LAL

LAL İngiltere Dil Okulları;

1-CAMBRIDGE

CIS İngilizce Okulu, yetişkin liderler ve geleceğin profesyonelleri için tüm alanlarda benzersiz kurslar düzenlemektedir. Tavsiye edilen minimum yaş 25 olup, iyi seviyede İngilizce bilgisi (CEFR B1) gereklidir. Maksimum 12 öğrenciden oluşan bir sınıfta, haftada 50 derse katılacak ve haftada en az 25 saat örgün eğitim alacaksınız.

Fikir Lideri adı verilen İş İngilizcesi kursu, çalışan insanlara İngilizce öğretimi konusunda uzmanlaşmış girişimciler tarafından verilmektedir. Bu kurs, başarılı bir işletme yönetimi için nörobilimdeki en güncel bulguların nasıl uygulanacağını öğretmeyi amaçlamaktadır. Eyleme dayalı öğrenme yaklaşımı, gerçek iş tekniklerini öğrenirken İngilizce grameri, yazımı ve cümle yapısının da daha ilgi çekici hale geldiği varsayımını kullanmaktadır.Bu kursta, sizi yönetim kurulu toplantı odasına sokacak ve orada kalmanızı sağlayacak teknikleri öğreneceksiniz.

Cambridge İngilizce Okulu undaki Fikir Lideri kursu, İngilizce etkileşim yoluyla pratik, faydalı ve yeni iş becerilerine odaklandığı için, hem İngilizce hem de iş ile ilgili yeteneklerinizi geliştirmenin mükemmel bir yoludur. Ayrıca, seçmeli derslerden istediğinizi seçerek kursu kişiselleştirmeniz mümkündür, örneğin: ses eğitimi, güvenlik çemberi ve halen hazırlık sürecindeki diğer dersler.

Kısaca CIS olarak bilinen Cambridge Uluslararası Okulu, ilerici eğitim modelinden ilham alan Daniel ve Harriet Sturdy tarafından 2006 yılında açılmış ve 2016 yılında LAL Dil Merkezi ortağı olarak hizmet vermeye başlamıştır.

40 tan fazla ülkeden gelen ve 30 dan fazla farklı dil konuşan öğrenciler, Cambridge deki CIS İngilizce Okulunu hızlandırılmış öğrenme ve girişimcilik ruhunun ön planda tutulduğu uluslararası bir mükemmeliyet merkezi haline getirmektedir. Nitekim, burası yetişkin ve genç girişimcilere ilham verme, onları donatma ve yetiştirmeye adanmış dünyadaki ilk okuldur.

Cambridge şehrinin merkezinde yer alan okul, ücretsiz bilgisayar erişimi ve öğrenci salonu gibi imkanlara sahiptir.

Cambridge de her dört kişiden biri öğrenci olduğu için geceleri veya hafta sonları her zaman eğlenceli etkinlikler bulabilirsiniz. Ayrıca, burada kaldığınız süreyi en iyi şekilde değerlendirmenizi sağlamak için okul çoğu akşam yerli iş profesyonelleri ile resmi olmayan tanışma etkinlikleri düzenlemektedir. Bu etkinlikler, hem İngilizce nizi kullanmak hem de iş fikirlerinizi paylaşmak amacıyla yenilikçiler, liderler, girişimciler ve yatırımcılarla tanışabileceğiniz mükemmel fırsatlardır. Kim bilir, belki de aklınızdaki iş fikrini hayata geçirmenizi sağlayacak biriyle tanışırsınız!

Gün boyunca, yürüyerek veya otobüsle Cambridge deki tarihi kiliseleri ve üniversite kampüslerini gezebilirsiniz. Bir gününüzü ayırarak, -rakip- üniversite kenti olan Oxford a veya Londra ya da gidebilirsiniz.

Konaklama için iki farklı seçenek mevcuttur. İngiltere de insanların nasıl yaşadığını merak ediyorsanız ve aynı zamanda İngilizce pratik yapmak istiyorsanız, seçtiğimiz ev konaklamaları sizin için en iyi çözüm olabilir. Tek kişilik oda, çift kişilik oda, süit oda gibi oda çeşitleri ve oda-kahvaltı, yarım pansiyon gibi farklı konaklama türleri arasında kendinize en uygun seçimi yapabilirsiniz.

Alternatif olarak, biraz lükse kaçıp okuldan sadece beş dakika uzaklıktaki Regency Hotel de konaklayabilirsiniz. Otel, Parker s Piece parkına bakan Georgian tarzı eski bir evdir. Şehir merkezindeki bu geleneksel otel, olağanüstü duvar resimlerinin bulunduğu şık ve modern odalara sahiptir.

Cambridge, 1209 yılında kurulan ve o zamandan bu zamana düşünce, inovasyon ve öğrenmenin merkezi haline gelen Cambridge Üniversitesi nin (dünyanın en iyi beş üniversitesinden biri) bulunduğu şehir olarak ün yapmıştır.

Şehir, Cambridge in California daki Silikon Vadisine cevabı niteliğindeki yüksek teknoloji Silikon Düzlüğü nün (Silicon Fen) merkezinde yer almakta olup, üniversiteden yazılım ve biyo-bilim gibi endüstriler ve pek çok yenilikçi şirket çıkmaktadır. Çalışanların %40 ından fazlası yüksek öğrenim mezunudur ve bu yüzde ülke ortalamasının iki katından da fazladır.

Boş zamanlarınızda, ünlü markalar ve geleneksel bar ve restoranların arasına serpilmiş olan yerel bağımsız mağazalarda dinlendirici bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

2-LONDON

LAL Londra İngilizce Okulu nda farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek çeşitli İngilizce kursları vardır. Günlük kullanım için İngilizce öğrenmek istiyorsanız, Genel İngilizce ve Yoğun İngilizce kursları sizin için doğru tercih olabilir. İstediğiniz bir Pazartesi günü kursa başlayabilir ve ihtiyaçlarınız ve hedeflerinize göre haftada 10, 20 veya 30 dersi seçebilirsiniz.
Eğitim deneyiminizi Birleşik Krallık taki çoğu prestijli üniversitenin kapılarını açacak bir yeterlilik belgesi ile taçlandırmak isterseniz, sizi IELTS sınavına hazırlık kursuna davet ediyoruz. Yoğun bir hazırlık kursunu tercih edebilir ya da bu kurs ile Genel İngilizce kursunu birleştirebilirsiniz. Yoğun kurs için B1 seviyesi yeterlidir, ancak seviyeniz A2 ise, iki kursa birden devam edebilirsiniz.

Diğer popüler kurslar arasında, Cambridge sınavları için hazırlık amaçlı kurslar bulunmaktadır. Hazırlık kursları şunlardır: Hem akademik hem de profesyonel dünyada küresel olarak kabul görmüş yeterlilik belgeleri olan Cambridge English First (FCE) ve Cambridge English Advanced.

Ayrıca, Fransa daki bir İngilizce işletme fakültesinde üniversite kursuna katılmak istiyorsanız, TOEIC sınavına hazırlık kursu hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir. Bu kurslar sınava hazırlanmanızı sağlayacak ve elinizden gelenin en iyisini yapmak için ihtiyacınız olan tüm becerileri kazandıracaktır.

Londra İngilizce Okulu nda daha özel konularda kurslar da bulunmaktadır: Londra da sunulan Özel Amaçlı İngilizce (ESP) kursları arasında İngiliz Kültürü, Hukuk İngilizcesi ve İş İngilizcesi gibi kurslar vardır. Bu kurslar, gerek bir iş görüşmesinde gerekse iş yeri ortamında dili daha iyi anlayabilmeniz için gerekli olan derinlemesine konu bilgisini İngilizce olarak verecek şekilde hazırlanmaktadır.

Kursların tamamı profesyonel İngilizce öğretmenleri tarafından verilmekte olup, öğretmenlerin becerileri ve yetenekleri sayesinde LAL Londra Dil Okulu uluslararası kabul görmüş British Council akreditasyonunu almaya hak kazanmıştır. Ayrıca, İngilizce kurslarının bir çatı altında toplandığı English UK üyesi.

LAL Londra İngilizce Okulu, Richmond upon Thames ilçesi sınırlarında kalan Twickenham da bulunmaktadır ve en güncel olanaklar ve mükemmel bir eğitim ortamı sunacak şekilde düzenlenen modern bir binada hizmet vermektedir.

Okulda 10 sınıf vardır ve her sınıfta en fazla 12 öğrenci eğitim görmektedir. Dersleri interaktif olarak işleyebilmek ve konuya göre ilgi çekici medya içerikleri ile desteklemek için iş İngilizcesi sınıfında interaktif beyaz tahta bulunurken, diğer sınıflarda 50 inç HD televizyon ve Apple TV bulunmaktadır.

Dersleriniz bittiğinde, öğrenci salonunda dinlenebilir, iPad lerde oyun oynayabilir veya öğrenci arkadaşlarınızla İngilizce pratik yapabilirsiniz. LAL olarak daha fazla şey öğrenmenize ve diğer sınıflardan öğrencilerle sosyalleşmenize yardımcı olmak için oluşturduğu kulüplerden birine katılmak için de öğrenci salonunu kullanabilirsiniz.

Eğitiminize sınıf dışında da devam etmek isterseniz, kütüphaneden ve kitabevinden kitap kiralayabilir veya satın alabilirsiniz.

LAL Londra İngilizce Okulu size sadece İngilizce öğrenmeniz için gerekli ortamı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda İngiliz kültürünü yaşamanız ve öğrenmenize ve hem bulunduğunuz şehri hem de civardaki bölgeleri keşfetmenize fırsat verir. Londra İngilizce Okulu okuldan sonra veya hafta sonları katılabileceğiniz farklı etkinliklerin bulunduğu, sürekli güncellenen bir sosyal programa sahiptir.

Hafta boyunca yeni arkadaşlar edinebilir ve Karındeşen Jack yürüyüş turu, South Bank turu, Richmond yürüyüş turu gibi yürüyüş turlarımızdan birine katılarak etrafı gezebilirsiniz. Akşamları bar turuna (bir gecede beş bar dolaşabilirsiniz, değil mi?) ya da şehrin en ünlü kulüplerinde yapılan LAL Londra partilerinden birine katılarak doyasıya eğlenebilirsiniz!

Son olarak, hafta sonu okulla İngiltere, İskoçya ve Galler deki yakın yerleri keşfe çıkabilir ya da Manş Denizi nin karşı tarafındaki Fransa, Belçika ve Hollanda ya seyahat edebilirsiniz.

Aşırı talep nedeniyle Londra da kalacak yer bulmak hiç de kolay değildir. Ancak, LAL Londra İngilizce Okulu sizin için mükemmel konaklamayı bulmak için her türlü olanağa sahiptir!

Dersleriniz başlamadan sadece beş dakika önce uyanabileceğiniz, okula yakın bir yerde mi yaşamak istersiniz? O halde, Allied House öğrenci evi (okulun iki kat üstü) sizin için doğru seçim olabilir. Ya da her gün başka ülkelerden yeni arkadaşlar edinebileceğiniz, birkaç adım mesafedeki öğrenci yurdunu tercih edebilirsiniz.

Gerçek İngiliz kültürünü öğrenmek istiyorsanız, İngiltere de okulun seçtiği ev konaklamalarından birinde size tek kişilik bir oda ayarlayabilir.

Bunlara alternatif olarak, iki otel seçeneği sunuyor: birincisi sadece 20 dakika mesafede bulunan ve Londra Heathrow Havaalanına çok rahat ulaşabileceğiniz, uygun fiyatlı bir otel olan St Giles, ikincisi ise küçük fakat çok iyi döşenmiş, aynı zamanda mükemmel yemekleri olan Alexander Pope. Bütçeniz ve ihtiyaçlarınıza göre her zaman sizin için en uygun konaklamayı bulabilirler.

Buckingham Sarayı, Parlamento Binası, Tower Bridge ve London Eye gibi turistlerin mutlaka görmesi gereken yerlerden dünyanın en önemli müzeleri ve sanat galerilerine, ayrıca en seçkin restoranlar, gece kulüpleri ve tiyatrolara ev sahipliği yapan Londra, turistik yerleri ile tüm dünyada çok iyi tanınmaktadır ve dünyanın en büyük şehirlerinden birisidir.

300 den fazla farklı köken ve dilden yaklaşık dokuz milyon insanın yaşadığı Londra, dünyada yaşayabileceğiniz en kozmopolit şehirlerin başında gelmektedir.

Londra nın sınırları yoktur ve günümüz dünyasında her türlü gelişmeye açıktır. Londra, düşük gelir seviyesine sahip mütevazi bir göçmen aileden gelen bir kişinin belediye başkanı seçilebildiği şaşırtıcı bir şehirdir. Bu şehirde hiçbir hayal ulaşılamayacak kadar büyük değil.

3-TORBAY

İngiltere de İngilizce öğrenmek isterseniz, Paignton da seçebileceğiniz çeşitli kurs alternatifleri mevcuttur... Genel İngilizce ve Yoğun İngilizce kursları, başlangıç seviyesinden başlayıp İngilizce öğrenmek isteyenlerden İngilizce bilgilerini tazelemek isteyenlere kadar herkes için idealdir. Her Pazartesi yeni bir grup açılmaktadır ve her öğrencinin ihtiyaçlarına uygun olacak şekilde farklı kurs formatları mevcuttur: Genel (haftada 15 saat), Yoğun (haftada 22,5 saat) ve Premium (6 kişilik küçük grup). Ayrıca, artık kendinizi pek genç hissetmiyorsanız, LAL Torbay da yıl boyunca belirli tarihlerde başlayan 30 yaş üstüne yönelik Genel İngilizce kursuna katılabilirsiniz.

Okul hayatınızda ilerlemek istiyorsanız, IELTS sınavına hazırlık kursu, TOEIC sınavına hazırlık kursu ve Cambridge sınavlarına hazırlık kursları (FCE, CAE, CPE) gibi sınava hazırlık kursları ilginizi çekebilir.

Hali hazırda çalışmakta olan bir profesyonelseniz veya belirli bir alanda sözcük bilginizi genişletmek istiyorsanız, Özel Amaçlı İngilizce (ESP) kursları sizin için doğru tercih olabilir. Şu anda Tıp İngilizcesi kursu ve Seyahat ve Turizm İngilizcesi kursu mevcuttur. Bu kurslar, İngilizce konuşulan bir ülkede bu sektörlerde çalışmak için gerekli olan sözcük bilgisi ve dil becerilerini kazandırmayı amaçlamaktadır. LAL Torbay in misyonu, İngiltere de İngilizce öğrenmek isteyen herkese kaliteli eğitim vermektir. Bunu başarabilmek için, aynı zamanda CELTA yeterlik kursuna katılabileceğiniz ve İngilizce öğretmeni olma hayalinizi gerçekleştirebileceğiniz bir Öğretmen Eğitim merkezi olarak hizmet veriyor.
Bir öğretmen eğitim merkezi olarak, bütün öğretmenlerin nitelikli ve donanımlı olduğunu garanti edebiliriz, dolayısıyla İngiltere de İngilizce öğrenmek istiyorsanız, sırf bu özellik bile LAL Torbay ı tercih etmeniz için yeterli olacaktır.

Paignton kasabasında bulunan LAL Torbay, şehir merkezine ve deniz kenarına sadece birkaç dakika uzaklıktadır. Okul binası, İngilizce öğrenmek için en güncel olanaklar ve mükemmel bir eğitim ortamı sunacak şekilde yeniden düzenlenmiştir.

LAL Torbay da 31 sınıf vardır ve her sınıfta en fazla 12 öğrenci (yaz aylarında 15) eğitim görmektedir. Derslerden sonra, güzel düzenlenmiş okul bahçesinde arkadaşlarınızla vakit geçirebilir veya öğrenci kafeteryasında sıcak yemek yiyebilir ve bir şeyler atıştırabilirsiniz.

İsterseniz öğleden sonranızı okulda geçirebilir ve öğrenci salonunda veya bilgisayar odasında İngilizce çalışmaya devam edebilirsiniz.

Ayrıca, kütüphane ve kitapçıdan kitap kiralayabilir veya satın alabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Sohbet, Kitap ve Film kulüplerine katılabilirsiniz…

Bu kadar popüler bir tatil destinasyonu olan Torbay da İngilizce öğrenirken, İngiltere de unutulmaz maceralar yaşayabilirsiniz. Bunu daha kolay ve etkili bir şekilde yapabilmeniz için, Torbay daki okulda Pazartesi den Cumartesi gününe kadar pek çok farklı aktivitenin sunulduğu bir haftalık Boş Zaman Programı vardır.

Okula geldiğiniz ilk gün, bölgeyi görüp daha iyi tanıyabilmeniz için ücretsiz bir Torbay a hoş geldin turu düzenlenecektir. Burada kaldığınız süre boyunca da, bölgedeki barları dolaşma, kırsal alanları keşfetme ve tarihi yerleri ziyaret etme gibi aktivitelere katılabilirsiniz.

Hafta sonu ise, günü birlik turlarına Bath, Oxford, Rosamunde Pilcher e ilham veren Cornwall ve İngiltere deki diğer popüler yerleri görme fırsatınız olacaktır. Bu arada, Torbay dan çok uzak olmayan Dartmoor Milli Parkını unutmayın…

Torbay da İngilizce öğrenirken, okuldan sadece 10 dakikalık yürüme mesafesinde, deniz kenarında güzel bir konumda bulunan öğrenci yurdumuzda kalabilirsiniz. Hunters Lodge da, öğrenci arkadaşlarınızla birlikte yemek yapıp yiyebileceğiniz geniş bir ortak mutfak, bilardo masasının bulunduğu bir salon ve harika koy manzarasını seyredebileceğiniz geniş bir bahçe vardır. Bu uluslararası öğrenci yurdunda tek veya çift kişilik odada kalabilmek için yaş sınırı 18 dir. 18 yaşından küçükseniz, seçtiğimiz ev konaklamalarından birinde tek veya çift yataklı bir odada kalabilir ve günün her anı İngilizce pratik yapma imkanı bulabilirsiniz. Yukarıdaki seçeneklerden hiçbiri size uymuyorsa, LAL Torbay çevredeki oteller, pansiyonlar ve konuk evlerinin bir çoğu ile yaptığı özel anlaşmalar sayesinde sizin için mükemmel konaklamayı ayarlayabilir.

Güney Batı İngiltere nin Devon bölgesinde bulunan Torbay, ikindi çaylarından tekne gezilerine ve tarihi evlerden buharlı trenlere kadar İngiliz kültürünün en iyi örneklerini yaşatan bir yer olarak, her yıl milyonlarca turisti ağırlamaktadır.

Harika bir tatil için ihtiyacınız olan her şey burada mevcuttur: iyi yemek, güzel sahil şeridi, kum plajlar, yemyeşil meralar. Plymouth ve Exeter gibi yakın yerlerin yanı sıra, Bath ve Bristol gibi güzel şehirlere sadece birkaç saatte ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, Torbay başkent çok iyi ulaşım bağlantılarına sahiptir (trenle dört buçuk saat) ve nüfusunun büyük bir çoğunluğu İngilizlerden oluşmaktadır: İngiltere de İngilizce öğrenmek için daha iyi bir yer düşünülemez.

Okullar Şehir Açıklama
Kaplan International English 8 Şehir

İngiltere de Dil Eğitimi

İngilizce yi doğduğu topraklarda öğrenin ve anadili İngilizce olan kişilerle aynı o

Sprachcaffe Languages Plus 2 Merkez

Sprachcaffe İngiltere Dil Okulları; 

1-LONDRA

LSI

İngiltere de İngilizce Eğitimi

En iyi İngilizce İngiltere de öğrenilir. Her köşesinden tarih fışkıra

Eurocentres 5 Şehir

İngiltere de İngilizce Dil Okulları

Büyük Britanya ve İrlanda yalnızca İngiliz diline değil—Shakesp

EC English 6 Merkez

İngiltere'deki Dil Okulları;

1-LONDRA

İngiltere nin fevkalade güzellikteki başke

CHURCHILL HOUSE SCHOOL of ENGLISH Ramsgate

1971 yılında kurulan 40 yılı aşkın deneyimi ile Churchill House School of English Language, İngiltere ve Birleşik Krallık genelinde yü

Churchill House School of English Ramsgate

1971 yılında kurulan 40 yılı aşkın deneyimi ile Churchill House School of English Language, İngiltere ve Birleşik Krallık genelinde yü

Twin Group 1 Şehir

1993 yılında kurulmuş olan İngiltere ve yurtdışı öğrencilere geniş bir yelpazede İngilizce kursları, işe yerleştirme fırsatları

St Giles 4 Şehir

St Giles ın Sözü: Misyon Beyanı

Uluslararası öğrencilere ve stajyer öğretmenlere yüksek kali

Rose of York Language School 1 Şehir

Londra nın göbeğindeki Rose of York dil okulu 26 seneden fazla en mükemmel şekilde İngilizce dil eğitimi veren samimi bir eğitim ku

EF Education First 8 Merkez

EF Education First (kısaca EF) uluslararası dil okulu, eğitimsel gezi, akademik kariyer programı ş

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj