Kanada Liseleri

ANGE YURT DIŞI EĞİTİM, olarak sunduğumuz programlar Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliği ve Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Denklik Yönetmeliği kapsamındadır. Kanada Devlet Okulları kayıt birimi resmi temsilcisi olup tüm hizmetlerinden faydalanabilmeniz için sizlere danışmanlık hizmeti vermektedir.

Dünyanın en iyi devlet lisesi sisteminin sahibi Kanada da, öğrencilerimize, devlet lisesi programı olmasına rağmen sadece bölge değil, okul seçimi hakkı sağlarız.

Kanada eyaletleri ve eyaletler içerisinde çok sayıda, seçilmiş, 145 i AŞKIN DEVLET LİSESİ VE BİRÇOK ÖZEL LİSENİN ULUSLARARASI ÖĞRENCİ RESMİ PROGRAM PARTNERİ olarak, Lise eğitimlerine orda başlamak veya burada kaldığı yerden Kanada da devam etmek isteyen öğrencilerimizin kendi alanlarına ve yeteneklerine uygun liselere kayıtları ve bu süreçte karşılaşabilecekleri her aşamada öğrenci ve velilerimize hizmet sunmaktayız.Kanada’da lise eğitimi 4 yıl olmakla beraber eğer öğrenci kendi ülkesinde liseye başlamışsa  o derslerini Kanada'da saydırabilmekte ve kaldığı yerden eğitimine devam edebilmektedir. Örneğin,çocuğunuz 9.sınıfı herhangi bir lisede okuduktan sonra Kanada'da lise eğitimine kaldığı yerden devam edebilir.Yani ileri seviye ingilizce bilmese dahi Kanada'da eğitimine başlamadan önce ek olarak bir yıl hazırlık eğitimi almak zorunda kalmaz.Çünkü birçok kurumumuzda öğrenciler ingilizce eğitimlerini lise kredilerini alırken zaman kaybı olmadan eş zamanlı olarak alacaklardır.

Tüm programlarımızda, yerleşim öncesi öğrencilerimize yaptığımız filtreleme sistemi ile; öğrencilerimizin, hangi bölgeye, hangi okula uygun olduğu değerlendirmesi, kendi ön yazısında anlattığı, beklentileri, hedefleri, profili, zaafları ve güçlü yönleri, uğraştığı bir spor , sanat (veya tanışmak istediği) a bağlı şekilde -ve tabi ki sizlerden gelen görüşmelerin geri dönütleri doğrultusunda da- gerçekleştirilir.

Bu programlara katılacak olan lise öğrencilerimiz için yine Kanadalı ailelerde aile yanı konaklama hizmeti verilecek olup ; Kanada da öğrenciye sponsor olabilecek bir akrabası veya tanıdığı olması halinde öğrencimiz elbette ki kendi sponsorlarıyla konaklamayı tercih edebileceklerdir. ( Bazı okullarımızda yatılı yurt konaklama hizmeti verilebilmektedir.)
Deneyimli,özenle seçilmiş ve sürekli denetlenen ailelerimizi öğrencilerimiz ile, taleplerine bağlı olarak eşleştiririz. Ancak bu talepler öğrencinin kendi hobilerini destekleyecek profiller bulunmasının yanı sıra pek çok detay kalem ile sıralanabilir. Örneğin; mümkün olduğunca, piyano çalan bir öğrencinin mutlaka music club ı olan ve müzik ile ilişkili, hatta evde piyanosu mevcut bir okul/aile birlikteliğini sağlayamaya çalışmaktayız veya evcil hayvanları seven öğrencilerimizi evcil hayvanları olan ailelerle eşleştirmek gibi.

Programımızın en değerli ögelerinden biri de okulun her 3 ayda bir öğrencilerinizin, akademik ve konaklamadaki ailenin raporlarını sizin için hazırlar ve sizlere, Türkiye deki ailelere sunmak üzere gönderir. Böylelikle, öğrenciyi sürekli takip, güven ve kontrol içerisinde tutarak, hem güncel durumdan hep haberdar olmalarını sağlar, hem de raporlardaki uzman yorumları ile, öğrencinin eksik taraflarını doldurmak üzere hedeflenenlerin ne olduğunu sizlere iletmiş olur, öğrencinin gelişimi için sürekliliği sağlarız.

Program fiyat aralığımız ise, bölgeden bölgeye farklılık göstererek, "1 yıl akademik eğitim, aile yanı konaklama, sağlık sigortası, diğer servis hizmetleri ve havaalanı transfer ücretlerini” kapsamaktadır. (Tüm bu hizmetler dahil ortalama yıllık 20 bin Kanada Dolarından başlar.)
Eyaletler - bölgeler ve okullar ile ilgili daha detaylı bilgi almak için Lütfen ofisimize geliniz ! Lise Yerleştirme Danışmanlığımız ücretsizdir !

DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BİZİ ARAYINIZ.

Bell High School

Birmingham Uluslararası Kanada Koleji

AY Jackson Secondary School

Brookfield High School

Central Okanagan School District

District School Board of Niagara

Golden Hills School Division

Campbell River School District

Comox Valley School District

Delta School District

Gulf Islands School District

Hamilton Wentworth District School Board

Kootenay Lake School District

Maple Ridge-Pitt Meadows School District

New Brunswick French International

Nova Scotia International Student

Richmond School District

Riverside School Board

Thames Valley District School Board

Canterbury High School

Earl of March Secondary School

Glebe Collegiate Institute

Gloucester High School

Ridgemont High School

West Carleton Secondary School

Woodroffe High School

UMC ( Upper Madison College )

Hudson College

Toronto District School Board

Braemar College

Bronte College

Columbia International College

Online Lise Diploması

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj