Eurocentres

Malta da İngilizce Dil Okulu

Orta Çağ, rönesans ve barok mimarisiyle Malta, Kuzey Afrika ve Sicilya arasındaki derin mavi sularda yer almaktadır. Malta 314 km² lik inanılmaz derecede küçük üç adadan ve nüfusu, güneşli mavi Akdeniz de mutlu bir şekilde yaşayan 400.000 kişiden oluşur. Malta, neredeyse her gün güneş alan ılıman kış iklimine sahiptir. Yazın, davetkâr denizler ve hafif esintiler sizi sıcak yaz güneşinde serinletir.

MSIDA

Malta, açık hava festivalleri ve konserler, su sporları, tiyatro, sokak performansları, havai fişekler, şenlikler ile köy sokakları ve pazar yerlerinde gösteri yapan bandolar sunar. Ayrıca çeşitli alışveriş merkezleri, gazinolar, dostane barlar, açık hava kafeler ve kıyı restoranları vardır. Malta da geleneksel köyler, hoş kır bölgeleri ve rıhtımda yürüyüşlerle sakin hayat temposunu keşfedeceksiniz.

Eurocentres Malta, tüm olanakların yürüme mesafesinde olduğu sakin bir bölgede yer alır. Bina teras ve bahçe ile kaplıdır, 8 adet klimalı ve konforlu sınıfa, ücretsiz WiFi bağlantısı bulunan kendi bilgisayar odasına, öğrenme merkezine ve öğrenci salonuna sahiptir. Eurocentres Malta nın uluslararası atmosferi, personelin özenli özverisi ile birlikte eşsiz bir dil öğrenme deneyimini mümkün kılar. Avrupa nın başka hiçbir yerinde İngilizce becerilerinizi güçlendirirken Akdeniz in tadını bu denli çıkaramazsınız.

Eurocentres Malta üniversiteye, yat limanına ve Malta nın en büyük ve en modern şehri Sliema ya yürüme mesafesindedir. Okul, büyük bir otobüs güzergahı üzerinde bulunur ve bu nedenle adanın her yerine kolay ulaşım sağlayan merkezi otobüs bağlantılarına sahiptir. Örneğin Valletta (Malta nın başkenti ve UNESCO mirası) ve St Julian s (Malta nın gece hayatı ve eğlence merkezi) otobüsle sadece 5 dakika uzaklıktadır.

Okullar Şehir Açıklama
Sprachcaffe Languages Plus 1 Şehir

Sprachcaffe Malta Dil Okulu;

ST. JULIANS

Sprachc

LSI 1 Şehir

Malta da İngilizce Eğitimi

Malta da İngilizce öğrenin ve kafeler, mağazalar, görülmeye değer plajlar

LAL 2 Şehir

Malta'daki Dil Okulları;

1-MALTA

IELS Gozo ile

EC English 1 Şehir

Malta'daki Dil Okulu;

1-MALTA

Güneşin &oum

Linguatime 1 Şehir

Yılın 300 günü aşkın süresi boyunca güneş gören Malta, İngilizce Öğrenmek için harika bir yerdir. Bir v

ICTQ School Of English a

ICTQ Malta Dil Okulu

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj