LSI

Avustralya da Ä°ngilizce EÄŸitimi

Avustralya Ä°ngilizce öÄŸrenmek için ideal bir yerdir. Harika bir iklimde, stresten uzak bir yaÅŸam tarzı içinde, hem büyük ÅŸehrin imkanlarına hem de plaj keyfine eriÅŸebileceÄŸiniz bir konumda olmak istiyorsanız sizin için en doÄŸru tercih Ä°ngilizceyi Avustralya da öÄŸrenmek.

LSI ın Avustralya daki dil okulu, Queensland in en büyük kenti Brisbane ın merkezinde yer alıyor. Dost canlısı, güneÅŸli ve kozmopolit bir kent olan Brisbane, öÄŸrencilere bir uluslararası ÅŸehrin sunabileceÄŸi tüm kültür ve olanakları sunmakla kalmıyor, görülmeye deÄŸer plajlardan da sadece bir saat uzaklıkta bulunuyor. Okul yardımsever ve deneyimli öÄŸretmenleri ve personeli ve öÄŸrencilere sunduÄŸu mükemmel imkanlarla gurur duyuyor.

Avustralya dil okulunda eÄŸitim gören tüm öÄŸrenciler, Avustralya daki Ä°ngilizce kurslarını müzelerden sanat galerilerine, pikniklerden plaj sporlarına kadar bu nefes kesici ülkede zamanlarını en iyi ÅŸekilde deÄŸerlendirmelerini saÄŸlayacak heyecan verici ve geniÅŸ kapsamlı sosyal programla zenginleÅŸtirebilir.

Avustralya'daki Dil Okulu;

BRISBANE

Brisbane, Avustralya da Ä°ngilizce öÄŸrenmek için ideal bir ÅŸehirdir. BaÅŸ döndürücü plajlara ve görülmeye deÄŸer kırsal bölgelere kolay eriÅŸim imkânı saÄŸlayan güneÅŸli kent, iÅŸ, eÄŸlence ve kültür açısından da çok geliÅŸmiÅŸtir. Bu uluslararası ÅŸehrin en önemli merkezlerinden birinde yer alan LSI Brisbane, Queensland eyaletinin bu en büyük ÅŸehrinin sunabileceÄŸi tüm maÄŸaza, restoran ve eÄŸlence seçeneklerine kolaylıkla ulaÅŸmanıza olanak tanır.

Dil okulu, ÅŸehrin tam kalbinde, ulaşım hizmetlerine, restoranlara ve maÄŸazalara yakın tarihî bir binada yer alır. En kaliteli ürünlerle dolu Queen Street AlışveriÅŸ Merkezi, nehir kenarındaki Botanik Bahçeleri ve finans ve ticaret bölgeleri kolaylıkla eriÅŸilebilecek uzaklıktadır. ÖÄŸrencilere sunulan imkânlar arasında, klimalı derslikler, geniÅŸ bir öÄŸrenci salonu, ücretsiz internet eriÅŸimi sunan bir bilgisayar odası ve Ä°ngilizce eÄŸitiminize destek olacak bir öÄŸrenim merkezi yer alır. TOEFL ve Cambridge Sınavı na hazırlık kurslarının yanında, daha genel ESL programları da sunar. Ä°ster sınavlara hazırlanıyor, ister iÅŸ Ä°ngilizcesi öÄŸreniyor olun, güler yüzlü ve yardımsever öÄŸretmenleri size çok faydalı olacak.

Okullar Şehir Açıklama
Kaplan International English 6 Merkez

Avustralya da Dil EÄŸitimi

Avustralya da dil eÄŸitimi alarak aynı zamanda, bu modern ve heyecan verici ÅŸehirde rahat yaÅ

ELS 1 Merkez

Neden Avustralya?

Yepyeni bir kıtanın zengin kültürünü ve tarihini içine çek. Se

Eurocentres 6 Merkez

Avustrulya da İngilizce Dil Okulları

Avustralya kalbinizi fethedecek. Sonsuz manzaralar, şaşırtıcı coğrafi zıtlı

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif Ä°ste
×
Åžubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Åžehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ãœnvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ãœnvan
2.Referans Telefon
Mesaj