Sprachcaffe Languages Plus

Çin'deki Dil Okulları;

1-PEKİN

Pekin deki Çince dil okulunda, doğal ortamında Çince kursların keyfini çıkarabilir ve aynı zamanda Çin in büyüleyici kültürü, insanları ve geleneklerini yakından tanıyabilirsiniz. Pekinliler Putonghua (Mandarin) konuşurlar ve geleneksel olarak çok sıcakkanlı ve konuşkandırlar. Pekin de Çince kurs unutulmaz bir deneyimdir ve bu nedenle bu etkileyici şehri keşfetmek için kurslara katılın!

Farklı ve herkese uygun Çince kurslar sunmakta. Yaz tatilinizde katılacağınız 2 haftalık kurslardan uzun dönem kurslara kadar kendinize uygun bir kurs mutlaka bulacaksınız. Kısa bir süre içinde Çince öğrenmeye başlayacak ve diğer öğrencilerle ve yerel halkla Çince iletişime başlayacaksınız.

Çince kurslara ek olarak, farklı kurslar da sunmakta. Çin dövüş sporu olan Tai Chi ya da Çin Resim Sanatı kurslarına katılabilirsiniz. Bu kurslar, Çin kültürünü öğrenmek ve pratik yapmak için harika kurslardır. Asla unutamayacağınız, Çin gelenekleri ve batı etkisinin yarattığı bu eşsiz atmosferde, neden Pekin deki kurslardan birine katılmıyorsunuz? Tabi ki Pekin deki Çince kursunuz süresince tadını çıkarabileceğiniz farklı aktiviteler ve görmeye değer yerler de var!

Neden Pekin de Çince?

Pekin deki Çince yurtdışı eğitim programları özel bir deneyimdir: Ana dili Çince olan, uzman öğretmenlerden Çince öğrenirken, aynı zamanda dünyadaki en heyecan verici şehirlerden biri olan Pekin i de keşfedebileceksiniz. Kurslar etkileyici Yasa Şehir e çok yakın yerdedir ve derslerden sonra buraları keşfedebilirsiniz. Pekin de katılacağınız Çince kurs, geleceğinize yapacağınız bir yatırım, eşsiz yerler görmek, faydalı deneyimler kazanmak ve yeni arkadaşlar edinmek için bir fırsattır. Sizi etkisine alacak olan yaşamın farklı bir yolunu deneyimleyin. Sprachcaffe nin Pekin deki Çince kurslarına katılmanın size ne tür avantajlar sağlayacağını kendiniz keşfedin!

Aktif Çin Kültürü

Yüksek vasıflı eğitmenler eşliğinde kültürel tur Ming ve Qing Hanedanlarından imparatorların 500 yıl boyunca (1420-1911) yönettiği Yasak Şehir (UNESCO) ile başlamaktadır. Mimarı ihtişamı, törensel avluları ve özel odaları keşfedin. Yol boyunca ilerleyip büyük kraliyet bahçesini ziyaret edin ve nefis zarafetine şahit olun. Şehri tanırken sayısız unutulmaz anı edineceksiniz.

Pekin deki Çince Dil Okulun Donanımı

Dil okulundaki hoş döşenmiş sınıflar, etkili Çince öğrenmek için ideal bir ortam sunmaktadır. Sınıflardaki maksimum öğrenci sayısı 8 dir ve farklı türlerde Çince kurslar sunmakta. Başlangıç seviyesi haricinde sunduğu tüm dil kursları pazartesi günleri başlamaktadır.

Pekin deki Çince okulu büyük bir parkın içinde olduğu için boş zamanlarınızı parkta hoşça vakit geçirerek ya da kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Wen Hua Gongan diye isimlendirilen okul binasında şık bir şekilde döşenmiş kafe ve restoran da vardır. Burada öğle yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Okulun lobisinde, öğrenciler için ücretsiz çay ve kahve de bulunur.

Çince dil okulunun donanımı:

-12 modern sınıf
-İnternet erişimli bilgisayar köşesi (ücretli)
-Ders çalışmak ya da dinlenmek için ortak kullanım alanı
-Okul kantini (yemekler: 12:00-13:30)

Pekin deki dil okulunda, yüksek kaliteli Çince kursların keyfini çıkarın. Okuldaki hoş ve dinlendirici atmosfer eğitim için oldukça idealdir. Büyüleyici Çin Kültürü ve Dili nin içine dalın ve Pekin de unutulmaz ve eşsiz bir dil kursu dönemi yaşayın!

Pekin deki Çince Dil Okulunun Yeri

Çince okul Çin stiline göre inşa edilmiş olup Wen Hua Gong ( Mandarin Sarayı) binasında olan Imperial Ancestral Sarayı nın içinde yer almaktadır. İmparatorluk Sarayı nın bir parçasını teşkil eden okul 300 yıllık Çin stilinde, eski bahçe peyzaji ile yapılmış Forbidden City nin (Yasak Şehir) saklı ve muhteşem güzelliği ile çevrilmiştir.

Okuldan sadece kısa bir yürüyüş uzaklığında olan Forbidden City Pekin in kalbidir ve eski dünya mimarisinin en iyi korunmuş örneğidir. Tiananmen Square de sadece birkaç dakikalık yürüyüş mesafesindedir ve burada metro istasyonu bulunmaktadır. The Tiananmen metrosu sizi otelinizden alıp okula kadar getirir. The Wangfujing, Pekin deki en iyi bilinen alışveriş caddesidir ve okula sadece 10 dakikalık yürüyüş mesafesindedir.

Pekin de Aktiviteler

Pekin deki Sprachcaffe Ekibi birkaç dili çok iyi konuşabilmektedir ve öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmeleri için gerekli bilgileri verirler, onlar için geziler düzenlerler ve her türlü konuda yardımcı olmaya çalışırlar. Tai Chi Kurslarına katılabilir ve meditasyon öğrenebilirsiniz. Tai Chi zihinsel rahatlık için yapılan hareketlerden oluşur ve doğuda oldukça popüler hale gelmiştir. 2 saatlik bir kurstan sonra kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.

Çin Resim Sanatı kursu da vermekte ve tüm ders malzemeleri programa dahildir. Bu kurs da Çin de Çince öğrenirken rahatlamanızı sağlayacaktır.

2-ŞANGAY

Bu özel dil kursu sizi dünyanın en büyük metropollerinden biri olan Şangay a götürmektedir. Bu modern kıyı kenti dünyanın en büyük konteyner limanına sahip olması sayesinde Çin ekonomisi için büyük bir öneme sahiptir. Aynı zamanda Şangay sahip olduğu üniversiteler, müze ve tiyatrolar ile önemli bir eğitim ve kültür merkezidir.

Mimari açıdan Şangay kendi içinde tezat unsurlar taşımaktadır: şehrin panoramasına damgasını vuran fütüristik gökdelenlerin yanında Avrupa sömürge döneminden kalma pek çok tarihi bina yer almaktadır. Şangay büyük şehir koşturmasının ortasında huzur bulabileceğiniz pek çok park ve tapınağa ev sahipliği yapmaktadır. Gelenek ve modernin, doğu ile batının kesiştiği Doğunun İncisi Şangay ı keşfetmeye hazır mısınız?

Çin kültürünün içine dalın: Çin mutfağının özel tatlarını keşfedin; geniş alış veriş caddelerinde kaybolun; müze, tapınak ve parkları gezin. Dil kursunuz süresince bu harika şehirde hiç sıkılmayacaksınız!

Uzak doğu kültürünün ışıltılı batı metropol kültürü ile buluştuğu Şangay ı Sprachcaffe dil kursları ile keşfedin. Dünyada konuşulan en yaygın dil olan Çince nin önemi her geçen gün artmaktadır. Çin in modern kenti Şangay da bir yandan Çince öğrenirken bir yandan da Çin kültürünü tanıma ve geleneklerini yaşama imkanına sahip olacaksınız.

Şangay daki dil okulu merkezi konumu itibari ile şehri keşfetmek için mükemmel bir başlangıç noktasıdır. Uzak doğu tarzında dizayn edilmiş okul binası modern ve teknolojik donanım sunmaktadır. Okul ortak kullanım için geniş alanlar ve internet sunmaktadır. Klimalı sınıflar aydınlık ve ferahtır.

Çince kursunuz için gerekli ders materyallerini okuldan temin edilebilmektedir. Ders kitapları kurs süresince okul tarafından ödünç alınabilmekte veya satın alınabilmektedir.

Okullar Şehir Açıklama
ELS 1 Merkez

ELS, 1961 den beri 143 ülkeden 1,2 milyon öğrencinin hızlı ve etkili bir şekilde İngilizce öğrenmesine yardımcı oldu.

<
Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj