Eurocentres

Peru daki Dil Okulları

Modern ve antik kültürlerin bir araya geldiği Peru, Dünyanın Yedi Harikası ndan biri olan ve -İnkaların Kayıp Şehri- anlamına gelen Machu Picchu ya ev sahipliği yapmaktadır. Yağmur ormanlarında elinizden daha büyük kelebekler, pembe yunuslar ve yürüyen ağaçlar bulunur! Sörfçüler bilinen en büyük dalgaları yakalarken izleyiciler ünlü mutfağımızın tadına bakabilirler. Ülkenin ana dili İspanyolca dır ve geçtiğimiz günlerde Nobel Ödülü, edebiyat alanında Perulu bir yazara verilmiştir.

CUZCO

Cuzco, Andların yükseklerinde, antik uygarlık olan İnkalar tarafından yapılmış olan dik, parke taşlı sokaklarında yürüyenleri büyüleyen çekici bir şehirdir. Bu misafirperver şehir, dağlarla ve etkileyici kalıntılarla çevrili, kendinizi hemen evinizdeymiş gibi hissedeceğiniz bir yerdir.

Okul, İspanyolca eğitiminin yanı sıra, hayır çalışması üzerinden yerel gençlere eğitim verilmesine yardım eden ortak bir yaşam alanıdır. Şehrin tam kalbinde yer alan profesyonel olduğu kadar dostça bir deneyim sunan özellikle küçük olarak bırakılmış bir işletme.

Dans ve geleneksel Peru aşçılık dersleri mevcut olup, ayrıca üniversiteyi, okulları, restoranları, marketleri ve şehri çevreleyen yerleri görme şansı sunan Real City Tour da bulunmaktadır.

Okullar Şehir Açıklama
Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj