LSI

İngiltere de İngilizce Eğitimi

En iyi İngilizce İngiltere de öğrenilir. Her köşesinden tarih fışkıran bu eski ve güzel ülkede; Shakespeare ve Kraliyet Ailesi nin ana vatanı ve dünyanın en kozmopolit ve hareketli ülkelerinden biri olan İngiltere de İngilizce kursu almak, hayatınızın en güzel deneyimlerinden biri olacak.

Dört okulu ve çocuklara yönelik birçok İngilizce yaz kampı ile LSI, Büyük Britanya da İngilizce öğrenmek isteyen herkes için mükemmel bir tercih. Kozmopolit metropol Londra da iki farklı merkez, tarihi üniversite kenti Cambridge ve capcanlı ve hareketli kıyı şehri Brighton arasında seçiminizi yapın. Britanya daki tüm dil okulları British Council tarafından tamamen akredite edilmiş olup, mükemmel tesisler ve yardımsever, yüksek deneyimli öğretmenlerle hizmet sunmaktadır.

İngiltere deki tüm dil okulları, Büyük Britanya tüm güzelliklerine erişebileceğiniz eksiksiz ve çok renkli bir sosyal program sunar. Hangi LSI okulunu seçerseniz seçin; Londra da alışveriş ve West End deki gösterilerden Cambridge in sıcak pub larına, oradan Brighton ın ünlü plajında pikniklere, Stonehenge, Edinburgh ve hatta Paris e hafta sonu gezilerine kadar İngiltere nin sunabileceği en büyük güzelliklerin tümüne ulaşabilirsiniz.

İngiltere Dil Okulları;

1-BRIGHTON

Deniz kenarında capcanlı bir şehir olan Brighton sadece tarihi rıhtımı ve ikonik akide şekerleri ile değil, renkli bir gençlik kültürü ile dolu kent merkezinin sunduğu sayısız ve çok çeşitli eğlence imkanlarıyla da ünlüdür. Harika mağazalar, restoranlar ve barların yanında fotoğraflık sahil şeridi ile de Brighton, İngiltere de İngilizce öğrenmek isteyen her yaştan ve her kültürden öğrenciler için hayat dolu ve samimi bir şehirdir.

Dil okulu, Brighton da eğitim için ideal bir mekandır. Ünlü Brighton plajından sadece birkaç dakika uzaklıktaki sakin bir yerleşim bölgesinde, Viktorya tarzı şık bir binada hizmet veren LSI Brighton, İngilizce öğrenmek için rahat bir ortam sunar. İster TOEFL/TOEIC/IELTS sınavlarına yönelik olarak hazırlanmış bir programı, ister Cambridge Sınavı Kursunu, ister Standart EFL/ESL kurslarından birini seçin, LSI Brighton ın merkezi konumundan, mükemmel ulaşım bağlantılarından ve tümünde ücretsiz internet erişimi sunulan yedi derslik ve bir öğrenim merkezi ile öğrencilere sunduğu olağanüstü fırsatlardan faydalanabilirsiniz.

2-CAMBRIDGE

Etkileyici Cambridge şehri, üniversitesiyle ünlü olmakla birlikte, en zor beğenen uluslararası öğrencilere bile sayısız olanak sunan canlı ve hareketli bir kenttir. Güzel mimari eserler, müzeler ve sanat galerileriyle dolu Cambridge, İngiliz kültürünü özümsemek isteyen herkes için bir cennettir. Büyük öğrenci nüfusu dolayısı ile bağımsız mağaza ve restoranlar açısından zengin bir kent olan Cambridge, canlı müzik, tiyatrolar ve komedi gösterileriyle dolu renkli gece hayatı ile de İngiltere de İngilizce öğrenmek isteyen herkes için ideal bir tercihtir.

Dil okulu Cambridge de İngilizce eğitim için harika bir fırsat sunar. Tren istasyonuna ve hareketli kent merkezine yakın, sakin bir yerleşim bölgesinde yer alan LSI Cambridge, İngilizce öğrenmek için mükemmel bir ortam sağlar. Yaz aylarında, yakınlardaki bir üniversite kampüsünden de yararlanırız. İster TOEFL/TOEIC/IELTS sınavlarına hazırlanmaya yönelik bir programı, ister Cambridge Sınavı Kursunu, ister Standart ESL/EFL kurslarımızdan birini seçin, LSI Cambridge in mükemmel konumundan ve aralarında 10 tam donanımlı derslik, bir öğrenci salonu ve ücretsiz internet erişimi sunulan bir bilgisayar odasının da bulunduğu zengin imkânlarından faydalanacaksınız.

3-LONDRA MERKEZ

Samuel Jachson derki; İnsan Londra dan yorulmuşsa, yaşamaktan yorulmuştur. Buckingham Sarayı ve Londra Kalesi nin ihtişamından, ikonik London Eye dönme dolabı ve Madame Tussaud nun balmumu heykel müzesine kadar Londra kesinlikle dünyanın en görülmeye değer kentlerinden biridir. Artı İngilizceyi İngiltere de öğrenmek için en ideal şehirdir.

LSI Londra Merkez, şehrin tam kalbinde; West End olarak bilinen capcanlı ve çok renkli bölgede yer alır. British Museum, Oxford Caddesi ndeki mağazalar ve eğlence bölgesi Soho yürüyüş mesafesindedir. Dil okulu, ücretsiz internet erişimi sunan bilgisayar odası, kütüphanesi ve öğrenci salonu ile İngilizce eğitim için mükemmel imkanlar sağlar. Aralarında TOEFL e hazırlık ve Cambridge Sınavı kurslarının da bulunduğu çok çeşitli İngilizce programlar sunar.

4-LONDRA HAMPSTEAD

Yapraklarla örtülü, etkileyici Hampstead bölgesi, Londra nın en iyi saklanmış sırlarından biridir. Restoranlar, kafeler ve butiklerle dolu olan, Londra nın en büyük parkı Hampstead Heath i de içine alan ve şehir merkezinden yalnızca 20 dakika uzaklıkta bulunan Hampstead, İngilizceyi İngiltere de öğrenmek için ideal bir yerlerden biridir.

Dil okulu, güzel ve gözlerden uzak bir bahçe içinde, Viktorya tarzı ferah bir binada hizmet vermektedir. İster TOEFL e veya Cambridge Sınavlarına hazırlanıyor, ister daha genel ESL/EFL programlarından birinde İngilizce öğreniyor olun, bilgisayar odası, dil laboratuvarı ve kablosuz internetin dahil olduğu mükemmel imkanlarla İngilizce kursunuzdan en iyi şekilde faydalanacaksınız.

Okullar Şehir Açıklama
Kaplan International English 8 Şehir

İngiltere de Dil Eğitimi

İngilizce yi doğduğu topraklarda öğrenin ve anadili İngilizce olan kişilerle aynı o

Sprachcaffe Languages Plus 2 Merkez

Sprachcaffe İngiltere Dil Okulları; 

1-LONDRA

Eurocentres 5 Şehir

İngiltere de İngilizce Dil Okulları

Büyük Britanya ve İrlanda yalnızca İngiliz diline değil—Shakesp

LAL 3 Şehir

LAL İngiltere Dil Okulları;

1-CAMBRIDGE

CIS İ

EC English 6 Merkez

İngiltere'deki Dil Okulları;

1-LONDRA

İngiltere nin fevkalade güzellikteki başke

CHURCHILL HOUSE SCHOOL of ENGLISH Ramsgate

1971 yılında kurulan 40 yılı aşkın deneyimi ile Churchill House School of English Language, İngiltere ve Birleşik Krallık genelinde yü

Churchill House School of English Ramsgate

1971 yılında kurulan 40 yılı aşkın deneyimi ile Churchill House School of English Language, İngiltere ve Birleşik Krallık genelinde yü

Twin Group 1 Şehir

1993 yılında kurulmuş olan İngiltere ve yurtdışı öğrencilere geniş bir yelpazede İngilizce kursları, işe yerleştirme fırsatları

St Giles 4 Şehir

St Giles ın Sözü: Misyon Beyanı

Uluslararası öğrencilere ve stajyer öğretmenlere yüksek kali

Rose of York Language School 1 Şehir

Londra nın göbeğindeki Rose of York dil okulu 26 seneden fazla en mükemmel şekilde İngilizce dil eğitimi veren samimi bir eğitim ku

EF Education First 8 Merkez

EF Education First (kısaca EF) uluslararası dil okulu, eğitimsel gezi, akademik kariyer programı ş

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj