EC English

İngiltere'deki Dil Okulları;

1-LONDRA

İngiltere nin fevkalade güzellikteki başkenti, tartışmasız dünyanın en zengin kentsel geçmişine sahiptir. Finans ve kültürel gelişmelerin can damarı bu şehir, övünülesi dünya standartlarında tiyatroları, canlı müzikalleri, galerileri ve mimarisi ile enerji doludur. Yılın her günü sürekli yeni ve heyecan dolu etkinliklerin gerçekleştiği Londra ya gelirken, güzel yemeklere, eğlence ve maceraya olan açlığınızı da beraberinizde getirin.
Londra nın rakipsiz her yere en ulaşılabilir mevkiinde, birinci bölgede, Euston istasyonunun hemen yanındadır. Uygun fiyatlı kafesi son derece lezzetli, uluslararası ev yapımı yemekler servis eder.

2-OXFORD

Klasik İngiliz geleneğini, akademi çevreyi ve üstünlüğünü yaşayın. Bu dünyanın önde gelen üniversite kenti, çarpıcı klasik mimari ile bezenmiştir. Şehir, öğrencilerin çalışmalarına hak ettikleri molayı vererek dinlenecekleri geleneksel publar ve kafelerle doludur. Eğer gerçekten öğrenmeye ilham katan bir şehir arıyorsanız, Oxford doğru adres.
Tren istasyonun, kapalı çarşısına ve Bodleian kütüphanesine yakın bir konumdadır. Görkemli Oxford Üniversitesi binaları arasında yer almaktadır.

3-CAMBRIDGE

Sayısız başbakanların, şairlerin, bilim adamlarının ve yazarların çıktığı şehir olarak Cambridge, yaratıcı ve akademik başarılarla dolu olduğunu adeta kanıtlamaktadır. Öğrencilik hayatına, çarpıcı mimarisi ve bahçeleriyle cennet gibi bir ortam sunan Cambridge te ister Cam nehrinde sandalla gezinti yapın, ister uzun bir çalışma gününün ardından pek çok tarihi pubtan birine uğrayın, burada her zaman yapacak tatmin edici bir şeyler bulacaksınız.
Cambridge in merkezinde yer alan ve yalnızca İngilizce eğitimi veren okullarından biridir. Cambridge in ana alışveriş alanının hemen yanında, son derece modern bir binada yer almaktadır.

4-BRIGHTON

Bir sahil şehri olan Brighton, İngiltere nin en benzersiz ve renkli adreslerinden biridir. Şezlonglarla süslenmiş çakıl taşı plajı ve havadaki taze balık ve patates kızartması kokusuyla bu şehir, rahatlıkla yürüme mesafesinde olan sayısız gece kulübü, pubları, sinemaları, mağazaları ve lunaparkıyla çok uzun süredir eğlencenin başkentidir.
Bu aydınlık, stil sahibi modern okul, şehrin merkezinde ve tüm atraksiyonlara yakın bir konumdadır. Deniz kıyısının karşısında ve ikonik Brighton Pier ine sadece birkaç dakika uzaklıktadır.

5-BRISTOL

Ünlü sokak sanatçısı Banksy nin doğum yeri olan ve dünyaca ünlü sıcak hava balonu festivaline ev sahipliği yapan Bristol, eklektik kültür karışımını, yaratıcılığı ve geleneksel İngilizliliği bir arada sunar. Bristol son zamanlarda Britanya nın en yaşanılır şehri ünvanını almış, tamamen yemyeşil kaplı kırsal bölgesi ile de ülkenin tarihte ilk Avrupa –Yeşil Başkent- i ödülüne layık görülmüştür.
Okul, şehrin göbeğindeki yeşil bir cennet olan, yapraklarla bezeli Queen Meydanı nda yer almaktadır. Geniş ve aydınlık bu modern okul, heyecan verici ve canlı ortak alanlara sahiptir.

6-MANCHESTER

Britanya nın endüstri devriminde anahtar rol oynamış Manchester bugün yeniliklere, sanat ve kültürle dopdolu, canlı bir metropoldür. Bu kırmızı tuğlalarıyla ünlü şehir, havalı mahallelerle ve sıcakkanlı, samimi yerel halka ev sahipliği yapmaktadır. Futbol Manchester ın kanında vardır: 2 büyük takımı, dünya kalitesinde yetiştirdiği sporcuları ile burada maç havasına girmemek nerdeyse imkansızdır.
Özel olarak tasarlanmış bu butik okul, şehrin lokal kültürünü yansıtmaktadır. Şehrin tam kalbinde, Manchester Piccadilly tren istasyonuna sadece birkaç dakikalık uzaklıktadır.

Okullar Şehir Açıklama
Kaplan International English 8 Şehir

İngiltere de Dil Eğitimi

İngilizce yi doğduğu topraklarda öğrenin ve anadili İngilizce olan kişilerle aynı o

Sprachcaffe Languages Plus 2 Merkez

Sprachcaffe İngiltere Dil Okulları; 

1-LONDRA

LSI

İngiltere de İngilizce Eğitimi

En iyi İngilizce İngiltere de öğrenilir. Her köşesinden tarih fışkıra

Eurocentres 5 Şehir

İngiltere de İngilizce Dil Okulları

Büyük Britanya ve İrlanda yalnızca İngiliz diline değil—Shakesp

LAL 3 Şehir

LAL İngiltere Dil Okulları;

1-CAMBRIDGE

CIS İ

CHURCHILL HOUSE SCHOOL of ENGLISH Ramsgate

1971 yılında kurulan 40 yılı aşkın deneyimi ile Churchill House School of English Language, İngiltere ve Birleşik Krallık genelinde yü

Churchill House School of English Ramsgate

1971 yılında kurulan 40 yılı aşkın deneyimi ile Churchill House School of English Language, İngiltere ve Birleşik Krallık genelinde yü

Twin Group 1 Şehir

1993 yılında kurulmuş olan İngiltere ve yurtdışı öğrencilere geniş bir yelpazede İngilizce kursları, işe yerleştirme fırsatları

St Giles 4 Şehir

St Giles ın Sözü: Misyon Beyanı

Uluslararası öğrencilere ve stajyer öğretmenlere yüksek kali

Rose of York Language School 1 Şehir

Londra nın göbeğindeki Rose of York dil okulu 26 seneden fazla en mükemmel şekilde İngilizce dil eğitimi veren samimi bir eğitim ku

EF Education First 8 Merkez

EF Education First (kısaca EF) uluslararası dil okulu, eğitimsel gezi, akademik kariyer programı ş

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj