Sprachcaffe Languages Plus

Malta'daki Yaz Okulları;

1-St. Julians

Yaşadığınız yerdeki kötü iklimden kaçmak için Malta, St. Julians’daki okulumuzda dil eğitimi alın. Çünkü İngilizce öğrenmek için buradan daha iyi bir yer bulamazsınız. Burada Akdeniz yeteneği, birinci resmi dil olarak İngilizce’nin yanı sıra muhteşem bir iklim, güneş ve etrafınızı çevreleyen denizi bulacaksınız. Malta, dünyanın her tarafından öğrencilerin İngilizce dil eğitimi için seçtikleri bir destinasyondur. Hoş Akdeniz ikliminde İngilizce öğrenebileceğiniz başka bir yer yoktur. Ada aynı zamanda çok çeşitli, boş zaman aktiviteleri sunmaktadır.

Dil okulumuzun bulunduğu güzel kasaba St Julians, adanın doğu sahilindedir. Bir zamanlar balıkçı kasabası olan St Julians, günümüzde otantik ve rahat bir ortamda İngilizce eğitim alabileceğiniz bir yer haline gelmiştir. Bundan dolayı Malta’da İngilizce eğitim alın!

 

Gün içersinde bir çok küçük mağazayı keşfedebilir ya da popüler alışveriş merkezine gidebilirsiniz. Akşamları şehir, gençler için bir buluşma noktası haline gelmektedir ve siz de hareketli Paceville'de arkadaşlarınızla buluşarak, hoşça vakit geçirebilirsiniz. Harika iklimi sayesinde burada çok sayıda aktiviteye katılma olanağınız olacaktır. St. Julians'ın yabancılar ve Maltalılar için neden popüler bir tatil merkezi olduğunu anlamak zor değil!

 

2-St. Paul's Bay

Malta, güneşin hiç batmadığı adadır. Avrupa'nın güney ucundaki küçük adalar topluluğu, Kuzey Afrika ile Sicilya arasında kalmaktadır ve yıl boyu süren iyi hava koşulları burayı İngilizce kamp için ideal bir yer haline getirmiştir.

 

Bir kafe'de, elinizde kahfeniz oturup Malta Kültürü'nü deneyimlemekten daha hoş ne olabilir? Kelime öğrenmek bile Malta'da çok eğlencelidir çünkü örneğin kumsalda güneşlenirken, terasta manzarayı seyrederken, palmiye ağaçlarının altında dinlenirken ya da yüzme havuzumuzun kenarında, şezlongunuzda güneşlenirken bile kelime öğrenebilirsiniz.

İngilizce kurslarımız, St. Paul's Bay'in küçük, güzel bir bölümü olan Buggiba'da verilmektedir. Adanın kuzeyindeki bu popüler kasabanın sunacağı çok şey vardır ve başkent Valetta'dan da 10 km uzaklıktadır. Bu bölge, güzel kayalık alanlar ve harika kumsallarla ünlüdür. St. Paul's Bay, son yıllarda Maltalılar ve yabancılar için popüler bir tatil lokasyonu haline gelmiştir ve bu da genç öğrenciler için oldukça hoş bir atmosfer yaratır.

 

 

 

Okullar Şehir Açıklama
EC English 1 Merkez
Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj