Sprachcaffe Languages Plus

Sprachcaffe Küba Dil Okulu;

HAVANA

Sprachcaffe Havana, doğal ortamda İspanyolca kurslar sunan, Latin Amerika daki ilginç okullarından birisidir. Şehirle ilgili en iyi şey mimari, caddeler ve ünlü mesire yerleridir yani şehrin kendisidir. Özellikle ünlü olan şehrin tarihi merkezi, dünya kültürel mirası olarak bildirilmiştir. Bu canlı şehir bilimsel ve kültürel olarak görülmeye değer bir yerdir. 47 km lik sahili içinde 20 km lik kumsalları, dalış merkezlerini ve derin su balıkçılığını göreceksiniz.

Havana daki İspanyolca dil okulu herkese göre kurslar sunmaktadır. İster yaz tatilinizde 2 haftalık kurslara katılın, ister yoğun ya da bire bir kurslara, Havana da tam ihtiyacınız olan kursu bulacaksınız!

Bağlayıcı Aktiviteler

Küba, Karayip Adaları nın en büyüğüdür ve hem kültürel çeşitlilik hem de tam bir dinlenme ortamı sunar. İspanyolca kurslarına ek olarak Havana da bir çok kursa katılabilirsiniz. Küba da dans kursunu deneyebilirsiniz; salsanın tutkulu ritimleri, merengue, bachata, tango ya da reggaeton ve Küba yı tüm duyularınızla keşfedin! Eğer müziği seviyorsanız Küba daki vurmalı çalgılar kursuna katılabilirsiniz.

Küba yı daha yakından tanımak isterseniz yürüyüş, otobüs turlarına katılabilir ya da araba veya bisiklet kiralayıp ülkeyi kendiniz gezebilirsiniz. Küba daki günlerinizi hayatınızın en güzel deneyimlerine dönüştürün!

Salsa Kursu

Salsa en karmaşık latin danslarından biridir. Pek çok Karibik için hayatın
tadı olan salsa, tüm dünyada dans stüdyoları ve klüpleri sayesinde
bir danstan çok daha fazlası haline gelmiştir. Siz de Kübalı dans partneriniz
ile salsanın inceliklerini öğrenin ve kültürel deneyimlerinizin
tadına varın!

Neden Havana da İspanyolca?

Havana da daki yurtdışı eğitim programları özel bir deneyimdir: Havana da uzman, ana dili İspanyolca olan öğretmenlerden İspanyolca öğrenebilir ve aynı zamanda dünyadaki en heyecan verici başkentlerden biri olan Havana yı keşfedebilirsiniz. Tabii ki kalışınız süresince Havana yı yürüyerek turlayabilirsiniz. Peki daha farklı bir şeye, ünlü klasik arabalarla şehir turuna ne dersiniz? Havana daki İspanyolca dil kursu geleceğinize yapacağınız bir yatırımdır ve aynı zamanda eşsiz yerler görme, yararlı deneyimler kazanmak ve yeni dostluklar edinmek için de büyük bir fırsattır. Kim bilir belki de yeni arkadaşlarınız sizi iyi Küba puroları ile bekliyorlar. Havana da, Sprachcaffe İspanyolca dil okulunda, İspanyolca kursa katılmanın size sağlayacağı avantajları kendiniz keşfedin!

Havana daki Dil Okulunun Donanımı

Havana daki okul 2001 yılında kurulmuştur ve yeni, geniş sınıflara sahiptir. Okul binası iki katlıdır ve öğrencilere rahat, hoş bir ortamda eğitim sunar.

Öğrenciler aşağıdaki olanaklardan faydalanabilirler:
-6 klimalı ve görsel-işitsel ekipmana sahip sınıf
-Öğrenci salonu
-İnternet erişimli bilgisayar köşesi
-Kafeterya

Havana daki Dil Okulunun Yeri

Okul, şehrin en iyi yerleşim yerlerinden biri olan Miramar Bölgesi ndedir. 1959 daki Küba Devrimi nden önce Kübalı elitler burada, etkileyici, büyük bahçeli villalarında yaşarlardı. Miramar, sayısız yat kulüpleri ile 1950 lerde Küba daki en muhteşem yerdi.

Miramar ve çevresi, özellikle hala en güzel cadde kabul edilen ana cadde Quinta Avenida, New York un Manhattan bölgesi model alınarak dizayn edilmiştir. Günümüzde, şehrin en modern ve lüks otellerini, büyükelçilik ve konsoloslukları, ayrıca uluslararası firmaları Miramar da bulabilirsiniz.

Havana da İspanyolca dil eğitimi almanın bir başka avantajı da deniz kenarında olmasıdır, Karayip kumsallarına yakın mesafededir. Birçok park ve etkinliğe Miramar dan kolayca ulaşabilirsiniz.

Havana da Aktiviteler

Havana gibi bir şehirde herkes için bir şeyler var:
-Santa Maria del Mar kumsalında, denize girerek serinleyebilir ve ardından palmiye ağaçlarının altında dinlenebilirsiniz.
-Havana, spor severler için farklı su sporları sunmaktadır. Yerel beyzbol takımının oyunlarını izlemek de eğlenceli olabilir.
-Latin Amerikalılar gibi müziği hissedin! Birçok müzik barında bu deneyimi yaşayın ve Salsa, Merengue, Bachata, Tango ya da Reggaeton danslarını öğrenin. Bizim dans kurslarına da katılabilirsiniz.
-Küba nın tarihinin içine dalın ve birçok müze, tarihi yer ve şehirleri gezin.
Dil kursu öğretmenlerine gezilerle ilgili sorular sorabilirsiniz: Havana daki Sprachcaffe ekibi size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

Okullar Şehir Açıklama
Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj