LSI

Fransa da Fransızca Eğitimi

Fransız dilini tam olarak anlamak ve yaşamınızın bir parçası haline getirmek istiyorsanız, sizin için en doğrusu Fransızcayı Fransa da öğrenmek. Kafe sohbetlerinden dünyaca ünlü müze ve sanat sergilerine kadar her gününüzü Fransız kültürüyle doldurun ve Fransa nın uluslararası öğrencilere sunabileceği sayısız zengin imkanın tadını çıkarın.

Fransa daki LSI dil okulu şehrin tarihi merkezinde yer almaktadır, Notre Dame, Pompidou Merkezi, bohem Marais ve Les Halles bölgelerine yürüme mesafesinde. Okul etkileyici tarihi bir binanın birinci katında yer almaktadır. Birkaç metro istasyon yakınında, mükemmel öğrenci tesisleri yanı sıra, dost, cana yakın ve deneyimli personele sahip.

LSI Paris tüm öğrencilerine Paris in ve tüm Fransa nın sunduğu en büyük güzelliklere erişim imkanı sağlayarak Fransa daki Fransızca kursunuzu mükemmel bir şekilde tamamlayan renkli ve heyecan verici bir sosyal program sunuyor. Peynir ve şarap tadımlarından konser ve tiyatro gezilerine, hafta sonlarında Loire da şato ziyaretlerine kadar düzenli etkinlikler sizleri bekliyor.

Fransa'daki Dil Okulu

PARİS

Zengin tarihi ve baş döndürücü sanat ve kültür çeşitliliği ile Paris dünyanın en harika şehirlerinden biridir. Dünyaca ünlü müzeleri, sanat galerileri ve üniversitelerinden uluslararası moda ve tasarım merkezlerine; kafe kültüründen Rive Gauche (kentin sol kıyısı) ve Latin Mahallesi ndeki sofistike gençlik kültürüne kadar Paris, Fransa da Fransızca öğrenmek için kesinlikle en heyecan verici yerdir.

Şehrin tarih kokan kalbinde bulunan LSI Paris, Pompidou Merkezi nin hemen yanında olup Notre Dame de Paris, sofistike ancak bohem yan tarzı Marais ve Les Halles bölgelerine çok yakındır. Okula metroyla kolayca ulaşılabilmektedir. Bilgisayar imkanları, ortak bir oda ve günlük gazeteler/dergiler öğrencilerin kullanımına sunulmaktadır. Aralarında DELF ve TEF (Test d Evaluation du Français) sınav hazırlık kurslarının da yer aldığı çeşitli Fransızca dil programı sunar.

Okullar Şehir Açıklama
Sprachcaffe Languages Plus 2 Şehir

Sprachcaffe Fransa Dil Okulları;

1-PARİS

Paris İle ilgili söylenebileceklerin ç

Eurocentres 3 Şehir

Fransa da Fransızca Dil Okulları

Fransa da insanlar aşkın, modanın, yemek sanatının, diplomasi ve kültü

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj