ILAC

Kanada nın en kaliteli dil okullarından biri olan ILAC iki büyük kent olan Vancouver ve Toronto da bulunur. Her iki merkezinde 50 den fazla farklı ülkeden katılan öğrencilere eğitim verilmektedir . Okulların en büyük özelliği 10-12 kişilik küçük sınıflarda eğitim vermesidir 18 İngilizce seviyesi ve 10 değişik ders seçimi ile her seviyedeki öğrencilere uygun programlar sunar. Tüm öğretmenler TESOL sertifikalıdır ve İngilizce öğretmenliğinde uzmandır. ILAC hizmet verdiği ülkenin birçok kurumu tarafından onaylanmış ve ödüller kazanmıştır. Kanada da 14 Üniversite ve kolej tarafından tanınan okul öğrencilere kendi eğitim çizgilerini belirlemede yardımcı olur. ILAC bünyesinde 11 den fazla dil konuşan öğrenci danışmanları her konuda destek hizmeti verir.

Toronto : Dil kursu şehrin tam merkezinde yer alır konum itibarı otobüslere ve en büyük metro durağı Yonge ve Bloor metrosuna yürüme mesafesindedir okul çevresinde tiyatro, sinema, kafe, alışveriş caddeleri, restoranlar ve barlar bulunur. Toronto nun en önemli binalarından biri olan Toronto Üniversitesi kampüsü, sahil bölgesi ve diğer gezilecek yerler öğrencilere yürüme mesafesindedir. Okulda öğrenci kafeteryası, TOEFL çalışmalarının da dahil olduğu İngilizce dil laboratuvarı, 50 sınıf ve dinlenme odaları, 100 bilgisayarı ve ücretsiz hızlı internet erişimi de öğrencilerin kullanımına açıktır.

Vancouver : ILAC şehrin tam merkezindedir, dünyanın en güzel ve yaşam standartı yüksek olan bu şehri ılıman bir iklime sahiptir . Vancouver doğal güzellikleri, parkları, açık hava spor merkezleri ile öğrencilere boş vakitlerini değerlendirecek birçok olanak sunar. ILAC kurs merkezi 30 sınıftan oluşur binada öğrenci kafeteryası, Aktivite odaları, TOEFL çalışmalarının da dahil olduğu İngilizce dil laboratuvarı, 60 bilgisayarı ve ücretsiz hızlı internet erişimi de öğrencilerin kullanımına açıktır.

Okullar Şehir Açıklama
Kaplan International English 2 Şehir

Kanada da Dil Eğitimi

Dünyanın en güvenli ve arkadaş canlısı ülkelerinden birinde İngilizce eğitimi

ELS 2 Şehir

 

İdeal ortamınızda eğitim gör!

Tüm dünyada 80'den fazla eğitim merkezine sahip ELS'de si

Sprachcaffe Languages Plus 6 Şehir

Sprachcaffe Kanada Dil Okulları;

1-TORONTO

Toro

LSI 2 Şehir

Kanada da İngilizce Eğitimi

Kozmopolit ve canlı bir şehirde İngilizce öğrenmek ama aynı zamanda güvenli,

Eurocentres 3 Şehir

Kanada da İngilizce Dil Okulları

Kanada, modern şehirleri, nefes kesici doğal güzellikleri ve sıcak insanlarıyl

EC English 3 Şehir

Kanada'daki Dil Okulları;

1-MONTREAL

Bu capcanl

Hansa Language Centre 1 Şehir

1969 yılında kurulmuş olan Hansa Language Centre, Kanada daki en büyük ve en tanınmış dil okullarından biridir. Hansa çok &

St Giles 1 Şehir

St Giles ın Sözü: Misyon Beyanı

Uluslararası öğrencilere ve stajyer öğretmenlere yüksek kali

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj