Eurocentres

Rusya da Rusça Dil Okulu

Rusya nın ekonomik patlaması şehri ve altyapısını son derece değiştirmiş, yeni ve enerjik modern yaşam tarzının ortaya çıkmasına yol açmıştır. İmkanlar muazzam, ama zorluklar da öyle, ve bu tarihî değişikliklere tanıklık etmek olağanüstü ve unutulmaz bir deneyim. Ne var ki hiçbir oranda batılılaşma, çokça yinelenen -Rusyalı Ruhunu- değiştirmeyecektir. Eurocentres dil okulunun Rusya'da 2 farklı merkezde okulları bulunmaktadır.

MOSKOVA 
Moskova, Rusya nın New York u, hiçbir zaman uyumayan, fakat eski Rusya nın hala görüldüğü şehirdir. Soğan kabuğu şekilli kuleleriyle pek çok kilise, eski binalar, saraylar ve tabii ki Kızıl Meydan ve Kremlin, şehir merkezine eşsiz bir nitelik katmaktadır. Moskova hem tanıdık hem egzotiktir—güzelliğiyle her ziyaretçiyi büyüler.

Ortak okulu olan Liden & Denz, Byelorussian Demiryolu İstasyonu ve metrodan kısa bir yürüyüş mesafesinde, şehrin merkezinde yer almaktadır. Küçük, samimi okul, 11 adet sınıf, bireysel Öğrenme Merkezi ve WiFi de içeren en son teknolojiye sahiptir.

ST PETERSBURG
St. Petersburg un güzelliğinin sırrı, mimarisinin eşsiz uyumunda yatmaktadır—hepsi de ebediyet suyunda ihtişamla zenginleşmiş barok, klasik ve art nouveau. Tamamen saraylardan, kiliselerden ve romantik kanallardan oluşan bu dünya mirası şehri keşfedin.

Ortak okulu olan Liden & Denz, Rusya Müzesi, Mikahilovsky Zamok, sirk ve iki parkın yanında yer alan tarihî bir 19. yüzyıl binasındadır. Nevsky Prospekt / Gostiny Dvor metro istasyonunun yakınındadır. Okul olanakları, 13 adet geniş ve aydınlık sınıf, ücretsiz WiFi hizmeti, bireysel Öğrenme Merkezi ve küçük bir yemekhaneden oluşmaktadır.

Okullar Şehir Açıklama
Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır
Tasarım ve Hosting::Millennium Bilgisayar
Teklif İste
×
Şubemiz Olun
×

ANGE YURTDIŞI EĞİTİM ŞUBESİ OLUN

Ad   Soyad
E-Posta Adresi
Telefon
Adres/Şehir
Çalıştığı Kurum / Meslek
1.Referans Ad Soyad
1.Referans Çalıştığı Yer
1.Referans Ünvan
1.Referans Telefon
2.Referans Ad Soyad
2.Referans Çalıştığı Yer
2.Referans Ünvan
2.Referans Telefon
Mesaj