Eurocentres

İspanya da İspanyolca Dil Okulu

İspanyolca, en yaygın konuşulan dillerden biridir ve İspanya bu dili öğrenmek için en ideal ülkedir. İspanya da dev dalgaların sesi ve dans müziği, çağdaş mimarlık ve asırlık Fas binaları, siestalar ve modern iş hayatı benzersiz bir biçimde buluşurlar. Akdeniz e özgü yaşama sevincinden, modern tasarımdan ve zengin kültürel mirastan hoşlananlar Barselona, Valensiya ya da Marbella daki yaşamı sevecekler.

1-BARSELONA

Dağlarla Akdeniz in arasında yer alan Barselona, hayat ve çok çeşitli kültürlerle dolu kozmopolit ve dinamik bir şehirdir. Şehrin benzersiz kişiliği, eski ve modern tarzların büyüleyici biçimde bir arada yer aldığı sanat ve mimarisine de yansımıştır.

Okul, yol üzeri kafeler, lüks dükkanlar ve bir çok galeri bulabileceğiniz Paseo de Gracia ve Avenue Diagonal a yakın, Barselona nın merkezindeki şık bir bölgede yer almaktadır. Okul, iyi olanaklar sunmaktadır ve 11 adet sınıf, WiFi bağlantılı bilgisayarlar ve bir Öğrenme Merkezine sahiptir.

2-MADRİD

Madrid, İspanya nın ve Güney Amerika nın her yerinden gelen insanların kendilerine yeni bir ev edindikleri, Latin dünyasının kaynaştığı yerdir. İspanya nın başkenti olarak, güneş altında Latin olan her şeyi bulabileceğiniz idari ve ticari merkezdir: etkileyici müzeler, birinci sınıf restoranlar, harika gece hayatı (biyolojik saatinizi değiştirmeye hazır olun) bütün bunlar çok davetkar ve dost canlısı bir ambiyansta hazırlanmıştır.

İspanyolca dünyada 300 milyonu aşkın insanın anadilidir. Birçok genç İspanyolca akıcı iletişim kurabilmeyi düşler; öyleyse bu düşü gerçekleştirmek için neden doğru adımları atmıyorsunuz? İspanyolcayı dost canlısı sakinleri, dünya çapında müzeleri, heyecan verici alışveriş ve gece hayatı sahnesi ve muhteşem mutfağıyla tanınan canlı ve kozmopolit Madrid deki Don Quijote İspanyolca okulunda öğrenmek daha da çekici geliyor. Madrid in çekici atmosferine dalmak ve İspanyol başkentinin yerel dili, kültürü ve zengin tarihi hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için bundan daha iyi bir yer olamaz. Ve tabii burası yeni bir dil öğrenmek, önemli beceriler edinmek ve kendini başarı yoluna yerleştirmek için ideal yerdir.

Don Quijote İspanyolca okulu kentin tam merkezinde ve Madrid in turistik mekanlarından biri olan Liria Sarayına çok yakın bir yerdedir. Eurocentres okulunun yakınındaki diğer ilginç yerler, Madrid in başlıca alışveriş destinasyonlarından biri olan Princesa Saddesi, Çağdaş Sanat Müzesi, akşamüstünü yeni insanlarla tanışarak ve İspanyolcanızı geliştirerek geçirmek için ideal bir yer olan, kentin ama meydanı Plaza de España dır. Don Quijote İspanyolca okulunun bulunduğu bölge geleneksel mekanlardan en zarif dükkanlarla ve her çeşit tapas barıyla dolu bir alandır. Gece geç saatlere kadar açık kalan caz kulüpleri ve kahvehaneler, sinemalar, dev mağazalar ve halka açık parklar da yürüyüş mesafesindedir.

Bizzat okula gelince, tüm okullar tesislerin ve personelin en üst düzeyde olmasını sağlamak için titiz bir seçim süreci uyguladıkları için, Eurocentres ile İspanyolcaya dalma kursunuza gönül rahatlığıyla kaydolabilirsiniz. Madrid deki Don Quijote İspanyolca okulu istisna olmayıp, dil öğrenmenin tüm pratik ve teorik yönlerini kapsayan üstün kaliteli bir dil öğretimi sağlar. 3 katlı bir bina olan okul ortak alanları, bilgisayar imkanları, konforlu sınıflarıyla çağdaş bir iç mekanla donatılmıştır ve yenilenmiş tarihi bir yapı olduğu için de çekici bir çevreye sahiptir. Eurocentres ile Madrid de bir İspanyolca kursuna yazılmak, dil becerilerinizi geliştirmek ve akıcı İspanyolca konuşmak için gerekli tüm imkanlara ve desteğe sahip olacağınız anlamını taşır.

3-VALENCIA

2000 yıldan fazla tarihi, sayısız anıt heykele ve İspanya nın üçüncü en büyük şehrine ait müzelere yansımıştır. Valensiya tüm yıl boyunca ılıman bir iklime sahiptir ve sayısız bahçelerle plajlar huzurlu ve sakin bir ortam oluşturmaktadır. Pek çok festivalin düzenlendiği çok kültürlü bir şehir. Valensiya, Barselona ve Madrid den trenle 4 saatten daha az bir mesafededir.

Okul, şehrin üniversite bölgesinde, en güvenli ve en zengin semtlerden birinde, merkezi bir konumda yer almaktadır. Okulda 19 adet klimalı, tam donanımlı sınıf, bilgisayarlı Öğrenme Merkezi, kütüphane ve WiFi bağlantısı olan bir öğrenci salonu vardır.

Okullar Şehir Açıklama
Sprachcaffe Languages Plus 3 Şehir

Sprachcaffe İspanya Dil Okulları;

1-BARSELONA

Barselona – bu isim Plaza Catalunya daki bi

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj