ayrıca birçok park (ÅŸehir merkezinde ve Brisbane Nehri nin kenarında bulunan Roma Street Park ve Botanik Bahçeleri), kültür merkezleri, alışveriÅŸ merkezleri ve ÅŸehrin en önemli alışveriÅŸ mekanlarından Queen Street Mall bulunmaktadır.

BROWNS Brisbane Kampüsü, Brisbane ÅŸehrinin merkezinde yer almakla birlikte çevresinde maÄŸazalar, müzeler, sanat galerileri, toplu taşıma imkanları bulunur; ayrıca nehri çevreleyen Southbank gibi turistik yerlere birkaç dakika uzaklıktadır.

BROWNS size Brisbane deki Ä°ngilizce kursunuz için birinci sınıf imkanlar sunar. Kalışınızı mümkün olduÄŸu kadar keyifli kılacak olan teknoloji, konfor ve güvenliÄŸi bir arada bulacaksınız.

2-CAIRNS

Büyük Mercan Kayalıkları, daÄŸlar, tropikal yaÄŸmur ormanları, uçsuz bucaksız beyaz kumlu plajlar ve okyanusa bakan muhteÅŸem Lagünlerle bu sıcak, kozmopolit, çok kültürlü ÅŸehir sonsuz yaz mevsiminin evidir. Cairns, hem yeni baÅŸlayan, hem de ileri seviye pratisyen dalgıçlar için bir cennet ve güneÅŸ arayanlar için de mükemmel bir yerdir.

Okul, Cairns in merkezinde yer alır, Cairns Business College (Cairns Ticaret Üniversitesi) ile amaca uygun yapılmış, modern kampüsü paylaşır. 20 adet klimalı sınıf, ÖÄŸrenme Merkezi, iki adet bilgisayar odası, internet eriÅŸimi, WiFi baÄŸlantısı, bahçe avluları, öÄŸrenci salonları ve kahvesi, mutfak, yemek olanakları ve seyyar kantin vardır.

3-GOLD COAST

The Gold Coast (Altın Sahil) Avustralya nın güney doÄŸusunda, Queensland eyaletinde (Brisbane in güneyine sadece 94 km uzaklıkta) yer alır. Birçok turistik noktası ve güzel tropik iklimi ile iyi bilinen bir ÅŸehirdir. Surfers Paradise, Currumbin, Kirra, Tallebudgera, Broadbeach, Mermaid Beach gibi Avustralya daki en popüler dalga sörfü noktalarına sahip 57 kilometrelik sahil ÅŸeridi ile Gold Coast mutlaka gidilmesi gereken bir yerdir.
BROWNS Gold Coast kampüsü Gold Coast ÅŸehrinde yer alır; baÅŸlıca maÄŸaza ve ilgi çekici yerlere, ulaşım noktalarına yakındır ve plaja birkaç dakika uzaklıktadır.

BROWNS aydınlık ve iyi donanımlı 12 sınıfta birinci sınıf dil eÄŸitimi sunar. Mükemmel eÄŸitim ortamı tüm binada WiFi ile ve rahat bir dinlenme odasıyla tamamlanmıştır.

4-MELBOURNE

Victoria eyaletinin baÅŸkenti olan bahçe ÅŸehri Melbourne, Avustralya nın güneyinde, dünyada yaÅŸam standardı en yüksek olanlar arasında, modern, karmaşık, dost canlısı ve çok kültürlü bir ÅŸehirdir. Son 5 yıl içinde Melbourne, üst sıralarda yer almış olup iki kez dünyanın en yaÅŸanabilir ÅŸehri ödülüne layık olmuÅŸtur ve buraya geldiÄŸinizde neden aldığını göreceksiniz!

Avustralya kıtasının en büyük ikinci ÅŸehri keÅŸfedilmeyi bekliyor. Bu, dil için de geçerlidir. Melbourne Eurocentres ÅŸehrin kalbinde, ana alışveriÅŸ bölgesinin ve Melbourne toplu taşıma merkezinin yakınlarında yer alır. Etkili öÄŸrenme her ÅŸeyden önce, sorularınızı yanıtlamaktan ve sizinle ilgilenmekten mutluluk duyan yüksek nitelikli ve güler yüzlü öÄŸretmenler demektir. Melbourne dil okulu, size ayrıca modern bir iç mekan sunar. BaÅŸarılı bir öÄŸrenim için eÄŸlence faktörü de göz ardı edilmemelidir. Okul çevresindeki keÅŸif gezileri ve halkla kurulan irtibatların kolay olması için, tüm kampüste Ä°ngilizce konuÅŸulur. Böylece Melbourne macerası Federasyon Meydanı ndan sadece birkaç dakika ötede baÅŸlar.

Avustralya devletinin kuruluÅŸunun 100. yıldönümü münasebetiyle inÅŸa edilen bu merkezi meydan, ÅŸehri keÅŸfetmek için ideal bir yerdir. Meydanın çevresindeki pitoresk kafe ve restoranlar, soluklanmanız için sizi davet eder. Burada ayrıca ACMI Film Müzesi veya NGV Avustralya (Avustralya sanat müzesi) gibi kurumları bulabilirsiniz. Bir an önce Ä°nternete baÄŸlanmak isteyenler, ücretsiz Wi-Fi eriÅŸim noktasını kullanabilirler. Aynı ÅŸekilde ücretsiz olan ve ÅŸehir turu hizmeti sunan tarihi tramvay, merkezin çevresini dolaşır ve sizi ÅŸehrin en ilgi çekici ve görülmeye deÄŸer yerlerine götürür. Biraz heyecan katmak ister misiniz? Eureka Kulesi nin gözlem güvertesi, güney yarımkürenin en yüksek seyir noktasıdır. Cesareti olan, 88. kattaki -The Edge-e girebilir. Ziyaretçiler, cam kaplı bir küp içinde, 285 metreden serbest düÅŸmelerini önleyen dört santimetre kalınlığındaki bir zırhlı cam üzerinde durur. Melbourne dil okuluyla, öÄŸrenmenin ne kadar heyecan verici olabileceÄŸini deneyimlersiniz. Tek yapmanız gereken dilediÄŸiniz bir kursa kaydolmak ve uygun konaklama yerini seçmek. Belki de bir ailenin yanında kalarak Avustralya kültürü hakkında daha fazla ÅŸey öÄŸrenmek istersiniz?

5-PERTH

Uzun kumlu plajları olan ve tüm yıl güneÅŸ alan cana yakın ÅŸehir Perth, samimi, rahat ve açık hava bir yaÅŸam tarzı sunmaktadır. Yerel pazarların, parkların, restoranların ve gece hayatının tadını çıkarın; Hint Okyanusu nun kristal mavisi sularında dalışa, sörfe veya yüzmeye gidin ya da civardaki nehirleri, baÄŸları, çölleri ve kayalık manzaraları keÅŸfedin.

Dil okulu, Perth in ÅŸehir merkezinde bulunmakta olup, alışveriÅŸ olanaklarına, restoranlara ve parklara yakındır. Dil okulunda geniÅŸ sınıfların yanı sıra, bir teras, kablosuz internet baÄŸlantısı olan bilgisayar odaları ve ortak öÄŸrenci odaları bulunuyor.

6-SYDNEY

Devasa limanı ve ünlü Opera Binası ile Liman Köprüsü nün ev sahipliÄŸini yapan Sidney, Avustralya nın en büyük ÅŸehridir. Sidney yumuÅŸak bir iklime sahiptir ve Bondi, Coogee, Manly gibi olaÄŸanüstü sörf plajları sunmaktadır. Bu canlı çok kültürlü ÅŸehir, heyecan verici gece hayatı, restoranlar, kafeler, alışveriÅŸ imkânları sunar ve trenlerden, otobüslerden, feribotlardan oluÅŸan harika toplu taşıma sistemiyle gezinmeyi kolaylaÅŸtırır.

Eurocentres School, toplu taşımaya, çeÅŸitli üniversitelere ve bir parka yakın bir yerde bulunmaktadır. Çok çeÅŸitli dükkanlar, yemek alanları ve Darling Limanı kısa bir yürüyüÅŸ mesafesindedir. Modern okulun tesislerine 7 sınıf, öÄŸrenci oturma alanı ve mutfak, 20 bilgisayar ve Wi-Fi eriÅŸim ile mükemmel IT tesisleri dahildir.

Okullar Şehir Açıklama
Kaplan International English 6 Merkez

Avustralya da Dil EÄŸitimi

Avustralya da dil eÄŸitimi alarak aynı zamanda, bu modern ve heyecan verici ÅŸehirde rahat yaÅ

ELS 1 Merkez

Neden Avustralya?

Yepyeni bir kıtanın zengin kültürünü ve tarihini içine çek. Se

LSI 1 Merkez

Avustralya da Ä°ngilizce EÄŸitimi

Avustralya Ä°ngilizce öÄŸrenmek için ideal bir yerdir. Harika bir iklimde, s

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif Ä°ste
×
Åžubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Åžehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ãœnvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ãœnvan
2.Referans Telefon
Mesaj