Kampanyalarımız

İRLANDA 'DA ÇALIŞMA İMKANI + DİL EĞİTİMİ

Ekleme Tarihi:   25.05.2018
İRLANDA 'DA ÇALIŞMA İMKANI + DİL EĞİTİMİ

İRLANDA DUBLİN'DEKİ DİL OKULUMUZDA

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

Haftada 20 Ders İngilizce 

4 Hafta Ücretsiz IELTS Hazırlık Kursu

Kayıt Masrafları

Okul Materyalleri

Tüm Okullarda Wifi & İnternet

Kurs Sonu Sertfika

Vize Ücreti Ortalama 85 Euro olup şahsen konsolosluğa ödenmektedir.Uzun süreli gidecek olan öğrenciler de ayrıca mecburi sınav ücreti 130 Euro ve 1 yıllık sigorta yapılmalıdır.Fiyatı 150 Euro'dur. Konaklama için bilgi isteyiniz.

 

 

Yurtdışında çalışıp para kazanırken aynı anda dil öğrenmek(eğitim almak) isteyenler için mükemmel bir fırsattır. Sadece dilinizi geliştirmekle kalmayıp aynı zamanda ilk hafta itibariyle paranızı da kazanıyor olacaksınız. Haftada part time olarak 20 saat çalışabileceğiniz bu program süresince ortalama olarak 1 ayda(4hafta) minimum 400 € - maksimum 1000 € kazanabilirsiniz ve bu sayede program için ödemiş olduğunuz tutarı yeniden kazanmış olucaksınız.Bu programa katılmak için ingilizce bilmeniz şart değildir , yani hiç dil bilmeden de katılabilirsiniz ancak orada ilk aylar için iş bulma şansınız az olur.Bu program dahilinde aldığınız eğitimle dilinizi geliştirdikten sonra iş bulma ve yerleşme şansınız daha da artacaktır.En az 25 haftalık bir dil eğitim programına katıldığınız takdirde bundan faydalanabilirsiniz.Bu program 25 haftayla sınırlı olmayıp isteyenler bu süreyi İrlanda'da iken bu süreyi uzatabileceklerdir.

İrlanda dışında bu programın sunulduğu ülkeler ise : MALTA ve AVUSTRALYA'dır. En az 12 hafta katılım şartı aranmaktadır (süre ülkeye göre değişmektedir). Detaylı bilgi almak için bizi arayınız.

 

 

Kampanyalarımız
Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj