Sprachcaffe Languages Plus

Gözlerinizi kapatın ve yurtdışı yaz okulunuzu hayal edin. Ne görüyorsunuz? Aktif gençler öğrenirken eğleniyorlar değil mi? Sprachcaffe'nin dil programlarında gençler kesinlikle hayat dolu. Dünyanın her yerinden gelmiş, cana yakın gençlerle tanışacak, onlarla birlikte etrafı gezecek, güneş, kumsal ve denizin keyfini çıkaracak ve seçtiğiniz dili öğreneceksiniz!

Gençler için yurtdışı yaz okuluna katılmak, tatillerinde dil öğrenmek için harika bir seçenektir. Okulunuzdan uzakta, eğlenerek İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Çince ya da İtalyca öğrenebilirsiniz. Motivasyonu yüksek, gençlerle bir grubun parçası olacaksınız.

Rahat bir ortamda, diğer gençlerle, dil kampında bir dili öğrenmek evde tek başınıza dil öğrenmekten çok daha eğlencelidir. Yurtdışı Yaz Okulunda bir dili öğrenmek çok daha etkilidir çünkü inanıyoruz ki bir dil ancak konuşulduğu ülkede, rahat ve eğlenceli bir ortamda öğrenilebilir. Ayrıca eğer dilin konuşulduğu ülkede iseniz derslerden sonra da pratik yapma imkanınız olacaktır ve sonuç olarak yurtdışında dil eğitimi dilinizi hızlı bir şekilde geliştirmenizi sağlayacaktır.

İngiltere'deki Yaz Okulları;

1-Brighton

 Bir zamanlar bir balıkçı kasabasıydı...

…ve hikaye böyle başlar. Ama Brighton keşfedildikten 200 yıl sonra, bu harika sahil kasabası için herşey denebilir ancak modası geçmiş asla. Tam tersine Brighton, gençlerin İngilizce kampına katılabilecekleri genç ve dinamik bir şehirdir.

Brighton, yurtdışı eğitim programı süresince İngilizce öğrenmek için ideal bir yerdir ve burada görmeye değer çok şey vardır. Arkadaşlarınızla buluşup alışveri yapabileceğiniz çok sayıda mağaza ya da oturup sohbet edebileceğiniz çok sayıda kafeterya bulunmaktadır. Neden “5 çayı”nı denemeye siniz? İngiltere’desiniz sonuçta! En çok bilinen ve en popüler sahil kasabası, uluslar arası bir çok gencin de buluşma noktasıdır.

Brighton, özellikle farklı müzik ve moda anlayışı ile dikkati çeken, çok kültürlü bir şehirdir. Popüler Brighton Festivali her yıl Brighton’da düzenlenir ve müzik, tiyatro ve diğer performanslarla ilgili etkinlikler bu festivalde yer alır. Ayrıca Brighton, İngilizce kursunuz süresince tadını çıkarabileceğiniz farklı müze ve sportif aktiviteler de sunmaktadır.

2-Londra

Londra’da yaşam diğer birçok yerden daha hızlıdır ve Thames Nehri kenarındaki bu şehir asla ara vermez. Londra’da bugün geleceğin dünyasında modernliğin nasıl olacağını görmek, duymak ve hissetmek mümkündür. Londra Yaz Okulları ile gençler için İngilizce programınız süresince, bu şehrin insanlarını tanıayacak ve bu inanılmaz şehri ve görülmeye değer yerlerini keşfedeceksiniz.

Londra’nın şehir merkezi harikadır ve nefes kesici görüntüler, sesler ve yüzlerce farklı ülkeden gelmiş insanların konuştukları farklı diller sunar. Ayrıca Big Ben, Trafalgar Square, Buckingham Sarayı, Parlemento Evi, Tower Bridge ve Tower of London gibi muazzam güzellikte görülmeye değer yerlere sahiptir. Şehir içinde gezerken, nereden başlayacağınıza karar vermekte zorlanacaksınız.

Şehrin çeşitliliği büyüleyicidir ve Londra Yaz Okullarındaki İngilizce kampınız süresince tadını çıkarabileceğiniz çok sayıda aktivite ve etkinlik olacaktır.

3-Devon

Uzun kumsallar, muhteşem bir manzara, kırmızı uçurumlar ve palmiye ağaçları: Bunlar ve daha fazlası Devon’da! Devon’daki gençler için İngilizce kursunuz süresince bu “İngiliz Riviera’sı”nı keşfedin!

Devon, İngiltere’nin güney ucunda yer almaktadır. Cornwall’la birlikte adanın güney kesimini oluşturur ve bu nedenle Körfez Akıntısı İklimi’ne sahiptir ve kışın bile sıcaklık sıfırın altına nadiren düşer.

Kurs alacağınız kasaba Exmouth’ta, bir çok genç kumsalda dinlenir, küçük mağazaların ve parkların tadını çıkarır. Bu sahil kasabası su sporları için tam bir cennettir: Yelkencilik, yüzme, rüzgar sörfü, su kayağı gibi bir çok spor aktivitesi bulunmaktadır. Exmouth doğa ve tarihle ilgilenenler için de harika bir yerdir.

4-Eastbourne

Sakin ve huzurlu bir sakil kenti olan Eastbourne sakinleri tarafından boş yere 'Sunshine Coast' olarak anılmamaktadır, burası İngiltere'nin en güneşli şehirlerinden biridir. Kayalıklar ve tepelerle çevrelenmiş kent ziyaretçilerine ılık ve yumuşak bir klimada deniz keyfi sunmaktadır.

Yedi kilometre boyunca uzanan sahili ve sunduğu zengin su aktivitleri ile Eastbourne'da harika bir yaz geçireceksiniz!

Şehir alış veriş merkezleri, bar ve kafeleri ile özellikle gençlerin ilgi odağı olmaktadır. En büyük eğlence kaynaklarından biri iskelede bulunan diskodur.Eastbourne dil kursunuzu vazgeçilmez hatıralarla dolduracak! Çevrenin sunduğu görülmeye değer manzaraların tadını çıkarmayı ve civardaki şehirleri gezmeyi unutmayın.

 

Okullar Şehir Açıklama
Stafford House International 10 Merkez
International House London 3 Merkez

Oxford, Ellesmere ve Londra'daki Genç Öğrenciler Yaz Merkezlerimiz yüksek düzeyde İngilizce Dil öğretimi ile öğ

EC English 5 Merkez
LSI 3 Merkez

Küçükler için İngilizce kursumuz, heyecan verici kültürel ve sosyal aktivitelerden fay

Churchill House School of English 8 Merkez

Yaz tatil kurslarımız, İngiltere ve İngiltere genelinde dokuz farklı okul ve yerleşime dayanmaktadır. Yaz okullarının tamamında &oum

Twin Group 4 Merkez
Kaplan International English 7 Şehir

Genç Öğrenciler için İngilizce programları

Kaplan'ın Genç Öğrenciler programı; samimi

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj