Eurocentres

İtalya da İtalyanca Dil Okulu

İtalya her zaman mimarların, sanatçıların, tasarımcıların ve hayattaki güzel şeyleri sevenlerin ulusu olmuştur. Şık binalar, harika meydanlar ve yüzyıllar önce icra edilmiş dünyaca ünlü tablolar, İtalya nın günlük yaşamında önemli bir yere sahiptir. Eurocentres, genellikle açık hava sanat galerisi olarak tanımlanan, dünyaca ünlü sayısız sanatsal başyapıta ve anıta ev sahipliği eden Floransa da yer almaktadır.

FLORANSA

Dante, Medici Ailesi, Michelangelo ve Brunelleschi ye ev sahipliği yapmıştır. Floransa kendini Avrupa kültürünün doğduğu yer olarak addeder. Çok sayıda Rönesans sarayı, Ponte Vecchio, dünyaca ünlü galeriler ve müzeler, cadde üzerinde sayısız kafe ve bar, pazarlar ve yerli esnafın atölyeleri. Roma, Milano, Venedik ve diğer şehirlerle mükemmel bağlantılar.

Okul, 16ıncı yüzyıldan kalma bir Rönesans sarayındadır ve Ponte Vecchio yakınında, eski şehir merkezinin ortasındadır. Tarihi okul binasında 11 adet sınıf, tam donanımlı Öğrenme Merkezi, WiFi, konferans salonu, öğrenci salonu ve büyük, güneş alan bir teras vardır.

Okullar Şehir Açıklama
Sprachcaffe Languages Plus 3 Şehir

Sprachcaffe İtalya'daki Dil Okulları;

1-ROMA

Dil öğrenmek için, anadili öğre

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj