Eurocentres

Meksika daki Dil Okulları

Yoğun tropik ormanlar, zirveleri karlı yanardağlar. Cennet gibi Karayip plajları, kültürel etkinlikler ve heyecan verici gece hayatıyla dolu, canlı megakentler: Meksika nın sunduğu bir şey varsa, o da manzara ve çevrelerdeki şaşırtıcı çeşitlilik olmalıdır. Bu büyüleyici ülke tarihi ve kültürüyle ziyaretçileri, soluk kesici manzaralı ve hayat tutkuları bulaşıcı, dost canlısı yerli halkıyla her zaman etkiliyor. Kısacası Meksika yı ziyaret etmek, hayattan keyif almak ve hayatın küçük zevklerini yeniden keşfetmektir. Nefis yemekler, bol güneş ışığı ve doğal güzellik Meksika yı İspanyolca dil öğrenimi için kusursuz bir destinasyon kılıyor.

İspanyolcayı öğrenmek ya da ilerletmek için harika bir yer arıyorsanız, burada bir dil kursu en doğru karardır. Meksikalılar girişken ve konuşkan olduklarından, okulda öğrendiklerinizi uygulamak için çok fırsatınız olacaktır. Oysa bir dil konaklaması salt bir dil öğrenmekten çok daha fazlasını ifade eder, hayatınızı yeni deneyimlerle zenginleştirmek ve harikulade yeni yerler keşfetmek anlamına da gelir. Meksika da bunların eksikliği görülmez: Yucatan Yarımadası nın ve Oaxaca nın harika plajlarından kuzey eyaletlerinin ırak dağ köylerine, Chiapas taki orman yolculuklarından etkileyici Maya kalıntılarına kadar. Dünyanın en dinamik ve canlı ülkelerinden birinde İspanyolca öğrenme fırsatını kaçırmayın.

PLAYA DEL CARMEN

Ziyaretçilerin büyük bir çoğunluğu için, Playa del Carmen düşün ta kendisidir. Bembeyaz kum sahillere, billur duruluğunda sulara ve birinci sınıf tüplü dalışa yürüyüş mesafesinde olduğunuzu düşünün: Tropik bir cennette yaşamak günlük rutininiz olacak.

Playa del Carmen de sanat, müzik ve yemek kültürün ve gündelik yaşamın çok önemli parçalarıdır ve Meksika yaşam tarzına (la vida mexicana) dalmanız için harika birer yoldur. Bu sevimli sahil kasabası Meksika nın en önemli kültürel ve tarihi bölgelerinden biridir ve Maya uygarlığının beşiği Yucatan Yarımadası nda yer alır. Eski yıkıntılar, harikulade obruklar ve Maya sanatının nefis örnekleri Playa del Carmen e asla uzak değildir. Bu kıyı kasabası sakin bir Karayip duygusu yaşatır ve Maya Rivierası nın ortasında olmak Cancun, Tulum ve Meksika nın en önemli çekim yerlerinden Xcaret eğlence parkı gibi ünlü turist destinasyonlarına kolayca ulaşabileceğiniz anlamına gelir.

İspanyolca öğrenmek ve yurtdışında yaşamak ilginizi çeker mi? Peki, ya İspanyolcayı bir Meksika kıyı kasabasında öğrenmek kulağa nasıl geliyor? Playa del Carmen, İspanyolca becerilerini tasasız ve dostça bir ortamda geliştirmek isteyen yabancı dil öğrencileri arasında popüler bir seçenektir. İspanyolca kursları canlı kent merkeziyle Playa nın dünya çapında ünlenmesini sağlayan kartpostal benzeri Karayip sahillerinin tam ortasında, harika bir konumdaki Playa del Carmen okulunda verilir. Bu, Meksika nın en sıcakkanlı kentlerinden birinde İspanyolca öğrenmek ve yeni arkadaşlar edinmek için harika bir fırsattır. Playa del Carmen okulunda bir İspanyolca kursuna kayıt yaptırın ve yurtdışında yabancı dil öğrenimini en sevdiğiniz boş zaman etkinlikleri ile bağdaştırmak için bir daha bulunmayacak bu fırsatın tadını çıkarın.

Playa del Carmen deki dil merkezi ana dili İspanyolca olan eğitmenlerce yoğun dil kursları sunan, yerleşik bir İspanyolca okuludur. Kalifiye eğitmenlerden oluşan ekip öğrencileri karşılamak, birinci sınıf eğitim vermek ve Meksika yaşamı hakkında tavsiyelerde bulunmak konusunda derin tecrübe sahibidir. Playa del Carmen deki dil eğitiminiz sırasında kişiselleştirilmiş ilgiden yararlanmanız amacıyla öğrenci sayıları sınırlı tutulur. Bunun yanı sıra, klimalı sınıfları, yeni edindiğiniz İspanyolca becerilerinizi tamamlamaya yardım edecek yararlı materyallerle dolu bir kütüphaneyi ve müzik ve dans dersleri için kusursuz, geniş mekanları da içeren, birinci sınıf tesisler bulacaksınız. Dahası, Playa del Carmen deki İspanyolca okulu kendi kafeteryasına, bir bahçeye ve eğitiminize mola vermek istediğiniz her zaman işe yarayacak spor imkanlarına sahiptir. Tüm öğrenciler için kaliteli konaklama imkanları mevcuttur.

Playa daki okul yerel dil ve kültüre dalmanıza yardımcı olmak için, sınıfa dayalı öğrendiklerinizi tamamlayacak kültür ve boş zaman etkinliklerini içeren ilginç bir program hazırlamıştır. Daha fazlasını öğrenmek için okulun kültürel programına bir göz atın. İşleri daha da mükemmelleştirmek için, okulun Playa del Carmen de merkezi bir konumda, kasabanın beyaz kumlu plajına yürüme mesafesinde bulunduğunu bilmeniz gerektiği kanısındayız. Yine yürüme mesafesinde, İspanyolcanızı kullanmak ve ilerlemeyi sürdürmek fırsatı sunan çok sayıda sokak yiyeceği, kahvehaneler, renkli pazarlar ve geleneksel aşevleri bulacaksınız. Dünyada en çok konuşulan dillerden birini öğrenmeyi düşünüyorsanız, Playa del Carmen den öteye bakmanıza gerek kalmaz.

Okullar Şehir Açıklama
Sprachcaffe Languages Plus 1 Merkez

Sprachcaffe Meksika Dil Okulu;

PLAYA DEL CARMEN

Meksika daki İsp

Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj