LAL

Malta'daki Dil Okulları;

1-MALTA

IELS Gozo ile Malta da İngilizce öğrenmek istiyorsanız, iki farklı günlük İngilizce dersi arasında tercih yapabilirsiniz: Genel İngilizce kursu (haftada 15 saat, Pazartesi – Cuma) veya Yoğun İngilizce kursu (haftada 22,5 saat, Pazartesi – Cuma). Hali hazırda CEFR B1 seviyesinde İngilizce bilen ve iş hayatına ilgi duyanlar için, İş İngilizcesi kursu (haftada 15 saat, Pazartesi – Cuma) ideal bir tercih olabilir. İş adamı olmasanız dahi belirli bir sektör veya iş için İngilizce öğrenmeniz gerekiyorsa, IELS Gozo bünyesinde Hukuk İngilizcesi ve Tıp İngilizcesi gibi ihtiyaçlarınıza en uygun alanda özel İngilizce kursu (1 veya 2 öğrenci ile sınırlıdır) almanız mümkündür.

IELS Gozo İngilizce Okulu, Mgarr Grand Limanına sadece 10 dakika yürüme mesafesinde ve Gozo nun başkenti Victoria ya otobüsle 10 dakika mesafede bulunmaktadır. Sekiz büyük ve ferah sınıfta en fazla 10 ar öğrencinin eğitim gördüğü IELS Gozo, Malta da İngilizce öğrenmek isteyen yetişkinlere yönelik bir butik okul niteliğindedir: huzurlu ve stressiz bir ortamda farklı ülkelerden gelen yeni insanlarla tanışabilir, uzun süreli arkadaşlıklar kurabilir ve unutulmaz anılar yaşayabilirsiniz.

Sınıfların tümü interaktif bir öğrenme ortamı sağlayacak şekilde televizyon ve projektörlerle donatılmıştır. Bina içindeki personelimiz öğrencilerin her türlü ihtiyacına her zaman yardıma hazırdır, ayrıca okulun çevresi ve bölge ile ilgili bilgi almak isteyenler için danışma mevcuttur. Okulda öğrenciler için bir içecek otomatı vardır ve hemen yan tarafta tüm zevklere hitap eden bir restoran bulunmaktadır…

IELS Gozo İngilizce Okulu, öğrencilerimizin okuldan sonra veya hafta sonları katılabileceği farklı etkinliklerin bulunduğu, sürekli güncellenen bir sosyal programa sahiptir. Okuldaki ilk gününüzde, Hoş Geldin Pizzası etkinliği ile yeni arkadaşlarınızla tanışma fırsatı bulacaksınız. Bu etkinlik, Gozo nun merkezindeki muhteşem terasımızda bütün yeni öğrencilerle tanışmanızı ve o hafta için önceden plan yapmanızı sağlamayı amaçlamaktadır. Derslerinizden sonra, Gozo nun başkenti Victoria yı (ünlü İngiliz Kraliçesinin Ellinci Yıl Dönümü kutlamasının şerefine bu ad verilmiştir) keşfetmek için yürüyüş turlarına veya adada görülmesi gereken turistik yerleri gezebileceğiniz otobüs turuna katılabilirsiniz.

Hafta sonu sosyal program kapsamında her zamanki turistik yerlerin dışına çıkıp gerçek Gozo yu görebileceğiniz kaya inişi, şnorkelle dalış ve jip turları gibi birçok aktivite mevcuttur.

Okula vardığınızda gözünüzü dört açın ve IELS Gozo da kurs alacağınız süre boyunca gerçekleşecek heyecan verici aktiviteleri takip edin. Bu güzel adada İngilizce öğrenirken, seçtiğimiz ev konaklamalarından birinde aynen bir adalı gibi yaşama imkanı bulacaksınız. Farklı oda tipleri ve farklı konaklama tipleri arasında seçim yapabilirsiniz. Yanınızda arkadaşlarınızın da olmasını tercih ediyorsanız, okulun hemen üstünde bulunan uluslararası öğrenci yurdu sizin için kesinlikle mükemmel çözüm olacaktır.

IELS Gozo İngilizce Okulu nun bulunduğu Ghajnsielem, Malta nın kardeş adası olan Gozo da sakin ve güzel bir köydür. Kendine özgü karakteri ve dingin atmosferi ile, bu ada Malta ya göre daha yeşil, daha kırsal ve daha küçüktür. Malta da İngilizce öğrenmek istiyorsanız, Gozo İngilizce öğrenmek ve dinlenmek için mükemmel bir yerdir; ada sakin bir tempoda ilerlese de, Gozo tarihi yerleri, kaleleri ve hayranlık uyandıran manzaraları ile görülmeye değerdir.

2-SLIEMA

İngilizce Okulu Malta da 30 yıldan beri eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir ve bünyesinde çok çeşitli İngilizce dil kursları verilmektedir. Amacınız günlük hayatta kullanmak için İngilizce bilginizi geliştirmek ise, farklı şekillerde sunulan Genel İngilizce veya Yoğun İngilizce kursunu seçmelisiniz: en fazla 12 öğrencilik sınıflarda standart Genel İngilizce (haftada 15 saat) ve Yoğun İngilizce (haftada 22,5 saat) ve bireysel ihtiyaçlara özel olarak hazırlanan bir çalışma programı ile ekstra dikkat sağlamak için maksimum altı kişilik küçük gruplarla Premium Standart ve Yoğun İngilizce.

İletişim becerilerinizi geliştirmek ve konuşma İngilizce nizi ilerletmek istiyorsanız, Konuşma İngilizcesi (haftada 7,5 saat) veya Telaffuz Kursu (haftada 3 saat) ilginizi çekebilir. IELS Malta, İş İngilizcesi bilgisini geliştirmek isteyenler için de çok kaliteli bir deneyim sunmaktadır.

Daha akademik olarak ise, IELS İngilizce okulunda IELTS sınavına hazırlık kursu, TOEIC sınavına hazırlık kursu ve Cambridge sınavlarına hazırlık kursu (FCE, CAE, CPE) gibi sınava hazırlık kurslarına katılabilirsiniz.

Son olarak, İngilizce öğretmeni olarak sınıfta ders vermek istiyorsanız, IELS Malta da C2 seviyesinde İngilizce bilgisi olan herkes için uygun olan CELTA öğretmen eğitimi kursuna katılabilirsiniz. Aklınızda belirli bir kurs varsa bize e-posta ile bildirin; sizin için uygun bir çözüm bulmaya çalışacağız.

Malta daki İngilizce Okulu (IELS), adanın merkezinde popüler bir sahil kasabası olan Sliema da bulunmaktadır. Bu bölgede pek çok restoran, dükkan ve kafenin yanı sıra, Malta nın köklü tarihine tanıklık etmiş başkent Valletta ya çeşitli ulaşım imkanları da mevcuttur.

IELS İngilizce Okulu, en güncel olanaklar ve iyi planlanmış mükemmel bir eğitim ortamı sunacak şekilde düzenlenen modern bir binada hizmet vermektedir. Okulda 95 sınıf vardır ve bunların çoğunda en fazla 12 öğrenci eğitim görmektedir.

Bütün sınıflar, optimum öğrenme ortamını sağlayacak interaktif tahtalar, televizyonlar ve projektörlerle donatılmıştır. Derslerden sonra, boş zamanınızı internet kafemizde geçirebilir, kütüphaneden kitap kiralayabilir, verilen tabletlerde yeni şeyler öğrenmeye devam edebilir veya okulun hemen yanındaki öğrenci restoranında arkadaşlarınızla oturabilirsiniz.

Boş zaman programı ile boş zamanlarınızı en iyi şekilde değerlendirin. Malta da, başkent Valletta etrafında yürüyüş turu, Mavi Lagün e tekne turu, deniz kenarında ata binme, adanın güzel plajlarından birinde dinlenme ve adanın barları ve kulüplerinde eğlenme gibi yapabileceğiniz birçok şey vardır.

Okula vardığınızda IELS Malta İngilizce Okulu nda kurs alacağınız süre boyunca gerçekleşecek heyecan verici aktiviteleri takip etmek için gözünüzü dört açmayı unutmayın. Pazartesi gecesi ücretsiz hoş geldin partisini kaçırmayın!

IELS Malta da İngilizce öğrenmek için İngilizce okuluna devam ediyorsanız, sunduğu konaklama seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. Öğrenci yurdunda konaklama, 18 ila 35 yaşlarındaki öğrenciler için son derece popüler bir yöntemdir. Öğrenci salonu, mutfak ve ortak alanların bulunduğu yurtta tek veya çift yataklı odayı seçebilir ve okuldan sadece birkaç adım uzakta kalarak yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Kendiniz için daha özel bir konaklama düşünüyorsanız, IELS Malta İngilizce Okulu olarak ortak otellerinden birinde tek veya çift kişilik bir oda ayarlamanıza yardımcı olabilir. Malta kültürünü daha yakından deneyimlemek isterseniz, seçtiğiniz ev konaklamalarında tek veya çift kişilik odada kalabilirsiniz. Bu seçenek sadece 18 yaşın altındaki öğrenciler için geçerlidir.

Malta, Akdeniz in berrak sularının ortasında kendine özgü karakteri ve renkli tarihi ile güzel bir adadır. Malta, adaya İngilizler tarafından getirilen bazı gelenekleri benimsemiştir: İngiliz çayı, kırmızı posta kutuları ve telefon kulübeleri, trafiğin soldan akması gibi. İngilizce dili artık Malta kültürü ve yaşam tarzının ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir.

Dolayısıyla, burası İngilizce okulu için mükemmel bir yerdir. Malta, öğrencilere sıcak ve huzurlu bir atmosferde yoğun olarak pratik yapma imkanını sunarken, misafirperverliği ve sıcakkanlılığı ile tanınan Malta halkı öğrencilerin harika zaman geçirmesine katkıda bulunacaktır.

Okullar Şehir Açıklama
Sprachcaffe Languages Plus 1 Şehir

Sprachcaffe Malta Dil Okulu;

ST. JULIANS

Sprachc

LSI 1 Şehir

Malta da İngilizce Eğitimi

Malta da İngilizce öğrenin ve kafeler, mağazalar, görülmeye değer plajlar

Eurocentres 1 Şehir

Malta da İngilizce Dil Okulu

Orta Çağ, rönesans ve barok mimarisiyle Malta, Kuzey Afrika ve Sicilya arasınd

EC English 1 Şehir

Malta'daki Dil Okulu;

1-MALTA

Güneşin &oum

Linguatime 1 Şehir

Yılın 300 günü aşkın süresi boyunca güneş gören Malta, İngilizce Öğrenmek için harika bir yerdir. Bir v

ICTQ School Of English a

ICTQ Malta Dil Okulu

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj