International House London

Oxford, Ellesmere ve Londra'daki Genç Öğrenciler Yaz Merkezlerimiz yüksek düzeyde İngilizce Dil öğretimi ile öğrencilerin İngiltere genelinde etkinlik ve gezi programlarına katılma şansını bir araya getiriyor.

Yaz merkezlerimiz üç yerde gerçekleşiyor. International House Oxford, tarihi ve pitoresk bir yerde bir şehir tecrübesi yaşamaktadır. International House Ellesmere, öğrencilere gerçek İngilizce cazibesi kazandıran bir kırsal ortam sağlar ve International House London, öğrencilere, başkentin sahip olduğu kesintisiz hareketten en iyi şekilde faydalanma fırsatı sunar.

Tüm programlar, kültür, fiziksel aktivite ve eğlence yoluyla öğrenmenin önemini vurgular. Yaz programının tüm yönleri öğrencilerin yaşlarına ve İngilizce düzeylerine uyacak şekilde uyarlanmıştır.

İngiltere'deki Yaz Okulları;

1-Universty of Westminster, London

Baker Street Metro İstasyonu karşısındaki Marylebone Yolu üzerinde bulunan IH London Genç Öğrenci Merkezi, Londra'nın her yerine rahat ulaşım bağlantıları sağlarken, Regent's Park'ın huzur veren ortamınada yakındır.

Kampüs, hem ana giriş hem de konaklama yeri - Marylebone Salonu girişinde ve 24 saat açık resepsiyon ile çok güvenlidir.

Marylebone Hall, üniversiteye bağlı modern bir 21 katlı binadır ve her kat altı kümelenmiş altı daire içerir ve her odada tek kişilik bir yatak, masa, gardırop, depolama alanı ve özel ensuite donanımları bulunur.

Öğrencilerin ücretsiz olarak kullanabilecekleri bir televizyon, bilardo masası ve oyun masası bulunan bir Ortak Oda bulunmaktadır.

Odalar her gün temizlenmekte ve yatak çarşafları haftada bir kez değiştirilmekte ve aynı zamanda konaklama yeri içinde bir kart işletmesi olan laundrette de bulunmaktadır ve International House personeli, öğrencilerin çamaşırhaneyi kullanmalarında yardımcı olmaktan memnuniyet duymaktadırlar.

2-Ellesmere College, Shrophire

1884 yılında kurulan Ellesmere College, İngiltere ve Galler arasındaki sınırda tipik olarak güzel bir İngiliz kırsal kesimde bulunan saygın bir İngiltere yatılı okuludur. 

Okul, hem Manchester hem de Liverpool uluslararası havaalanlarından bir saatlik mesafede konumlanmıştır.

 

Okul iyi donanımlı sınıflara sahiptir ve konaklama evindeki salon ve ortak alanlarda bilgisayarlar ve televizyonlar vardır. 

 

Ellesmere College, modern bir kapalı spor salonu ve yüzme havuzuna sahiptir. Ellesmere'de 9 delikli bir golf sahası, tenis kortları, futbol ve ragbi, kriket sahaları, atletizm parkurları ve kendi yatçılık gönyesi gibi top oyunları için çok sporlu oyun alanları bulunur.

3-St Edward's School, Oxford

St Edward's, 1863 yılında kurulmuş ve İngiltere'nin en prestijli yatılı okullarından biridir. Oxford'un merkezine kısa bir yürüyüş mesafesinde, güzel sanatlar ve tarihi mekanlarda sanat öğretim, spor ve konaklama tesislerini bir araya getiriyor.

Spor tesisleri arasında bir golf sahası, tenis kortları, futbol sahaları, kapalı spor salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu yer almaktadır.

 

Okullar Şehir Açıklama
Stafford House International 10 Merkez
Sprachcaffe Languages Plus 4 Merkez

Gözlerinizi kapatın ve yurtdışı yaz okulunuzu hayal edin. Ne görüyorsunuz? Aktif gençler ö

EC English 5 Merkez
LSI 3 Merkez

Küçükler için İngilizce kursumuz, heyecan verici kültürel ve sosyal aktivitelerden fay

Churchill House School of English 8 Merkez

Yaz tatil kurslarımız, İngiltere ve İngiltere genelinde dokuz farklı okul ve yerleşime dayanmaktadır. Yaz okullarının tamamında &oum

Twin Group 4 Merkez
Kaplan International English 7 Şehir

Genç Öğrenciler için İngilizce programları

Kaplan'ın Genç Öğrenciler programı; samimi

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj