LAL

Güney Afrika'daki Dil Okulu;

CAPE TOWN

LAL Cape Town İngilizce Okulunda, ihtiyaçlarınıza göre seçim yapabileceğiniz çeşitli İngilizce kursları mevcuttur. Genel İngilizce den Özel Amaçlı İngilizce (ESP) kurslarına kadar pek çok alternatifi değerlendirebilirsiniz. (ESP). Genel (haftada 15 saat), Yoğun (haftada 22,5 saat), Genel + Premium (maksimum 6 öğrenciden oluşan küçük gruplarla öğleden sonra Yoğun program) ve 30 yaşından büyük öğrenciler için belirli tarihlerde açılan 30+ Genel İngilizce kursu.

Okul hayatınızla ilgili bir adım atmak veya özgeçmişinize değer katmak istiyorsanız, IELTS sınavına hazırlık kursu ve TOEFL sınavına hazırlık kursları (bunlar İngilizce konuşulan ülkelerdeki çoğu üniversite tarafından istenmektedir) veya Cambridge İngilizce sınavlarına hazırlık kursları gibi sınava hazırlık kursları ilginizi çekebilir (bu sertifikalar özgeçmişinizde fark yaratacak artı puanlardır!

Cape Town İngiliz Okulunda ayrıca iki farklı Özel Amaçlı İngilizce kursu bulunmaktadır: Pazarlama İngilizcesi ve Hukuk İngilizcesi – bunların her ikisi de bu sektörlerde çalışmak için gerekli olan iletişim becerilerini kazandırmayı amaçlamaktadır. Bu kurslar, bu alanlarda Lisans veya Yüksek Lisans öğrenimi görecek öğrenciler için de uygundur. Zamanınızı en iyi şekilde değerlendirmek ve biraz iş deneyimi kazanmak isterseniz, LAL Cape Town olarak ihtiyaçlarınıza uygun çeşitli programlar sunuyor: İş Macerası, Stajyerlik, Okul ve Doğal Yaşam Gönüllülük Programı ve Okul ve Sosyal Gönüllülük Programı.

Son olarak, hayatınızın macerasını yaşamak istiyorsanız, Seyahat Sınıfı programı kesinlikle ilginizi çekecektir. Sınıf dışında gerçekleşen bu akademik ve seyahat karışımı kursta, bir yandan dünyaca ünlü gezi rotası Garden Route üzerindeki doğal güzellikleri keşfederken, diğer yandan özel öğretmen ve uzman tur rehberi önderliğindeki küçük bir grupta İngilizce nizi sürekli geliştirmeye devam edeceksiniz.

LAL Cape Town ın hizmet verdiği tarihi değeri olan binada sunulan olağanüstü hizmet ve olanaklar, öğrencilerin burada kaldığı süre boyunca daha rahat etmesine yardımcı olmaktadır. Okulda 15 sınıf vardır ve her sınıfta en fazla 12 öğrenci eğitim görmektedir.

Dersten sonra, öğrenci salonunda dinlenebilir, öğrenci arkadaşlarınızla okul kafeteryasında yemek yiyebilir, sınıflardan birinde ders çalışmaya devam edebilir ya da okul kütüphanesinden bir kitap alarak güzel bahçesinde okuyabilirsiniz. Okul binasında bir barbekü alanı ve yüzme havuzu da vardır… Dersiniz olmadığında bunları kullanabilirsiniz!

LAL Cape Town İngilizce Okulu size sadece İngilizce öğrenmeniz için gerekli ortamı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda Güney Afrika kültürünü yaşamanıza ve hem bulunduğunuz şehri hem de civardaki bölgeleri keşfetmenize fırsat verir. LAL Cape Town İngilizce Okulu okuldan sonra veya hafta sonları katılabileceğiniz farklı etkinliklerin bulunduğu, sürekli yenilenen bir sosyal programa sahiptir.

Cape Town daki okulda, çevre gezintisi, kültür ve spor faaliyetlerinin yanı sıra doğa ve yabani hayat etkinliklerinin keyfini çıkarabilirsiniz. Pazartesi Gecesi –Braai- adını verdikleri etkinliğe kesinlikle katılmanızı tavsiye ederiz. LAL Braai Ustası tarafından hazırlanan geleneksel Güney Afrika barbeküsünün tadına bakarken, okulun tüm yeni öğrencileri ile tanışma fırsatını bulabilirsiniz. Bunun dışında, Atlantis kum tepelerinde kum kayağı yapmak için günübirlik safari turuna çıkabilirsiniz. Balina izleme turları da mevcut olup, hayatınız boyunca unutamayacağınız bir deneyim yaşamak istiyorsanız 20 günlük Cape – Victoria Şelaleleri kamp gezisine katılabilirsiniz.

Gördüğünüz gibi, herkesin zevkine hitap edecek etkinlikler mevcuttur ve mutlaka kendiniz için uygun bir etkinlik bulabilirsiniz. LAL İngilizce Okulu na geldiğinizde gözlerinizi dört açın: Cape Town da görmek isteyeceğiniz o kadar çok şey var ki, bir yandan kursa devam ederken bir yandan da gezi etkinliklerini takip etmek isteyeceksiniz.

LAL Cape Town İngilizce Okulu nda ihtiyaçlarınıza göre değerlendirebileceğiniz farklı konaklama seçenekleri sunulmaktadır. Öğrenciler için en popüler seçenek, okul binasında bulunan öğrenci yurdudur. Burada, ortak veya özel banyolu 4 yataklı oda, özel banyolu iki yataklı oda veya özel banyolu tek yataklı oda arasında tercih yapabilirsiniz. Ayrıca, okula sadece 5 dakika yürüme mesafesinde başka bir öğrenci yurdu bulunmaktadır.

Diğer taraftan, Güney Afrika yerel kültürünü birinci elden yaşamak isterseniz Cape Town da konaklamak için seçtiği ev konaklamalarından birini tercih edebilirsiniz. Yukarıdaki seçeneklerin hiçbiri ihtiyaçlarınıza uymuyorsa, ortak çalıştıkları otellerin birinde sizin için bir oda ayarlayabilirler.

Cape Town İngilizce Okulu, sahile sadece iki dakika ve şehir merkezi ile dünyanın yedi doğal harikasından biri olan görkemli Masa Dağına 10 dakika mesafedeki, son derece güvenli ve güzel Sea Point bölgesinde bulunmaktadır. LAL İngilizce Okulu nun bulunduğu yerden 1-10 dakikalık yürüme mesafesinde gezinti yeri, restoranlar, marketler, eczaneler, kulüpler ve barlar gibi birçok seçenek mevcuttur…

Okullar Şehir Açıklama
Eurocentres 1 Şehir

Güney Afrika da İngilizce Dil Okulu

Güney Afrika nın engebeli, dağlık iç kısımları maceraperestler

EC English 1 Şehir

EC Güney Afrika'daki Dil Okulu;

CAPE TOWN

Nefes kesici doğa manzaraları ve her köşes

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj