Kaplan International English

Genç Öğrenciler için İngilizce programları

Kaplan'ın Genç Öğrenciler programı; samimi, güvenli ve eğlenceli bir ortamda İngilizce öğrenmek isteyen 12 - 17 yaş arası öğrencilere yöneliktir. En popüler kurs seçeneğinde haftalık 15 saat Genel İngilizce dersi ve tam zamanlı sosyal aktivite programı sunulmaktadır. Nitelikli ve tecrübeli öğretmen ekibimiz, öğrencilerin günlük İngilizcelerini ve temel dil becerilerini geliştirmeyi amaçlayan dinamik ve ilgi çekici dersler verir.  Kaplan ekibinin planlayıp denetlediği eğlenceli ve unutulmaz aktivitelerden oluşan yoğun programda, öğrenciler hızla arkadaş edinir ve sınıf dışında da harika vakit geçirir. 

Öğrenciler, aile yanı ya da yurt konaklama opsiyonlarından birini seçebilir. Kaplan'ın ev sahibi aileleri, öğrencilerin samimi, rahat ve güvenli bir ortamda yaşaması için titizlikle seçilir ve denetlenir. Yurtta, eksiksiz bir şekilde güvenlik incelemesinden geçmiş personel tarafından 7/24 yerinde gözetim sağlanır. Diğer öğrenciler ve Kaplan ekibi ile birlikte yaşayan öğrencilere güvenli ve gerçekten uluslararası bir yaşama ortamı sunulur.

Kaplan International'ın Genç Öğrenciler programının öne çıkan özellikleri:

-Kaplan'ın Genç Öğrenciler programlarındaki 25 yıllık deneyimi ve uzmanlığı

-İngiltere, Amerika, Kanada ve Avustralya'da okullar

-Eğlenceli, ilgi çekici ve akademik açıdan güçlü bir eğitim deneyimi

-Değişik ve heyecan verici aktivite programları

-Güvenli, samimi ve rahat konaklama seçenekleri

-7/24 mevcut olan profesyonel ve özel personel

İngiltere’deki Yaz Okulları;

1-CAMBRIDGE

Cambridge’de bulunan Genç Öğrenciler okulumuz şehir merkezinden 5 dakika ve Parker’s Piece’den yürüme mesafesi uzaklığında, futbol ve diğer oyunları oynayabileceğiniz büyükçe bir bahçeye sahip tarihi bir binada bulunmaktadır. Öğrenciler, diğer uluslararası öğrenciler ile beraber bu şehrin kültürel ve tarihi atraksiyonlarından faydalanacaklar. Cambridge Üniversitesi okuldan kısa bir mesafe uzaklıkta yer almakta olup öğrenciler bu tarihi ve büyüleyici toprakları keşfedebilirler. 

-Arkadaş canlısı ve güvenli bir üniversite şehrinde İngilizce öğrenin

-Dünyanın dört bir yanından gelen yaşıtlarınızla tanışın

-Arkadaş canlısı öğretmenler eşliğinde haftada 20 ders alarak İngilizcenizi geliştirin

-Okulun geniş ve güneşli bahçesinin, aydınlık ve ferah sınıflarının keyfini çıkarın

-Öğrenciler isterlerse Londra, Oxford ve Warwick Kalesi gezilerine katılarak İngiltere’yi biraz daha keşfedebilirler.

2-LONDRA GREENWICH

Bu muhteşem Kaplan Teens kursu, İngiltere’nin başkenti olan Londra’yı keşfetmek isteyen bağımsız öğrenciler  ya da öğrenci grupları için özel olarak tasarlanmıştır. Yaşları 12 ile 17 arasındaki öğrenciler, dünyanın çok kültürlü şehirlerinden biri olan Londra’nın heyecanını ve özgürlüğünü deneyimleme şansına sahiptir. Bu programımız, Greenwich Üniversitesi’nin bir parçası olan Old Royal Naval College’da yapılmaktadır. Bu okul; Kaplan Genç Öğrencilerinin kaldığı yurtlara, Daniel Defoe Hall ve Cutty Sark Hall’a kısa bir yürüme mesafesindedir. 

- Çok kültürlü, arkadaş canlısı ve güvenli bir ortamda İngilizce öğrenin.

- Dünyanın dört bir yanından yaşıtlarınızla tanışın.

- Okul Greenwich Park’a kısa bir yürüme mesafesinde mükemmel bir lokasyonda bulunmaktadır.

- Arkadaş canlısı öğretmenler eşliğinde haftada 20 ders alarak İngilizcenizi geliştirin.

- Thames Nehri’nde tekne partisi, Oxford, Cambridge ya da Brighton gezileriyle eğlenceli sosyal aktivitelerin keyfini çıkarın. 

 

3-TORQUAY

Torquay Devon'da bulunan İngilizce okulumuz, doğal güzelliği olan kıyı kesiminin ortasında İngiltere'nin en güzel yerlerinden birindedir. 12-17 yaşları arası genç öğrenciler bu sıcak sahil kasabası Torquay'ın tadını çıkarabilir: Harika manzaraları, güzel sahiller, kayalıkları ve canlı marinası ile ünlü, aktif, dostane ve güvenli bir yer.

Başlangıçtan ileri seviyeye kadar İngilizce eğitimini sağlayan harika okul imkanlarının yanı sıra öğrencileri meşgul tutacak birçok aktivite vardır. Okul, büyük bir bahçeye ve terasa sahiptir, ayrıca aile yanı konaklama programımız öğrencilerin yerel bir aile ile kalmaları ve dillerini ilerletmelerini sağlamaktadır.

-Kaplan'ın genç öğrencilerine özel deniz manzaralı villa merkezi.

-Geniş dış teras, bahçe ve tam donanımlı ortak salonlar ve oyun odaları.

-Öğrencilerin her hafta bir tam gün ve bir yarım gün gezileri, artı 4 öğleden sonra ve 6 akşam aktiviteleri mevcuttur. 

-Genç öğrenciler Plymouth, Exeter ve Cockington Köyü'ne yapılan gezilere katılabilir.

 

4-SALISBURY

12-17 yaşları arası öğrenciler, güzel tarihi bir kasaba olan ve tamamen İngiliz büyüsü altındaki Salisbury'de genç öğrenciler okulumuza katılabilirler. Bu küçük kent, harika aktiviteler, eğlenceler ve kırsalda yer alan bir kentin güvenliği ve sakinliği ile öğrencileri sürekli olarak hareket halinde tutacak her şeye sahip. Her biri aktiviteler ile dolu programlara sahip yurt ve aile yanı programlarını sunmaktayız. Yurt programını seçen öğrenciler, Salisbury’deki Godolphin okulunun güzel kampüsünde ağırlanırken, aile yani konaklamayı seçen öğrenciler yerel ailelerle birlikte kalırlar. Her iki programdaki öğrenciler de St Martins yakınındaki geniş ve güzel ışık alan sınıflarda ya da kampüs içindeki sınıflarda beraber eğitim görürler. Yurtta kalan ve aile yanında konaklayan öğrenciler sosyal aktivitelerin birçoğuna da beraber katılmaktadırlar. Salisbury İngilizce öğrenmek isteyen genç öğrenciler için harika bir yerdir. Şehir, sokak pazarları, kültürel aktiviteleri ve yapacak birçok şey ile küçük, güzel ve dostane bir yerdir. Ayrıca dünyanın en bilinen eski eserlerinden Stonehenge'e yakın bir konumdadır. Dil gelişimini en üst düzeye çıkarmak için eğitim programlarımızı, başlangıçtan ileri seviyeye tüm öğrencilere uygun şekilde uyarlamaktayız.

-Biri Fowlers Yolu ana binası dışında, biri St Martins'de aile yanı öğrencileri için, bir diğeri ise Godolphin okulunda yurt öğrencileri için olmak üzere üç güzel okul yerleşkesine sahibiz.

-Godolphin okulunda kalan öğrenciler, yüzme havuzu ve kafeterya dahil tüm olanaklara erişim imkanına sahipler.

-Öğrencilerin her hafta bir tam gün ve bir yarım günü gezileri, artı 4 öğleden sonra ve 2-5 akşam aktiviteleri mevcuttur.

-Öğrenciler Salisbury'den Londra, Oxford, Cardiff ve Brighton dahil çeşitli yerlere gezileri seçebilirler.

 

5- BOURNEMOUTH

Bournemouth'da 12-17 yaş arası genç öğrenciler için olan İngilizce okulumuz, turistlerin Avrupa'daki en iyi dördüncü sahil kasabası olarak seçtiği bir yerde harika bir yaşam ve eğitim imkanı sunar. Öğrenciler, City and Islington kolejin modern binasında eğitim görür. Liberty Hall Genç Öğrenciler yurduna kısa bir yürüme mesafesindedir ve öğrenciler, bu yurdun harika olanaklarından faydalanabilir. Bournemouth’da hem aile yani hem de yurtta konaklama seçenekleri sunuyoruz. Öğrenciler nerede daha rahat edeceklerini düşünüyorlarsa o konaklama seçeneğini değerlendirebilirler. Yurt konaklaması seçeneği 12-17 yaş arası öğrencilere sunulurken, aile yani konaklama seçeneği 14-17 yaş arası öğrenciler için geçerlidir. Farklı konaklama tipini seçen öğrenciler karışık şekilde derslere girmektedir ve birçok sosyal aktivitede de beraberdir.

Bournemouth aktiviteler ile dolu, 12km'lik kumsalı ve güneşli iklimi ile eğlenceli bir kenttir. Öğrencilerimizin sürekli iyi vakit geçirmelerini sağlamak için derslerden sonra çeşitli sporlardan Londra'ya yapılan günlük gezilere kadar heyecan verici bir aktivite programı sunmaktayız. Okulumuz, Bournemouth Üniversitesi Talbot kampüsündedir ve genç harika olanaklarda güvenli bir ortamda okuma fırsatı sunar. 

-Okulumuz güzel ve yeşil bir üniversite kampüsü üzerindedir.

-Sahil ve kasaba sürekli aktivite ile doludur ve etrafı keşfetmek ve güneşin tadını çıkarmak isteyen genç öğrenciler için harikadır.

-Öğrencilerin her hafta bir tam gün ve bir yarım gün gezileri, artı 4 öğleden sonra ve 6 akşam aktiviteleri mevcuttur.

-Öğrenciler Londra, Stonehenge ve New Forest'a yapılan gezilerden birini seçebilir.

 

6-BATH

Bath, İngiliz hayatı ve kültürünün keşfedilebileceği 12-17 yaşları arası çocukların İngilizce öğrenebileceği fevkalade bir şehirdir. Bath'deki İngilizce okulumuz, küçük ancak zengin tarihi ve kültürü, etkileyici mimarisi ve yapılacak çok fazla şeyi ile canlı bir şehir isteyen öğrenciler için oldukça popüler bir yerdir.

Genç öğrencilere dil becerilerini günlük yaşamlarında kullanmalarını destekleyecek aile yanı programları sunmaktayız. Okulumuz merkezi bir konumdadır ve öğrencilerin ders aralarında rahatlamaları için oyun ve dinlenme odalarının yanı sıra modern sınıflar ile donatılmıştır. Her becerideki genç öğrenciler için özel olarak hazırlanmış öğrenim materyalleri, eğlenceli aktivite programı ve harika konumu ile Bath genç öğrencilerin İngilizce öğrenmesi için mükemmel bir yerdir.

-Bath şehri UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alır.

-Bath'deki okulumuz şehrin merkezinde güzel bir kasabada şehrin ana alışveriş merkezlerine yakın bir konumdadır.

-Öğrencilerin her hafta bir tam gün ve bir yarım günü gezileri artı 4 öğleden sonra ve 6 akşam aktiviteleri mevcuttur.

-Bath'den Salisbury ve Stonehenge, Londra, Oxford ve Warwick Kalesi dahil birçok yere geziler düzenlenmektedir.

 

7-BRIGHTON

Brighton İngilizce okulumuz, büyük şehre yakın olmak isteyip aynı zamanda da rahat küçük bir kasabada yaşamak isteyen 12-17 yaş arası öğrenciler için popüler bir yerdir. Brighton'ın dışında İngiltere'nin en önemli bağımsız okullarından biri olan ünlü Roedean yatılı okulunda yer almaktayız. Kampüs içinde konaklamaya sahiptir, dolayısıyla tüm öğrenciler için üst düzey güvenlik ve emniyet vardır.

Başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar olan genç öğrenciler, okulun birçok harika imkanlarından faydalanabilir ve tepede yer alan okulun sahip olduğu deniz manzarasının tadını çıkarabilir. Yüksek kalite öğrenme imkanlarının yanı sıra, öğrenciler eğlenceli ve çekici aktivite programlarından yararlanabilir, öyle ki dersler bittiğinde yapacak çok fazla şeye sahip olurlar. 

-1885 yılında kurulan okul görkemli bir tarihe sahip olmasının yanı sıra Sussex Downs'da denizi gören bir tepenin üzerine kurulmuştur.

-Brighton trenle Londra'dan 1 saat uzaklıktadır ve dolayısıyla hafta sonları çok rahat gidilebilir.

-Öğrencilerin her hafta bir tam gün ve bir yarım günü gezileri, artı 4 öğleden sonra ve 6 akşam aktiviteleri mevcuttur. 

-Her hafta genç öğrenciler için özel olarak tasarlanmış öğretim materyalleri ile 20 ders (15 saat) İngilizce eğitimi.

 

 

 

 

 

Okullar Şehir Açıklama
Stafford House International 10 Merkez
Sprachcaffe Languages Plus 4 Merkez

Gözlerinizi kapatın ve yurtdışı yaz okulunuzu hayal edin. Ne görüyorsunuz? Aktif gençler ö

International House London 3 Merkez

Oxford, Ellesmere ve Londra'daki Genç Öğrenciler Yaz Merkezlerimiz yüksek düzeyde İngilizce Dil öğretimi ile öğ

EC English 5 Merkez
LSI 3 Merkez

Küçükler için İngilizce kursumuz, heyecan verici kültürel ve sosyal aktivitelerden fay

Churchill House School of English 8 Merkez

Yaz tatil kurslarımız, İngiltere ve İngiltere genelinde dokuz farklı okul ve yerleşime dayanmaktadır. Yaz okullarının tamamında &oum

Twin Group 4 Merkez
Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj