LSI

Küçükler için İngilizce kursumuz, heyecan verici kültürel ve sosyal aktivitelerden faydalanırken İngilizce becerilerini geliştirmek isteyen tüm genç bireyler için idealdir.

Grup halindeki öğrencilere bu Kursu yıl boyu sunmaktayız. Ingiltere, ABD ve Kanada daki yaz ve kış programlarımıza ise öğrencileri bireysel olarak kabul etmekteyiz..

Öğretim metodlarımız ve sosyal aktiviteler çocuk ve gençlere uyacak şekilde hazırlanmıştır. Junior kurslarımız, dünyanın Dört bir yanından gelen genç öğrencilere arkadaşlıklar kurmak için uygun bir zemin hazırlar. LSI tüm yetenek ve seviyelere uygun Ingilizce dil kursları sunmaktadır.

Gençler için İngilizce kursları gruplar için tüm yıl boyunca mevcuttur.

Kanada'daki Yaz Okulları;

1-Vancouver

Vancouver Kanada'nın batı kıyısında bulunur. Kanada'nın üçüncü büyük şehri olup, dünyanın en güzel, en güvenli ve en çok kültürlü şehirlerinden biridir. Pasifik Okyanusu ile güzel Kıyı Dağları arasında bulunan bu modern, temiz şehir, her yaştan bütün ziyaretçisine birçok cazibeler sunar. LSI Vancouver, 1993' ten beri dünya'nın heryerinden öğrencilere ev sahipliği yapan mütevazi ve sıcak bir okuldur. Okulumuz şehir kalbinin merkezinde olup, alış-veriş ve restoran bölgelerinden bir iki dakika mesafededir. Gençler için İngilizce programımız benzer yaştaki öğrenci gruplarına sabahları eğitim, öğleden sonraları ise faklı ve eğlenceli aktiveleri sunar.

2-Toronto

Kanada'nın en büyük şehri olan Toronto, canlı ve dinamik yapısıyla dikkat çeker. Genç öğrenciler için zengin bir öğrenme deneyimi sunan pek çok cazibe merkezini barındırır, ayrıca toplu taşıma araçları, birinci sınıf alışveriş tesisleri, restoranları ve kafeleri ile son derece emniyetli bir şehirdir. Yaşı daha büyük olan küçükler için (12–17 yaş) program, şehir merkezine yakın Rosedale bölgesindeki eğlenceli, sıcak ve ilgi dolu okulumuzda yürütülmektedir. Daha küçük öğrenciler için (7-11 yaş) kurs, okuldan kısa bir metro yolculuğuyla gidilebilen günlük bir kampta gerçekleştirilmektedir. Kurs, sabahları gerçekleştirilen İngilizce dersleri ile öğleden sonraları gerçekleştirilen eğlenceli aktivite ve gezileri birleştirir. 13 yaşından küçük çocukları okula ya da günlük kampa getirip götürmek için bir ebeveyn veya vasi gerekmektedir.

Okullar Şehir Açıklama
Stafford House International 2 Merkez
ILAC 2 Merkez

Heyecan verici sosyal faaliyetlere katılmak, dünyanın her yerinden yeni arkadaşlar edinmek, İngilizce öğrenmek ve deneyim kazanmak t

Sprachcaffe Languages Plus 2 Merkez

Kanada'daki Yaz Okulları;

1-Montreal

Montreal,

Kaplan International English 2 Merkez

Genç Öğrenciler için İngilizce programları

Kaplan'ın Genç Öğrenciler programı; samimi

EC English 2 Merkez
ILSC Language Schools

 ILSC Language Schools

 ILSC Dil Okulları, 1991'den bu yana 100'den fazla ülkeden gelen Uluslara

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj