Eurocentres

Kanada da İngilizce Dil Okulları

Kanada, modern şehirleri, nefes kesici doğal güzellikleri ve sıcak insanlarıyla sizi şaşırtacak ve beğeninizi kazanacak. Vancouver ve Toronto, yıl boyu açık hava aktivitelerinin, dünya kalitesindeki sınırsız eğlencenin tadını çıkaracağınız canlı, güvenli şehirlerdir. Kanada nın net ve kolay anlaşılır İngilizcesi, burayı akademik, seyahat veya iş amacıyla dilinizi geliştirmek için mükemmel bir seçenek haline getirir.

1-TORONTO

Kuzey Amerika nın en büyük beşinci şehri Toronto, heyecanlı gece hayatı, mükemmel restoranları ve istisnai sanat, müzik ve kültürel olanaklarıyla güvenli ve kozmopolit bir şehirdir. Geniş parkları, muhteşem plajları, kusursuz toplu taşıma sistemi ve temizliği Toronto yu örnek bir şehir yapmaktadır. Ayrıca dünyaca ünlü Niagara Şelalesi yakındadır.

Okul, CN Kulesi, başlıca büyük mağazalar, restoranlar, tiyatrolar ve gece kulüplerinden, ayrıca Toronto nun önde gelen lig sporu stadyumlarından yalnızca birkaç dakikalık mesafede bulunan eğlence merkezinde yer almaktadır. Okulda 13 büyük sınıf, bir Öğrenme Merkezi, bir bilgisayar laboratuvarı, WiFi ile içinde ek bilgisayarlar, paralı otomatlar ve langırt bulunan bir öğrenci salonu vardır.

2- VANCOUVER

Deniz ve dağlarla çevrili, ılık iklime sahip Vancouver, yaşamak için dünyanın en iyi yerleri arasında olmaya devam ediyor. Muazzam sayıda kış, su ve Alp dağları sporları sunar. Vancouver ın çok sayıdaki plajlarından birinde rahatlayabilir, tarihi Gastown da gezinebilir veya 100 adet parkından birini keşfedebilirsiniz.

Okul, dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Vancouver ın merkezinde, uygun bir konumdadır. Büyük markaların mağazaları, alışveriş merkezleri, restoranlar ve deniz kıyısı bir kaç dakikalık mesafededir. Bu modern okulda 22 klimalı sınıf, bir Öğrenme Merkezi, bir bilgisayar odası, WiFi, çatı avlusu ve ek bilgisayarlar, paralı otomatlar ve langırt olan bir öğrenci salonu vardır.

3-LUNENBURG

Lunenburg UNESCO Dünya Mirası Sit Alanı ve Kanada nın en muhteşem yerlerinden biridir. Nüfusun neredeyse %100 ünün tek dilli olduğu, hakiki bir İngilizcenin konuşulduğu Lunenburg muhteşem yerel mağazalara, yıl boyunca düzenlenen birçok festivale, enfes barlara, kafelere ve nefes kesen bir manzaraya sahiptir. Güvenli, davetkar ve kültürel farkındalığın yüksek olduğu, her yaştan ve seviyeden dil öğrenenler için mükemmel bir yerdir.

Lunenburg ve çevresi, Yeni İskoçya ya yapılan günlük gezilerin ardından en çok rağbet gören bölgelerden biridir. Peggy s Cove ziyaretinden Balina İzleme ile geçirilen bir öğleden sonraya, öğrenciler bireysel ya da grup olarak keyfini çıkarabilecekleri birçok kampüs dışı aktiviteye katılma fırsatına sahiptirler. Ayrıca çeşitliliğin ve sosyal içermenin öne çıktığı çok sayıda kampüs içi etkinlik de mevcuttur. Bu etkinlikler, öğrencilerin kendi kültürlerini diğer öğrenci arkadaşları ve Yeni İskoçyalılarla paylaşmaları için mükemmel bir yoldur!

Lunenburg tarihi kentinin merkezinde yer alan Eurocentres Atlantik Kanada, muhteşem Lunenburg limanına ve sahil kenarındaki ahşap kaldırımlara bakar. Okul Lunenburg un gözde yerel mağazalarına, bar ve kafelere, müzelere ve çok daha fazlasına birkaç dakika mesafededir. Çok çeşitli boş zaman etkinlikleri ve okulun nefes kesen bir ortamdaki benzersiz konumu böylece yurtdışında unutulmaz bir dil öğrenimi için ideal bir temel oluşturur.

Eurocentres Atlantik Kanada Lunenburg şehir merkezindeki UNESCO Dünya Mirası Bölgesinin bir parçasını oluşturur. Güvenli, aydınlık ve davetkar binası tekerlekli sandalyeyle erişim için uygundur ve birçok modern olanakla donatılmıştır. Cazip öğrenme ortamının yanı sıra kendini işine adamış öğretmenler mükemmel bir eğitim sunmak ve hedefledikleri dil seviyesine ulaşmalarını sağlamak için öğrencilere yardımcı olur. Okulun konumu ve şehrin büyüklüğü nedeniyle hemen hemen her şey yürüme mesafesindedir, hatta ev sahibi aile ve rezidans bile.

Doğa tutkunları ve maceracılar, bu yer tam size göre!

Okullar Şehir Açıklama
Kaplan International English 2 Şehir

Kanada da Dil Eğitimi

Dünyanın en güvenli ve arkadaş canlısı ülkelerinden birinde İngilizce eğitimi

ELS 2 Şehir

 

İdeal ortamınızda eğitim gör!

Tüm dünyada 80'den fazla eğitim merkezine sahip ELS'de si

Sprachcaffe Languages Plus 6 Şehir

Sprachcaffe Kanada Dil Okulları;

1-TORONTO

Toro

LSI 2 Şehir

Kanada da İngilizce Eğitimi

Kozmopolit ve canlı bir şehirde İngilizce öğrenmek ama aynı zamanda güvenli,

EC English 3 Şehir

Kanada'daki Dil Okulları;

1-MONTREAL

Bu capcanl

ILAC Toronto

Kanada nın en kaliteli dil okullarından biri olan ILAC iki büyük kent olan Vancouver ve Toronto da bulunur. Her iki merkezinde 50 den f

Hansa Language Centre 1 Şehir

1969 yılında kurulmuş olan Hansa Language Centre, Kanada daki en büyük ve en tanınmış dil okullarından biridir. Hansa çok &

St Giles 1 Şehir

St Giles ın Sözü: Misyon Beyanı

Uluslararası öğrencilere ve stajyer öğretmenlere yüksek kali

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj