Eurocentres

Japonya da Japonca Dil Okulu

Japonya nın dünya çapındaki etkileri her yerde görülmektedir—en son teknoloji, karaoke, video oyunu, Japon çizgi filmleri ve manga bunlardan birkaçıdır. Bunlar ve diğer modern başarılar, büyüleyici bir birleşim oluşturmak için Japonya’da, ülkenin köklü, yüzyıllık eski geleneğiyle birleşmiştir. Sıcak konukseverlik, üst düzey hizmet ve güvenlik, yükselen güneşin ülkesine düzenlenen geziyi eşsiz ve heyecan verici bir deneyime dönüştürmektedir.

KANAZAWA

Dağlar ve deniz arasında, Japonya nın batı kıyısının merkezinde çekici bir konum. Kültürel ve tarihi manzaralarla doğal güzelliğin karışımı. İş, eğitim ve geleneğin yanı sıra sıcak ve yardım sever insanlarla modern bir kültür şehri. Kanazawa, Edo dönemi boyunca feodal Japonya daki en zengin kale şehirlerinden biriydi ve kültürel mirası günümüzde hala korunmaktadır.

Okul, modern International Exchange Centre da, tren / otobüs istasyonunun yanında yer almaktadır ve bu yüzden tüm tarihi bölgelere, parklara, müzelere, konser salonlarına, spor tesislerine, dükkan ve restoranlara yakındır. Okulda 5 adet sınıf, konferans salonu ve öğrencilerin boş vakitlerini geçirebilecekleri WiFi bağlantılı bir bölüm vardır.

Okullar Şehir Açıklama
Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj